6981giwrgos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 καλημέρα ψάχνω να βρω τους drivers από το card reader του fujitsu siemens scaleo h αλλά δεν ξέρω που να το βρω γιατί δεν ξέρω το μοντέλο και τη κατασκευάστρια εταιρία που το κατασκευάζει. :help::help:
felix Σεπτέμβριος 1, 2011 #2 Σεπτέμβριος 1, 2011 Κανονικά πρέπει να το γράφει στα downloads του μοντέλου που που έχεις στο επίσημο site.Εφόσον δεν έχουν περαστεί drivers θα έχει θαυμαστικό στο device manager,οπότε από τα properties της συσκευής (καρτέλα details και επιλογή Hardware ID's) θα βρείς το VID και PID και θα ψάξεις στο google...αφού βρείς τι συσκευή είναι, μπες στο site του κατασκευαστή της και κάτι θα βρείς...
6981giwrgos Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #3 Σεπτέμβριος 1, 2011 σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση..
jax7480 Σεπτέμβριος 1, 2011 #4 Σεπτέμβριος 1, 2011 Αν έχεις Windows 7 κάνε μια δοκιμή και άφησε τα Windows να ψάξουν από μόνα τους driver στο internet. Παίζει να τον βρουν και να τον στήσουν αυτόματα.Μου έχει συμβεί με 2 card reader για laptop.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.