takitos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2011 Σκέπτομαι να «χτυπήσω» αυτό [url=]http://www.amazon.co.uk/TOUCHPAD-II-Wi-Fi-inch-screen/dp/B004JI74OY/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1314655281&sr=1-1για 99 λίρες νομίζω ότι είναι super.Θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν ebook reader.Το έχει δοκιμάσει κάποιος ?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Αύγουστος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Εγώ στην θέση σου θα αγόραζα το kindle 3 ή το nook από eBay. Στην ίδια τιμή βγαίνουν, περίπου 100 λίρες με τα μεταφορικά. Για την δουλειά που το θες (ebook) είναι ότι καλύτερο (λόγω οθόνης και αυτονομίας) και ποιο ποιοτικά. Αν πάλι προτιμήσεις ταμπλετα να κοιτάξεις στο όριο των 200 ευρώ για κανένα κινέζικο, HP touchpad ή nook color.Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
takitos Σεπτέμβριος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.