jax7480 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 ΕΛΕΟΣ!! ΕΛΕΟΣ!! ΕΛΕΟΣ!!. Πήρα μία μητρική μεταχειρισμένη για φίλο, από ένα παλικάρι από την Αθήνα. Το έστειλε με speedex την προηγούμενη Τετάρτη.Τηλεφώνησα σήμερα να δω που στο διάτανο είναι το δέμα και δεν ξέρουν. Απλά ξέρουν πως το παρέλαβαν. ΓΕΛΙΟΙ!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Αν ήταν ACS δε θα μου έκανε εντύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 ΕΛΕΟΣ!! ΕΛΕΟΣ!! ΕΛΕΟΣ!!. Πήρα μία μητρική μεταχειρισμένη για φίλο, από ένα παλικάρι από την Αθήνα. Το έστειλε με speedex την προηγούμενη Τετάρτη.Τηλεφώνησα σήμερα να δω που στο διάτανο είναι το δέμα και δεν ξέρουν. Απλά ξέρουν πως το παρέλαβαν. ΓΕΛΙΟΙ!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!ΠΛέον εμπιστεύομαι τα ελτα περισσότερο απο τα κούριερ.Δέματα καλαμάτα-θεσσαλονίκη σε 3 μέρες και κούριερ να έχει κάνει και 4 και 5...Άσε που το κόψανε ταρίφα και θέλουν 14 ευρώ. ούρτ ρε. Ταιβάν έστειλα* συστημένο φάκελο ssd με 7 ευρώ.*και έφτασε κιόλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 30, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Με την ACS όπως και με την Γενική ταχυδρ. δεν είχα ποτέ πρόβλημα.[MENTION=124]NoDsl[/MENTION]. Εσύ λες έστειλες SSD στη Taiwan. Λάπτοπ με πλήρη συσκευασία έστειλα στον Καναδά με ΕΛΤΑ και πήγε κανονικότατα. Πλήρωσα μεν 30€ λόγω βάρους, αλλά τουλάχιστον μετά από 2 εβδομάδες έφτασε. Τα ρεμάλια εδώ, χρεώνουν 14€ και όχι μόνο δεν το παραδίδουν την επόμενη μέρα όπως πρέπει αλλά δεν ξέρουν καν που βρίσκεται το δέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Κάνουν άλλες μπινιές τελευταία έχετε το νού σας.Παράδοση σάββατο. Τους λές θέλω να πάει αυτό εκεί και αν είναι με χρέωση παραλήπτη το πάνε σάββατο και απο 14 πάει 30βάλε... Την πάτησα έτσι σε δέμα απο νησι... Και μου λέει ο κούεριερ να ξέρεις είναι 30€. Τι να του πείς που το χρειαζόμουν αλλιώς θα του το είχα βάλει υπόθετο.Φίλος με U2711 απο msystems τα ίδια. Και δεν είχε επιλέξει παράδοση σάββατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 30, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 [MENTION=51]jax7480[/MENTION], μην ανυσηχείς, Σαββάτο παραλαμβάνεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 30, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Οι Καναδοί δεν έχουν φόβο τελωνείου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 30, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Κάνουν άλλες μπινιές τελευταία έχετε το νού σας.Παράδοση σάββατο. Τους λές θέλω να πάει αυτό εκεί και αν είναι με χρέωση παραλήπτη το πάνε σάββατο και απο 14 πάει 30βάλε... Την πάτησα έτσι σε δέμα απο νησι... Και μου λέει ο κούεριερ να ξέρεις είναι 30€. Τι να του πείς που το χρειαζόμουν αλλιώς θα του το είχα βάλει υπόθετο. Φίλος με U2711 απο msystems τα ίδια. Και δεν είχε επιλέξει παράδοση σάββατο. κατι αναλογο συνεβει σε εμενα πριν κατι χρονια για ενα set ddr1, ΟΥΡΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Αύγουστος 30, 2011 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Εμένα μου έστειλαν δέμα από Αγγλία με FedEx από τις 8 του μήνα (με tracking number), έφτασε Ελλάδα στις 10 και από τότε αγνοείται η τύχη του... Επικοινώνησα με το μαγαζί που είχα ψωνίσει τα πράγματα, με την σειρά τους ειδοποίησαν την FedEx η οποίοι τους είπαν ότι ενώ το δέμα είχε φτάσει Ελλάδα δεν είχε σκαναριστεί και δεν ξέρουν που βρίσκεται!!! Τώρα ψάχνουν όλοι μαζί να το βρουν.. Και η βλακεία είναι ότι τα πράγματα που είχα ψωνίσει ήταν σε προσφορά όλα και τώρα είναι out of stock, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μου τα ξαναστείλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 30, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Η απάντηση είναι μία τα βουτήξανε οι μεταφορείς ή οι μαύροι , καφέ , κίτρινοι που φορτώνουν το βανάκι ή ξεφορτώνουν την νταλίκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 30, 2011 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 ΕΛΤΑ και που και που γενική ταχυδρομική από μένα. ACS χάλια μαύρα με highlight --> mlr pc σφραγισμένο στο χαρτόκουτο του παραλήφθηκε με ξεχαρβαλωμένη ψύκτρα και σπασμένο επεξεργαστή (pins)...wtf???... highlight No2 vga pov 480 παραλήφθηκε με βανδαλισμένο pcb...wtf????????... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 30, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 ποτε ξανα με acs εγω. Μου χρεωνανε παντα "διαστασεις" , με αποτελεσμα δεματα των 500 γραμμαριων να μου ερχονται 35 ευρω. Την τελευταια φορα μαλιστα αρνηθηκα να το παραλαβω γιατι μου το χρεωσανε ακριβως διπλάσια απο οτι μου ειχαν πει.... Οταν ειδαν πως δε το παραλαμβανω αρχισαν τα συγγνωμη καναμε λαθος, και ξερετε απο την αθηνα οταν ειναι χρεωση παραληπτη δε τους νοιαζει και βαζουν οτι να ναι και τετοια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 30, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 acs μακρια και αγαπημένα όπως και speedex...Eλτα κάνουν κουλά ιδιώς Αύγουστο που αλλάζουν οι ταχυδρόμοι με εποχιακούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 30, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 ΕΛΤΑ και που και που γενική ταχυδρομική από μένα. ACS χάλια μαύρα με highlight --> mlr pc σφραγισμένο στο χαρτόκουτο του παραλήφθηκε με ξεχαρβαλωμένη ψύκτρα και σπασμένο επεξεργαστή (pins)...wtf???... highlight No2 vga pov 480 παραλήφθηκε με βανδαλισμένο pcb...wtf????????... :clap:και μην ξεχνας τους "ελαφροχερηδες" που ειχανε ενα διαστημα στο προσωπικο τουςπου τσιμπαγανε οτι τους γυαλιζε μεσα απο δεματα ενδοδιακινησης καταστηματων ...αλλα να ναι καλα οι καμερες (CSI Stournari λεμε) που απεδειξαν οτι τα δεματα εφευγαν χωρις σκισιματα και τρυπες προς τον προορισμο τους κι ετσι αναγκαστηκαν να αποζημιωσουνκαθως κι ενα ερυθρολευκο pc που ανευ λογου και αιτιας εκανε βολτες την Ελλαδα επι μια εβδομαδα πριν φτασει στον προορισμο τουαντικαταβολες που εφταναν τον μηνα! για να εξοφληθουν και αλλα πολλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 30, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Αυτή η ξεφτίλα (ή καλύτερα και αυτή πρέπει κάποτε να σταματήσει. Speedex επείγον φάκελο που περιείχε επιταγή, τη πέταξαν μέσα στο αραχνιασμένο (λόγω χρήσεως θυρίδας) γραμματοκιβώτιο του σπιτιού και ευτυχώς βρέθηκε μετά από 3 ημέρες με υπογραφή του παραλήπτη!!!!!!!!!!!!!! Δε θέλω να αναφέρω το τι έγινε, αλλά πλέον μόνο ΕΛΤΑ και γεν.ταχυδρομική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 31, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 ΖΩΑ. ΖΩΑ. ΖΩΑ. Ακόμα δεν ξέρουν που βρίσκεται το δέμα. Με κάνουν πάσα από τα κεντρικά της Θεσσαλονίκης στα κεντρικά της Αθήνας και τούμπαλιν. Ούτε το όνομα παραλήπτη σημείωσαν σωστά, αλλά αυτό δεν παιζει ρόλο. Από τη στιγμή που έχουν στοιχεία αποστολής και τηλέφωνο θα έπρεπε κάποιος να έχει ενημερώσει.ΒΟΔΙΑ. Ζήτησα αποστολή με courier γιατί βιαζόμουν ρε μοσχάρια... αν ήθελα παράδοση σε 10 μέρες το έστελνα και με χελώνα... ΑΧΡΗΣΤΟΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 31, 2011 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Δωσε ζαχο με τους καραγκιοζηδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 31, 2011 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Στείλε ένα Τσακωνοεξώδικο να τελειώνει το θέμα. EDIT: 14. Ποιο το ελάχιστο ποσό αποζημίωσης που η ταχυδρομική επιχείρηση υποχρεούται να καταβάλει σε περιπτώσεις καθυστέρησης, απώλειας ή καταστροφής των ταχυδρομικών αντικειμένων; Σε περίπτωση απώλειας το ποσό είναι κατ΄ ελάχιστο σύμφωνο με τα οριζόμενα στην Υπουργική Απόφαση 29030/816/2-6-2000(σελίδα 7), όπως ισχύει. Πολλές επιχειρήσεις προβλέπουν στον ΧΥΚ μεγαλύτερο ποσό αποζημίωσης ή άλλου είδους αποζημιώσεις, ανάλογα με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Σε περίπτωση καθυστέρησης ανατρέχω στην ατομική σύμβαση, που έχω υπογράψει, και ζητώ να λάβω την προβλεπόμενη αποζημίωση. Η Υπουργική Απόφαση προβλέπει για απλά συστημένα 0,29 € για κάθε ημέρα καθυστέρησης. Για τα επείγοντα η αποζημίωση υπολογίζεται με βάση το λόγο των τελών που καταβάλλονται για επείγουσες διαβιβάσεις προς τα τέλη που καταβάλλονται για απλές διαβιβάσεις. Όταν έχω ασφαλίσει την αποστολή δικαιούμαι την προβλεπόμενη αποζημίωση. http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Postal_Services_n/FAQ/Consumers/#Question14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Αύγουστος 31, 2011 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 οι ποιο ωραίοι είναι στη Γενική. Μου χάσανε ένα HAFX (λες και ήταν πινέζα) και μου είπαν το εξής κουφό, ότι το βάλανε από τον Πειραιά στο καράβι για Μυτιλήνη αλλά στο δρόμο χάθηκε!!!!Φυσικά και κάποιος το έφαγε γιατί η CM δεν κάλυψε με κάτι την κούτα εξωτερικά, οπότε κάποιου του γυάλισε μέσα στο καράβι και το άρπαξε. Και ψαχνόμουν κανά μήνα μετά να δω που βρίσκεται το κουτί και η Γενική έκανε την πάπια (λες και δεν έχει ευθύνη που βάζει χύμα τα δέματα στο καράβι χωρίς να έχει προνοήσει να τα βάζει σε χώρο ασφαλείας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 31, 2011 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Αποζημίωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.