PePeRaN Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών με την οποια θα μπορω να βλέπω full hd ταινίες.Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου αυτο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να εχει hdmi και να μπορώ να βλέπω άνετα full hd ,blue ray ταινίες και βίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Ολες οι καρτες γραφικων μπορουν να κανουν αναπαραγωγη full HD περιεχομενου. Επομενως μπορεις να επιλεξεις οποιαδηποτε απο την φτηνη κατηγορια.Σου προτεινω αυτην MSI GT 520 (PCI Express , GDDR3 , 1 GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr η οποια εχει εξοδο HDMI για να μην αναγκαστεις να δουλευεις με τον ανταπτορα DVI to HDMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Αύγουστος 31, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Θα τη συνδέσεις απευθείας σε τηλεόραση;Και μία πιο φτηνή σαν την Asus EAH5450 SILENT/DI/512MD2(LP) - emporakos.gr θα είναι αρκετή πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Σεπτέμβριος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 +1 για την 5450 δεν χρειάζεσαι κάτι ποιο δυνατό .Και μια συμβουλή μην πάρεις κάρτα γραφικών με ανεμιστήρα για αυτήν την χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 VGA :: ATI Radeon HD5450 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (MSI) (R5450-MD1GD3H/LP) - Visionstudio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePeRaN Σεπτέμβριος 2, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 ευχαρισρω πολυ παιδια!δηλαδη η geforce 9800gt που εχω κανει?απλα δεν εχει ερθει ακομα η οθονη κ δεν μπορω να δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Φυσικα και κανει. Απλα θα πρεπει να χρησιμοποιησεις καποιον ανταπτορα DVI σε HDMI ο οποιος συνηθως υπαρχει στη συσκευασια της καρτας γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePeRaN Σεπτέμβριος 2, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 2, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Aπο προσωπικη εμπειρια εχω να πω οτι DVI->HDMI ειναι μαπες.Ενω με φτηνα απλα HDMI καλωδια δεν ειχα ποτε προβλημα, οτι DVI->HDMI και να δοκιμασα μου χαλαγε πολυ το contrast και τα εδειχνε ολα φωτεινα.Σε μενα αλλα και σε pc φιλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Σεπτέμβριος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Aπο προσωπικη εμπειρια εχω να πω οτι DVI->HDMI ειναι μαπες.Ενω με φτηνα απλα HDMI καλωδια δεν ειχα ποτε προβλημα, οτι DVI->HDMI και να δοκιμασα μου χαλαγε πολυ το contrast και τα εδειχνε ολα φωτεινα.Σε μενα αλλα και σε pc φιλου.KAMIA ΣΧΕΣΗ.κατι αλλο φταιει παρα το καλωδιο.η διαφορα του hdmi με το dvi ειναι οτι μεταφερει και ηχο.αλλα οι πολυ ασχετοι νομιζουν οτι ειναι ανωτερο καλωδιο με καλυτερη ποιοτητα!ΛΑΘΟΣ.το σημα ειναι το ιδιο ψηφιακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 οντως και εγω χρησιμοποιω DVI-HDMI ανταπτορα της ατι και δεν ειδα καποιο προβλημα στην εικονα με την 4850 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 10, 2011 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 KAMIA ΣΧΕΣΗ.κατι αλλο φταιει παρα το καλωδιο.η διαφορα του hdmi με το dvi ειναι οτι μεταφερει και ηχο.αλλα οι πολυ ασχετοι νομιζουν οτι ειναι ανωτερο καλωδιο με καλυτερη ποιοτητα!ΛΑΘΟΣ.το σημα ειναι το ιδιο ψηφιακο.Eγω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.Σε 2 δικους μου υπολογιστες αλλα και σε ενος φιλου που δοκιμασα, ειχα παντα το ιδιο θεμα---> χαμηλο contrast.Μιλαω παντα για συγκριση HDMI->HDMI με DVI->HDMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasatempios Σεπτέμβριος 10, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Eγω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.Σε 2 δικους μου υπολογιστες αλλα και σε ενος φιλου που δοκιμασα, ειχα παντα το ιδιο θεμα---> χαμηλο contrast.Μιλαω παντα για συγκριση HDMI->HDMI με DVI->HDMI Αν ήταν με το ίδιο καλώδιο,μάλλον είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο γιατί και εγώ με dvi to hdmi αντάπτορες δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Σεπτέμβριος 10, 2011 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Εγώ έχω 9600GT και βγάζω HDMI με αντάπτορα απο την DVI και η ποιότητα είναι άριστη . Απλά όταν συνδεθείς πρέπει να πάς στις ρυθμίσεις της NVIDIA -> resolution και να επιλέξεις audio disabled . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 11, 2011 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Αν ήταν με το ίδιο καλώδιο,μάλλον είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο γιατί και εγώ με dvi to hdmi αντάπτορες δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Eχω δοκιμασει 2 διαφορετικα καλωδια σε 3 υπολογιστες.Μπορει να ηταν και τυχαιο. Αν τυχει, θα ξαναδοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akil Σεπτέμβριος 16, 2011 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Αυτη η ati radeon HD5450 ειναι καλη? Στεινω το νεο μου πισι και μου λειπει μια καρτα γραφικων για να το ολοκληρωσω και σκεφτομαι να την αγορασω! για πειτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 16, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Αυτη η ati radeon HD5450 ειναι καλη? Στεινω το νεο μου πισι και μου λειπει μια καρτα γραφικων για να το ολοκληρωσω και σκεφτομαι να την αγορασω! για πειτε..Εξαρταται. Για ποια χρηση προοριζεται το pc και σε τι αναλυσεις θα δουλευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akil Σεπτέμβριος 16, 2011 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 παιχνιδια δε παιζω που και που μονο και αυτα που παιζω εχουν μικρες απαιτησεις! Κυριως ταινιες,βιντεο κτλ. Σαν χαρακτιρηστικα ειναι καλη καρτα και πιστευω οτι και η τιμη ειναι πολυ καλη! αναλυση>1280 x 1024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 16, 2011 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 OK για τη δουλεια που τη θες καλη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.