Halomaniac Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Ψαχνω για οθόνη, 25-27 ιντσών, για XBOX και για δεύτερη οθόνη στον υπολογιστή για προβολή ταινιών κατα κύριο λόγο(έχω 20άρα για βασική οπότε είναι μια χαρά για όλα τα υπόλοιπα). Το budget θα ειναι (σε δυο βδομάδες περίπου) 250 με 300 ευρώ, και δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει να κινηθώ σε αγορά Monitor TV (πχ αυτήν)ή αμιγώς τηλεόρασης, πχ αυτήν Δεν ξέρω τι αξίζει παραπάνω, η FULL HD ανάλυση, ή τα διάφορα softwar-ικα που μπορεί να έχει μια τηλεόραση όπως το 24p (το οποίο προσωπικά στις ταινίες μου αρέσει) Τα φώτα σάς :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Για μενα η Full HD αναλυση μετραει πιο πολυ, γιαυτο ψηφιζω αυτην: LG M2550D-PZ LED TV-Monitor 25'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halomaniac Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Λοιπόν τελικά για αυτήν θα πάω την 25άρα! μπορεί να χάνεί λίγο σε μέγεθος, αλλά σήμερα την είδα στα public και σε σχέση με τις υπόλοιπες lcd hd ready ήταν ΕΜΦΑΝΩΣ καλύτερη... Κοίτα να δείς που στην αρχή τις ψιλοέκραζα τις LED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Για ΣΟΒΑΡΟ gaming αναγκαστικα πας σε plasma (λογω input lag και μηδενικους σχεδον χρονους αποκρισης) και για ταινιες επισης plasma. Το κακο ειναι οτι στο μεγεθος που θες δεν βγαινουν plasma. Απο την αλλη να πας σε LED ειναι οτι χειροτερο για gaming. Αυτα απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halomaniac Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Εσύ τι θα μου πρότεινες δηλαδή? με αυτούς τους περιορισμούς, δηλαδή 25-27 ιντσων, το πολυ 300 ευρώ το κόστος! (παραπάνω χρήματα για τέτοια διάσταση δεν το συζητώ καν, πήρα 32άρα πέρσυ στις προσφορές με 324€!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.