pcfreak111 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά!Λόγω του ότι σε λίγες ημέρες παρουσιάζομαι στην αεροπορία ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό χωρίς κάμερα και κατά προτίμηση ανθεκτικό. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια μοντέλα που μπορώ να βρω στην Ελλάδα και που θα αγοράζατε εσείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Αύγουστος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Δυσκολα θα βρεις κινητο χωρις καμερα (ισως μεταχειρισμενο στις αγγελιες). Δοκιμασε το skroutz.gr χρησιμοποιωντας τα φιλτρα αναζητησης που εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 31, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Εγώ μπαίνω αύριο. Θα έχω αυτόNokia 1661 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Δυσκολα θα βρεις κινητο χωρις καμερα (ισως μεταχειρισμενο στις αγγελιες). Δοκιμασε το skroutz.gr χρησιμοποιωντας τα φιλτρα αναζητησης που εχει.Στον πλανητη happy, μπορει.Εδω σε οποιο καταστημα και να μπεις που πουλαει τηλεφωνα, θα εχει και χωρις καμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 31, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά!Λόγω του ότι σε λίγες ημέρες παρουσιάζομαι στην αεροπορία ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό χωρίς κάμερα και κατά προτίμηση ανθεκτικό. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια μοντέλα που μπορώ να βρω στην Ελλάδα και που θα αγοράζατε εσείς. αεροπορια μπαινεις οχι στρατο μην αγχωνεσαι.θα δεις προς στο τελος της θητειας σου , μπορει να εχεις παρει psp για τον στρατο , ipad , laptop , ps3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 31, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Και κινητό με κάμερα να έχετε δεν προκειται να σας πει κανεις τίποτα αν ειστε και εσείς διακριτικοί με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 31, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά!Λόγω του ότι σε λίγες ημέρες παρουσιάζομαι στην αεροπορία ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό χωρίς κάμερα...αυτο πρεπει να μπει νομιζω στις ατακες μελων του thelab.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.