Jump to content

Οι μεταφορικές και εμείς. Καθημερινές μεταφορικές ιστορίες και άλλα ευτράπελα.

jax7480

Recommended Posts

Τα κοπρόσκυλα λοιπόν μου λένε πως επειδή δεν ξέρουν που βρίσκεται το δέμα, θα πρέπει να τους αφήσω για 5 εργάσιμες να ψάξουν να δουν που βρίσκεται ώστε να με ενημερώσουν.

Που είναι ο Τσάκωνας τώρα που τον χρειάζομαι; Έχει κανείς τηλέφωνό του;

Πόσο κοστίζει η επίδοση ενός εξώδικου;

Πόσο κοστίζει η επίδοση ενός εξώδικου;

Αν θυμάμαι καλά :hmm:με τιμές 2007 γύρω στα 100 ευρώ!

Εμένα οι ανεκδιήγητοι της ACS Κάποτε μου έστειλαν μια ψύκτρα cpu με κουτί τόσο στραπατσαρισμένο, που και μπάλα :tomato::tomato::tomato:να παίζανε έτσι δεν θα γινόταν.

Ευτυχώς ήταν ψύκτρα χωρίς ανεμηστήρα Cooler Master Z600 και δεν έπαθε τίποτα :yu::yu:

Επειδή πρόκεται να στείλω e-mail στα μοσχάρια, που αλλού μπορώ να κάνω κοινοποίηση ώστε να τρέξουνε λίγο???

Ε.Ε.Τ.Τ; κέντρο προστασίας καταναλωτών?

Ψάχνοντας τελικά κάτι βρίσκεις.

Η ΕΕΤΤ είναι υπεύθυνη για τις υπηρεσίες ταχυδρομείων.

Υπάρχει ειδική φόρμα για παράπονα που στέλνεται με e-mail στην εταιρία και στην ΕΕΤΤ.

Δικαιούμαστε αποζημίωση σε περίπτωση καθυστέρησης επίδοσης του δέματος/φακέλου what eva.

Postal_Srv_Form.doc

Τελικά έστειλα το e-mail. Για αρχή μόνο στη speedex.

Σήμερα μου τηλεφώνησαν φυσικά.

Ήταν μία κυρία από τα κεντρικά. Το δέμα βρέθηκε. Με ενημέρωσε πως πρέπει να γίνει ταυτοποίηση του δέματος με απόδειξη από τη μεριά του αποστολέα λόγω του ότι μάλλον πρόκειται για εσωτερική "απώλεια". Το απώλεια το βάζω μέσα σε quotes γιατί από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως μιλάει για κλοπή.

Anyway, μου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, μου είπε πως το δέμα θα παραδοθεί το Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ και πως και η επόμενη αποστολή που θα θελήσω να κάνω θα είναι δώρο της Speedex για την ταλαιπωρία που πέρασα.

Δεν έχω κάποιο λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά της.

Εμένα όπως της είπα με ενδιέφερε να γίνει η δουλειά μου και όχι να έχω μπει σε μία διαδικασία εδώ και 3 μέρες να ψάχνω να βρω ένα δέμα το οποίο έπρεπε να έχω στα χέρια μου από την προηγούμενη Παρασκευή.

Θέλω να πιστευώ πως το θέμα θα λήξει το Σάββατο.

Χαίρομαι που βρέθηκε άκρη και είχα σωστή αντιμετώπιση. Λυπάμαι που έπρεπε να φτάσω μέχρι το e-mail για να έχω αυτή την αντιμετώπιση.

Δεν βάζω Χ στην speedex από τη μεριά μου για το περιστατικό μόνο και μόνο λόγω της σωστής αντιμετώπισης που είχα σήμερα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Mεσα στον Αυγουστο εστειλα ενα δεμα και πειρα ενα δεμα.

-Λοιπον εστειλα ενα δεμα με ACS και πηγε αθικτο! Το εστειλα και την επομενη το ειχε το παλικαρι.

-Μου εστειλαν ενα δεμα απο Αγγλια με Ups Δευτερα 22/8 και το ελαβα 23/8 και αυτο αθικτο!

Γενικα ποτε μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με ΑCS, ειναι κοντα στο σπιτι μου και με βολευει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.