Jump to content

Sata 2 Cable

digitaltiger

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,πηρα εναν SSD (OCZ Vertex 2 60gb) τον συνδεσα κανονικα,αλλα οταν ανοιξα το pc για να κανω εγκατασταση τα windows δεν τον εβλεπε

ενω στο bios τον εβλεπε κανονικα..

Και υπεθεσα οτι πρεπει να φταιει το καλωδιο..ξερεται που μπορω να βρω καλωδιο Sata 2?

Καλησπέρα.

Φυσικά και δεν τον βλέπουν τα Windows γιατί χρειάζεται διαμόρφωση.

Πήγαινε δεξι κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" - Διαχείριση -Διαχείριση Δίσκων.

Βλέπεις τον σκληρο, δεξί κλικ Διαμόρφωση.

Σε ενα οποιοδηποτε καταστημα πληροφορικης;

Απο πλαισιο...

Καλησπέρα.

Φυσικά και δεν τον βλέπουν τα Windows γιατί χρειάζεται διαμόρφωση.

Πήγαινε δεξι κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" - Διαχείριση -Διαχείριση Δίσκων.

Βλέπεις τον σκληρο, δεξί κλικ Διαμόρφωση.

Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν τον βλεπει οταν προσπαθω να περασω τα windows στον δισκο,δηλαδη αμα κανω την διαμορφοση μετα θα τον βλεπει και στο install?

Μλπορω να το κανω αυτο και απο αλλο pc η πρεπει να ειναι στο ιδιο ?

Ευχαριστω

Καλησπερα,πηρα εναν SSD (OCZ Vertex 2 60gb) τον συνδεσα κανονικα,αλλα οταν ανοιξα το pc για να κανω εγκατασταση τα windows δεν τον εβλεπε

ενω στο bios τον εβλεπε κανονικα..

Και υπεθεσα οτι πρεπει να φταιει το καλωδιο..ξερεται που μπορω να βρω καλωδιο Sata 2?

Ρε παιδιά, εγκατάσταση λέει πάει να κάνει και δεν βλέπει το δίσκο, τι καλώδια και format λέτε;

~~

Λάθος υπέθεσες φίλε μου. Στην εγκατάσταση βάλε το CD της μητρικής και εγκατέστησε τους sata drivers (κουμπί Load drivers). ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.