Jump to content

Win7 -grub προβλημα

Volrath

Recommended Posts

Εχω 2 δισκους.Στον ενα εχω τα win,ενω στον 2ρο παλιοτερα ειχα dual boot Ubuntu. Εχω κανει 3-4 φορες format απο τοτε, κ εχω βγαλει τα Linux. Εβγαλα τον δισκο τωρα, που παλιοτερα ειχαν τα ubuntu, και δε φορτωνουν τα win.

Μου βγαζει:

Error: no such device: 0325a...

Grub rescue>

Το CD των win δε βρισκουν την εγκατασταση για να κανω repair. Καμια ιδεα;

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Εχω 2 δισκους.Στον ενα εχω τα win,ενω στον 2ρο παλιοτερα ειχα dual boot Ubuntu. Εχω κανει 3-4 φορες format απο τοτε, κ εχω βγαλει τα Linux. Εβγαλα τον δισκο τωρα, που παλιοτερα ειχαν τα ubuntu, και δε φορτωνουν τα win.

Μου βγαζει:

Error: no such device: 0325a...

Grub rescue>

Το CD των win δε βρισκουν την εγκατασταση για να κανω repair. Καμια ιδεα;

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Αν δεν έχεις ξαναφορμάρει τον δίσκο που έβγαλες ,βάλε τον πάλι πάνω και πιθανότατα θα μπεις στα win του άλλου. Πολλές φορές installation files από το αρχικό setup ''κάθονται'' στο δεύτερο δίσκο όταν αυτός υπάρχει συνδεδεμένος κατά τη διάρκεια του win setup.

Ευχαριστω παιδια το εφτιαξα.Οταν θα ειμαι στο pc θα εξηγησω κ πως, μηπως βρεθει καποιος στην ιδια κατασταση.

Δε βολευει το κινητο για μεγαλα post.

ΕDIT: Άμα κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, ας ακολουθησει αυτές τις οδηγίες. Επίσης να βεβαιωθεί ότι έχει για repair την ίδια έκδοση windows που έχει εγκατεστημένη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.