Seaside Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 Πήρα πρόσφατα αυτα εδώ τα 2 adapters για SSD. Μου άρεσε πολύ το χρώμα και το αλουμίνιο ετσι οπως φαινόταν μιας και είναι πολυφορεμένο το μαύρο που συναντάμε. Εδωσα 6 ευρώ μεταφορικά με συστημένο για 2 κομμάτια. Σε οποιον αρέσουν τα αγόρασα απο εδώ. Στις φωτό φαίνονται οι δίσκοι απο το ρετρο PC μου (Pentium III) για να τους δούμε και βιδωμένους. Στην συσκευασια (σακουλάκι) περιλαμβάνονται αρκετές βίδες και 4 λαστιχάκια (ανα αντάπτορα) αν και οι SSD δεν έχουν κραδασμούς οπότε τα χρησιμοποιούμε για μηχανικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Πολυ όμορφοι φαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Σε άλλα χρώματα δεν βγαίνουν;;;Έψαξα στο ebay αλλά δεν βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Σε άλλα χρώματα δεν βγαίνουν;;;Έψαξα στο ebay αλλά δεν βρήκα.Ουτε εγώ βρήκα. Μόνο αυτό το μπλεδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Ουτε εγώ βρήκα. Μόνο αυτό το μπλεδάκι.Κρίμα!!!Επειδή το έχεις να σε ρωτήσω φαίνεται αν είναι βαμμένο;;;Άρα αν το τρίψω θα βγει το μπλεδάκι και θα μείνει αλουμίνιο;;;Μου αρέσει σαν ιδέα αλλά το βλέπω να φτιάχνω μόνος ένα στο χρώμα του αλουμινίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Σεπτέμβριος 8, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Κρίμα!!!Επειδή το έχεις να σε ρωτήσω φαίνεται αν είναι βαμμένο;;;Άρα αν το τρίψω θα βγει το μπλεδάκι και θα μείνει αλουμίνιο;;;Μου αρέσει σαν ιδέα αλλά το βλέπω να φτιάχνω μόνος ένα στο χρώμα του αλουμινίου.Βαμμένο είναι. Αλλα δεν ξέρω πως θα φαίνεται μετά.Φτηνα ειναι. Παιρνεις ενα και το χαλας. Στη χειρότερη πετας 6 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD. Σεπτέμβριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 καλοριζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcstefan7 Οκτώβριος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 αχχχχ θέλω και γω sdd...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.