FANISTELROOY Σεπτέμβριος 4, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Aν ειναι να αγορασω θα τα παρω απο Αθηνα ετσι ωστε αν εχω προβλημα να παω απο το μαγαζι να το λυσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 4, 2011 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 To cuda το προτείνουμε απλά για να το προτείνουμε, ή γνωρίζουμε ήδη ότι το software που θα χρησιμοποιήσει υποστηρίζει cuda; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 4, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Δεν μου εχει πει ακομα τι προγραμματα θα χρησιμοποιησει.... μολις τα μαθω θα τα ποσταρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Σεπτέμβριος 4, 2011 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Εγώ προτείνω να φύγει ο ssd να γλιτώσει κανα φράγκο και να μπούν άλλοι δύο μηχανικοί για scratch και media files.Χάνεις σπίντα που είναι το ουάου αλλά μετά δεν βρίζεις //δεν έχω χώρο γιατί έχει μπουκώσει// καθώς ακόμα και premiere να έχει το να μοντάρεις πολύ υλικό σε h264 χωρίς να το έχεις κάνει transcode σε κάτι άλλο είναι σπάσιμο....Αν παίζει με after effects όση πιο πολύ μνήμη αντέχει και επίσης nvidia κάρτα //καλύτερη λύση λόγω χρημάτων η 295 που ειπώθηκε και πιο πάνω...Ηχεία - κάρτα ήχου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 5, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Λοιπον μιλησα με τη φιλη μου και μου ειπε οτι χρησιμοποιει photoshop, premiere, avid.αρα, χρειαζομαστε cuda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 5, 2011 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Για photoshop και premier σιγουρα, για avid δεν γνωριζω κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 5, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 το θεμα ειναι οτι με καρτα γραφηκων ξεφευγουμε πολυ! Δλδ χωρις καρτα ειμαι γυρω στα 850+170οθονη, εχουμε ξεπερασει ηδη το 1000αρικο. Αξιζει να θυσιασουμε πχ επεξεργαστη και να παμε στον 2500, ή τον ssd, ή να αφησουμε 8GB αντι για 16GB? Mια καρτα πιστευω βαζει και μετα ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 5, 2011 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Αν τα plugins που θα χρησιμοποιει εχουν επιταχυνση CUDA, ναι. Αλλιως με τα προγραμματα ως εχουν δεν θα δει αυτη τη μεγαλη διαφορα, ομως, και λογο της καλυτερης αντιμετωπισης της Nvidia με το OpenGL (αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το API που χρησιμοποιει και το Photoshop αλλα και το Premiere), ισως παρει κατι παραπανω. Οποτε ναι πατε σε GeForce μερια, με midle-end (520,530) θα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Σεπτέμβριος 6, 2011 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Από εμένα (όπως πρότεινε και ο sosaid πιο πάνω) βγάλτε τον ssd και βάλτε μηχανικούς (σειράς black κατά προτίμηση). Μήπως μια κάρτα Quadro θα ήταν καλύτερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 6, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, αλλα τελικα μου ειπε οτι θελει να δωσει μεχρι 700 για κομπλε συστημα. Οποτε θα παω σε κανενα amd, με απλο δισκο κλπ.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 6, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Μαλλον παμε γι αυτη τη συνθεση, συν την οθοναρα, συν οτι ηχεια θελει αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.