gustopgun Σεπτέμβριος 4, 2011 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Εσύ ειδικά θα γελάσεις με την επιλογή μου...μιάς και είσαι της ταχύτητας ΚΑΙ στον σκληρό δίσκο και καλά κάνεις!Εμένα με ενδιαφέρει η χωρητικότητα για να έχω όλα τα VIDEO της οικογένειας τραβηγμένα σε FULL-HD ανάλυση(κατάλαβες δηλαδή), MP3 πολλά και τέλος πάντων να μην ανεβαίνω στην σοφίτα όπου έχω και εκεί έναν εξωτερικό 1Tb και να παίρνω τα διάφορα αρχεία μου από εκεί!(ΝΑΙ, την σκέφτηκα και την λύση του NAS-Server,αλλά 8α είναι κάπως αργή κατάσταση). Οπότε επέλεξα τον Samsung 1TB SpinPoint M8 HN-M101MBB SATA II 5400rpm 8MB 2.5''. Τις πιό λίγες στροφές για αποφυγή μεγαλύτερης θερμοκρασίας. Σαν επιδόσεις είναι καλές για τα λεφτά του (77 Ευρώ Pixmania), καλύτερες από τον Seagate 250 που έχω!Αλλά κάτσε να έρθει πρώτα,και ας μπει καλά στο laptop, γιατί όπως είπα και πιό πάνω ΔΕΝ έχω δει να βάζουν 1Τb σε Fujitsu Lifebook!To πολύ πολύ να τον κάνω εξωτερικό!Και να μην ξεχάσω ΚΑΙ τα παιχνίδια!Αυτή την στιγμή έχω 120Gb "καπαρωμένα" από εγκατεστημένα παιχνίδια...και ο αριθμός αυτός ανεβαίνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 4, 2011 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Γιατι να γελασω ωρε; Εδω ο αδερφος μου εχει macbook pro με i5 και ssd δισκο, αλλα και 2gb ram. Εχεις υπολογισει τα μεταφορικα απο το Πιξμανια; Το λιγοτερο κανενα 20ευρω (ασε να γραφει οτι θελει στο σαιτ. Ειχα παραγγειλει ακουστικα Philips των 9.90ευρω και πληρωσα 14ευρω μεταφορικα με την acs! Πιο ακριβα τα μεταφορικα απο τον δισκο δηλαδη..) Ασε που εχουν κατι τρελους ορους για την εγγυηση του προιοντος (τουλαχιστον πριν απο κανενα χρονο που τους ειχα κοιταξει). Προσωπικα θα σου προτεινα να επαιρνες απευθεις 2 εξωτερικους 2.5'' στα 500gb και να εισαι καλυμμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustopgun Σεπτέμβριος 4, 2011 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 το ίδιο επεξεργαστή λέμε, εγώ ξενέρωσα δίοτι νόμιζα ότι είνια 4-πύρηνος ενώ είναι 2-πύρηνος....έχεις παίξει bfbc2 στον p6100? πες μου τι ποσοστιάια διαφορά είδες στα frames χοντρικά(αν μπορείς σε 1-2 games για παράδειγμα)?Εννοείς CRYSIS 2? Εάν μου πεις και πως μπορώ να τρέξω το Benchmark στο CRYSIS2, τότε θα το κάνω για να μου φύγει και εμένα η περιέργεια!Ότι αποτέλεσμα και να βγάλει πάντως θεωρώ ότι το τρέχει αξιοπρεπέστατα στις ρυθμίσεις "GAMER". Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 4, 2011 Author #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Εννοείς CRYSIS 2? Εάν μου πεις και πως μπορώ να τρέξω το Benchmark στο CRYSIS2, τότε θα το κάνω για να μου φύγει και εμένα η περιέργεια!Ότι αποτέλεσμα και να βγάλει πάντως θεωρώ ότι το τρέχει αξιοπρεπέστατα στις ρυθμίσεις "GAMER".ψάξε το andrenaline crysis 2 benchmark Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 4, 2011 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 bfbc2= Battlefield Bad Company 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustopgun Σεπτέμβριος 4, 2011 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Λοιπόν BLADE,με τις πιο κάτω ρυθμίσεις παίρνω τα ακόλουθα αποτελέσματα: Ρυθμίσεις: Mode: HIGH API : DIRECTX 9 DISPLAY RESOLUTION: 1366x768 FSAA: EDGE AA EDGE AA: OFF DirectX 9.0c HIGH 3X @ Map: CentralPark @ 1366 x 768 AA EdgeAA ==> Framerate [ Min: 7.08 Max: 305.81 Avg: 28.68 ] BEBAIA, στο πρώτο LOOP μου έγβαλε 31,42 frames.Μήπως έπρεπε νατο αφήσω εκεί? Εντάξει, καλά είναι και τα 28.68! Εάν σκεφτείς ότι απλά ξεκίνησα να πάρω ένα laptop χωρίς να δώσω πολλά λεφτά,μιάς και μου χάλασε το άλλο, εκπλήσσομαι ευχάριστα όταν παίζω έστω και σε αυτές τις ρυθμίσεις CRYSIS 2 και άλλα παιχνίδια! Γι΄αυτό ακριβώς βέβαια μπήκα και σε αυτό το θέμα με την αναβάθμιση της CPU!Είμαι περίεργος να μάθω,έστω από κάποιον άλλον εδώ μέσα ΤΙ fps θα είχαμε με την εν λόγω CPU(i7-620M) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 4, 2011 Author #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Λοιπόν BLADE,με τις πιο κάτω ρυθμίσεις παίρνω τα ακόλουθα αποτελέσματα:Ρυθμίσεις: Mode: HIGH API : DIRECTX 9 DISPLAY RESOLUTION: 1366x768 FSAA: EDGE AA EDGE AA: OFF DirectX 9.0c HIGH 3X @ Map: CentralPark @ 1366 x 768 AA EdgeAA ==> Framerate [ Min: 7.08 Max: 305.81 Avg: 28.68 ] BEBAIA, στο πρώτο LOOP μου έγβαλε 31,42 frames.Μήπως έπρεπε νατο αφήσω εκεί? Εντάξει, καλά είναι και τα 28.68! Εάν σκεφτείς ότι απλά ξεκίνησα να πάρω ένα laptop χωρίς να δώσω πολλά λεφτά,μιάς και μου χάλασε το άλλο, εκπλήσσομαι ευχάριστα όταν παίζω έστω και σε αυτές τις ρυθμίσεις CRYSIS 2 και άλλα παιχνίδια! Γι΄αυτό ακριβώς βέβαια μπήκα και σε αυτό το θέμα με την αναβάθμιση της CPU!Είμαι περίεργος να μάθω,έστω από κάποιον άλλον εδώ μέσα ΤΙ fps θα είχαμε με την εν λόγω CPU(i7-620M) είναι πολύ καλά, θα περάσω και εγώ μερικά games na δω το dawn of war 2 πάντως το παίζει άψογα Σκληρό δίσκο βάλε τον Hybrid 500 http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=hybrid τα σπάει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 4, 2011 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Και εγω τον momentus Xt εχω. Οντως πολυ καλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftn Σεπτέμβριος 9, 2011 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 παίδες είμαι κάτοχος ενός λάπτοπ με:Ρ61004gb Ram6530m(fujitsu ah530 dh6)ο P6100 δέχεται Overclock με κάποιο τρόπο (software μια και το bios δεν έχει επιλογές)??βρίσκω τον ι3-370 με 40 ευρώ, αξίζει να προχωρήσω σε αναβάθμιση?θα βελτιώσει τις δυνατότητές μου για gaming ουσιαστικά?Καλημέρα επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά αυτού του laptop που έχεις, όπως έψανχα πληροφορίες στο ιντερνετ βρήκα αυτό το ποστ.Βέβαια έχει 2 gb ram αλλά με λίγα χρήματα αναβαθμίζεται.Μπορείς να μου πείς εντυπώσεις για το laptop;Πόσο κράταει η μπαταρία και γενικά αν είσαι ευχαριστημένος;Η κάρτα γραφικών σηκώνει παιχνίδια;Το βρήκα λίγο κάτω απο 400 ευρώ.Αξίζει για τα λεφτά του;Πέρα απο τα βασικά ιντερνετ-office, θέλω να παίζω και κανα παιχνίδι οπως το pro,το σηκώνει;Η κάρτα γραφικών είναι αυτόνομη σωστά;Γενικά όσες πληροφορίες δώσεις τόσο καλύτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Σεπτέμβριος 9, 2011 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 To prο θα το παιζεις ανετα χωρις κανενα προβλημαΘα μπορεις να παιζεις σχεδον ολα τα παιχνιδια απλα σε καποια παιχνιδια που ειναι βαρια και εχουν απαιτησειςθα τα παιζεις σε low-medium ρυθμισεις αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftn Σεπτέμβριος 9, 2011 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Ευχαριστώ auditt για την απάντηση.Προέκυψε στην αναζήτηση μου άλλο ένα laptop.Συγκεκριμένα το :Asus NB X54HY-SX030V | Skroutz.grΠιο ακριβό μεν αλλά με διπλάσια ram (κάτι που αργά ή γρήγορα θα άλλαζα κ στο ah530) και σκληρό δίσκο μεγαλύτερο(δεν με ενδιαφέρει πολύ αυτό)Και σαν επεξεργαστή καλύτερος πρέπει να είναι,δεν ξέρω για την κάρτα γραφικών του.Ειναι πολύ καλύτερη απο την 6530;Γενικά σαν μηχάνημα είναι καλύτερο;Περιμένω βέβαια και την απάντηση-βοήθεια του TheBlade που έχει το ah530. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 9, 2011 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Η 6530 ειναι καλυτερη καρτα απο την 6470.Ο επεξεργαστης βεβαια του asus ειναι αισθητα καλυτερος.Παιχνιδια του στυλ φιφα, προ, μανατζερ θα τα παιζεις για την πλακα με την 6530.Επειδη το εχω δουλεψει το λαπτοπ, εχει χαλια ηχεια (πραγματικα ομως) αλλα και πολυ μετρια οθονη.Κατα τα αλλα εχει στιβαρη κατασκευη και ωραιο -αδιαβροχο- πληκτρολογιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftn Σεπτέμβριος 9, 2011 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Για τα ηχεία το έχω ακούσει κι εγώ οτι δεν είναι καλά αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Για την οθόνη τι ξέρεις οταν λες πολύ μέτρια;Έχει σκοτεινές γωνίες;Από τα δύο πιο θα πρότεινες ή κάτι ανάλογο σε αυτά τα λεφτά;(~400);Για την μπαταρία του ξέρεις κάτι;Ευχαριστώ κι πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 10, 2011 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Οσον αφορα την μπαταρια, o asus εχει καλυτερη αυτονομια λογω sandy bridge.Η οθονη του Fujitsu δεν με ενθουσιασε μιας και ηταν θαμπα τα χρωματα.Το asus δεν το εχω ακουμπησει ποτε.Εδω review του Fujitsu (απλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα):Review Fujitsu Lifebook AH530 Notebook - Notebookcheck.net Reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 10, 2011 Author #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Για τα ηχεία το έχω ακούσει κι εγώ οτι δεν είναι καλά αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Για την οθόνη τι ξέρεις οταν λες πολύ μέτρια;Έχει σκοτεινές γωνίες;Από τα δύο πιο θα πρότεινες ή κάτι ανάλογο σε αυτά τα λεφτά;(~400);Για την μπαταρία του ξέρεις κάτι;Ευχαριστώ κι πάλιφιλε μου το λαπτοπ είναι καλό, πολύ καλό για τα χρήματα . Εγώ πήρα 2 έβαλα +2 gb μνήμη στο καθένα με 20 ευρώ συνολικά και πάνε μια χαρά.από παιχνίδια παίζω το dawn of war 2 με medium settings και το πάει μια χαρά.η 6530 έχει 400 shader και η 6470 νομίζω 160 οπότε δεν υπάρχει συγκριση.!overclock στην 6530 δεν έχω κάνει αλλάαπό ότι ακούω από 500/800 θα πιάνει 650/900 άνετα.η 6530 είναι κάτι σαν 3850 , και η 3850 έχει πολλά ψωμιά (είχα μια σε ένα μηχάνημα μέχρι πριν 3 μήνες) έτρεχε και bad company 2! το κακό είναι ότι δεν έχω την κόπια του bad company για να το περάσω στο laptop να δω πως πάει σε 32player server , εκέι φοβάμαι μην κολώσει το cpu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftn Σεπτέμβριος 10, 2011 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Φίλε ΤheBlade ευχαριστώ που απάντησες.Απο αυτονομία μπαταρίας πως πάει;Τα ηχεία είναι τόσο χάλια;Η οθόνη;Λέω να το χτυπήσω και ελπίζω να μην χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 10, 2011 Author #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Φίλε ΤheBlade ευχαριστώ που απάντησες.Απο αυτονομία μπαταρίας πως πάει;Τα ηχεία είναι τόσο χάλια;Η οθόνη;Λέω να το χτυπήσω και ελπίζω να μην χτυπάω το κεφάλι μου μετά.Λοιπόν:ποιότητα κατασκευής: πλαστικό αλλά αρκετά "Ντούρο", καλή κατασκευή και πληκτρολογιο (μικρό touchpad, αλλά εγώ το προτιμώ από τα μεγάλα)Η οθόνη είναι μια χαρά, είχα δει κάτι κακά σχόλια αλλά δεν είδα τίποτα το μεμπτο, και έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά desctop Monitor και laptop.Η μπαταρία σε power-save πρέπει να κρατάει κανένα 2,5 ωρο. αυτό με το wireless ον. με οff πιστεύω θα πάει παραπάνωαν δουλεύεις με φουλ ισχύ πέφτει στο 2ωρο, 1:45.Εγώ τα δουλέυω κυρίως με τη μπαταρία βγαλμένη (να μη χαλάει,) και στο ρεύμα.ta 15,6 λαπτοπ δεν είναι τόσο φορητά, ουσιαστικά είναι desctop replacement.τα ηχεία είναι πατάτα, δεν έχουν ισχύ! , ένα ζευγάρι καλά ακουστικά και είσαι τζετΠιστεύω είναι καλή λύση. Οταν δε τελειώνει η εγγύηση μπορεί και να συμφέρει να μπεί ένα cpu ι7 για να δώσει ζωή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 13, 2011 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Το θεμα ειναι ποση διαφορα θα δει στα Games με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων που εχει , αναβαθμιζοντας σε i3. Προσωπικα δεν νομιζω να δει καποια διαφορα(ποσο να κερδισει ...10% περισοτερα frames? Αν πιανει δηλαδη 25fps αντε να παει 28) , εκτος αν παει σε ποιο μεγαλο μοντελο τυπου i5 αν υποστηριζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftn Σεπτέμβριος 13, 2011 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Λοιπόν είδα κ το Lenovo y560A(ι3 2,26-4gb ram-500hdd-ATI Mobility Radeon HD 5730) στα 500 ευρώ δλδ περιπού 80 ευρώ παραπάνω απο το fujitsu.(μαζί με μια ram που θα έβαζα στο fujitsu)Ποιο να προτιμήσω;Αξίζει η διαφορά;Θα χει μεγάλη διαφορά άραγε στα παιχνίδια;Σαν χαρακτηριστικά πάντως μου φαίνεται καλύτερο το Lenovo.Σαν εταιρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 14, 2011 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Lenovo=Ibm.Για εμενα ειναι εγγυηση.Και καλυτερο επεξεργαστη εχει και λιγο καλυτερη καρτα.Επισης ο δισκος ειναι στις 7200 στροφες, πραγμα που τον κανει ακομα καλυτερο.Για εμενα συμφερει το lenovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.