babinho Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2011 Γεία σας παιδιά, έχω ένα pc DELL το οποίο ξαφνικά δεν μου ανοίγη το Windows και μου βγάζει το μύνημα την ώρα που κάνει boot "strike the f1 key to continue, f2 to run the setup utility" Αν πατήσω f1 μου βγάζει μαύρη οθόνη αν πατήσω f2 με πετάει στο βιος..... ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι....
Artist_ Σεπτέμβριος 1, 2011 #3 Σεπτέμβριος 1, 2011 και να μπεις τι θα καταλάβεις Δοκίμασε μέσα στο bios να βλέπει σαν πρώτη συσκευή τον σκληρό δίσκο. Αν πάλι δεν μπαίνει τότε λείπουν αρχεία εκκίνησης ή χτύπησε ο σκληρός.
venom7 Σεπτέμβριος 1, 2011 #4 Σεπτέμβριος 1, 2011 Αν μπεις μέσα από safe mode δες μήπως μπορείς να κάνεις system restore αρχικά.Από κει και πέρα αν δε μπορείς ή δε βγάζεις άκρη,τότε ξεκίνα και σβήνε αρχεία με κανά καλό πρόγραμμα που να σου δίνει τη δυνατότητα να σβήσεις σε safe mode και updates και ότι τελευταία και άχρηστο\περιττό μπορεί να έχεις περάσει.
karmen1983 Σεπτέμβριος 1, 2011 #5 Σεπτέμβριος 1, 2011 Αν το Pc είναι σε εγγύηση μην ασχοληθείς καν... Πάρε τους τηλ 2108129810 μέχρι τις 5 είναι νομίζω ανοικτά και θα στείλουν κάποιον ειδικά αν είσαι Αθήνα να το τσεκάρει σπίτι σου.
babinho Σεπτέμβριος 2, 2011 Author #6 Σεπτέμβριος 2, 2011 το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει σε safe mode....μαύρη οθόνη μου βγάζει....
rafail1994 Σεπτέμβριος 2, 2011 #7 Σεπτέμβριος 2, 2011 Όπως είπε και η karmen μην ασχοληθείς καθόλου στην περίπτωση σου πάρε τηλέφωνο την dell να έρθει να το δει
Guest Σεπτέμβριος 2, 2011 #8 Σεπτέμβριος 2, 2011 αν δεν έχεις πειράξει τπτ στα bios και ήταν όπως είναι(υπάρχουν διάφορα σενάρια γτ το είχα πάθει στον atom)(μια διευκρίνηση σκέτη μαύρη οθόνη ή έχεις και τον cursor?)δοκίμασε να κάνεις restoreαν δεν τπτ είτε άνοιξε το δίσκο από άλλο περιβάλλον να πάρεις backup είτε κάνε setup στον ίδιο δίσκο από πάνω χωρίς format κράτα backup και κάνε format και installαν έχεις πάλι προβλήματα έχει πρόβλημα ο δίσκος, πέτα τον και πάρε άλλον:smoke:
grathk Σεπτέμβριος 3, 2011 #9 Σεπτέμβριος 3, 2011 Δοκίμασε κάτι απλό να δεις αν ξεκινάει έτσιF2 και μόλις μπεις bios F10 και save
axilleasrules Σεπτέμβριος 6, 2011 #11 Σεπτέμβριος 6, 2011 Hiren's Boot και ανω. Μπουταρε παρε οτι αρχεια χρειαζεσαι και πηγαινε για format μονο αυτο σε σωζειΚανε και επαναφορα συστηματος μηπως και καταφερεις κατι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.