Volrath Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Εχω 2 δισκους.Στον ενα εχω τα win,ενω στον 2ρο παλιοτερα ειχα dual boot Ubuntu. Εχω κανει 3-4 φορες format απο τοτε, κ εχω βγαλει τα Linux. Εβγαλα τον δισκο τωρα, που παλιοτερα ειχαν τα ubuntu, και δε φορτωνουν τα win.Μου βγαζει:Error: no such device: 0325a...Grub rescue>Το CD των win δε βρισκουν την εγκατασταση για να κανω repair. Καμια ιδεα;Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Αύγουστος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 για δες εδωσορρυ δεν το προσεξα οτι το cd των windows δεν βλεπει την εγκατασταση.. Ισως αν με κανα live cd ξανακάνεις install το grub να το δει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Εχω 2 δισκους.Στον ενα εχω τα win,ενω στον 2ρο παλιοτερα ειχα dual boot Ubuntu. Εχω κανει 3-4 φορες format απο τοτε, κ εχω βγαλει τα Linux. Εβγαλα τον δισκο τωρα, που παλιοτερα ειχαν τα ubuntu, και δε φορτωνουν τα win.Μου βγαζει:Error: no such device: 0325a...Grub rescue>Το CD των win δε βρισκουν την εγκατασταση για να κανω repair. Καμια ιδεα;Sent from my ZTE-BLADE using TapatalkΑν δεν έχεις ξαναφορμάρει τον δίσκο που έβγαλες ,βάλε τον πάλι πάνω και πιθανότατα θα μπεις στα win του άλλου. Πολλές φορές installation files από το αρχικό setup ''κάθονται'' στο δεύτερο δίσκο όταν αυτός υπάρχει συνδεδεμένος κατά τη διάρκεια του win setup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 30, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Ευχαριστω παιδια το εφτιαξα.Οταν θα ειμαι στο pc θα εξηγησω κ πως, μηπως βρεθει καποιος στην ιδια κατασταση. Δε βολευει το κινητο για μεγαλα post.ΕDIT: Άμα κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, ας ακολουθησει αυτές τις οδηγίες. Επίσης να βεβαιωθεί ότι έχει για repair την ίδια έκδοση windows που έχει εγκατεστημένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.