Jump to content

Αγορα OCZ 700W ModXStream Pro 700 Watt

Thrael

Recommended Posts

δεν νομίζω ότι το "δευτερεύον" προσδιορίζει έστω και λίγο το τι απαιτήσεις μπορεί να έχει ένα σύστημα :)

Που το βρήκες στα 83€; Είδα οτι δίνει ομως μονο 1 τροφοδοσία για κάρτα γραφικών.

Το εχω δει να δουλευει σε ενα X58 i7 950 4ghz με 2 6850 cf και 4 μηχανικους και δεν εχει βγαλει αχνα 9 μηνες τωρα....Ειναι καλο τροφοδοτικο...Και στα λεφτα που το βρηκες ακομα καλυτερο :clap:

Καταρχας, ευχαριστω για τις απαντησεις. C2D θα εχει με 4870 και 2-3 σκληρους. Οχι για games ουτε κατι φοβερο. Σε τελικη αναλυση οπως λεει ο VasPoly υπαρχουν και οι 6850 για CF. Στο e-world εχει λιγα σε αυτη τη τιμη

Έχω το 600άρι της σειράς στο σύστημα της υπογραφής εδώ και κάνα μήνα , σε δωμάτιο 30C και δε καταλαβαίνει τίποτα , ούτε καν ζεσταίνεται . Όσο αφορά την σταθερότητα εγώ βλέπω στα 12V από 12,23 σε idle έως 12,06 σε φορτίο ( prime 95 ). Τα συμπεράσματα δικά σου ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.