fits79 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 Μπορεί κάποιος να μας δώσει σαφείς οδηγίες για το πως μπορούμε να ενσωματώσουμε όλα τα mail account(Π.χ. gmail, hotmail, yahoo...) μας στο outlook 2003 αν γίνετε με φωτογραφίες κ.τ.λ.Έχω δοκιμάσει να κάνω κάτι τετοιο για gmail & hotmail και ενώ μερικές φορές δουλεύουν μια χαρά άλλες πάλι μου ζητάει το κωδικό του κάθε mail ενώ τον εχω αποθηκεύσει σωστά και άλλες μου βγαζει λίγο τι πίστη να στείλει μηνύματα μέσω του outlook.Οπότε όποιος γνωριζει θα τον παρακαλούσα να βοηθήσει λίγο την όλη κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Αύγουστος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Εγκατεστησε το THUNDERBIRD 6.0.1 και τα κανει ολα αυτοματα για οτι μαιλ θελεις. Εγω εχω yahoo, gmail, hotmail μαζι.Mozilla Thunderbird Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Δεν θέλω το thunderbird φίλε μου αλλά το outlook.Πάντως σε ευχαριστώ για τη πρόταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Σεπτέμβριος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Για δες λίγο στις παρακάτω διευθύνσεις gmailhotmailyahoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Για το gmail δεν μου κάνει γιατί είναι για τα office 2007 και εγώ θέλω για τα 2003.Π.χ. σε αυτά που μου παρέθεσες xdoc έχει μια επιλογή tls που ΔΕΝ έχει το outlook 2003.Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το κόπο σου.Όσο τώρα αφορά το hotmail εχω κάνει αυτές ακριβώς τις ρυθμίσεις αλλά πολλές φορές μου κάνει το "πρόβλημα" που αναφέρω στο 1 μου ποστ και μου το κάνει ΜΟΝΟ στα hotmail accounts όχι στα άλλα. Γιατί αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Ρε παιδιά διαβάστε λίγο τι ζητάω στο πρωτο μου ποστ.Για τα office 2003 θέλω ΟΧΙ για τα 2007.Π.χ. σε αυτά που μου παρέθεσες xdoc έχει μια επιλογή tls που ΔΕΝ έχει το outlook 2003.Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το κόπο σου.Δεν το γράφεις στο πρώτο σου post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Ουπς...Ναι εχεις απόλυτο δίκιο και ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ από τον xdoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.