ikskarda Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2011 Καλησπερα σε ολους .Μεχρι την Παρασκευη ειχα ενα DGN2000 με ταχυτητα conn-x και συνδεομουν πανω κατω στα 12000Kbps και με cryptload κατεβαζα με 1,2Mb/s. Μετα απο μια χαζομαρα που εγινε με τα ηλεκτρικα του σπιτιου και πεσιμο ασφαλειων καηκε το DGN2000 και ετσι το Σαββατοκυριακο την εβγαλα με το Baudtec TW263R4-A0 το οποιο συνδεοταν στα 10000Kbps και εκανα την δουλεια μου.Σημερα πηγα στο Plaisio και μου αλλαξαν το "καμμενο" DGN2000 με ενα DGN2200 το οποιο παρολο που εβαλα τις ιδιες ρυθμισεις Country OTHERDoes your Internet connection require a login? YESGet Dynamically from ISPΜultiplexing Method LLC-BASEDVPI 8VCI 35DSL Mode ADSL2+συγχρονιζει και αυτο κοντα στα 10000Kbps και ταχυτητα download 1Mb/s , παροτι καλυτερο απο τον προκατοχο του εχω χαμηλοτερες ταχυτητες. Εκανα και firmware update αλλα το ιδιο.ADSL Link Downstream UpstreamConnection Speed 10507 kbps 948 kbpsLine Attenuation 22.5 db 8.9 dbNoise Margin 10.2 db 10.9 dbΕχει υπερφοτωθει το δικτυο η επαθαν κατι τα ηλεκτρικα του σπιτιου λογω ενος προβληματος που παρουσιαστηκε (καηκε αλλη μια ηλεκτρικη συσκευη) ??????Να δηλωσω βλαβη στον ΟΤΕ για αυτα τα 2Mbps που ειναι χαμενα παροτι η γραμμη μου επρεπε εξ'αρχης να συγχρονιζει πιο ψηλα ?
wesker Αύγουστος 29, 2011 #2 Αύγουστος 29, 2011 Δοκίμασες να συνδέσεις το ρουτερ στην κεντρική πρίζα του σπιτιού χωρίς καμία άλλη τηλεφωνικη συσκευή; Μπορεί να δημιουργήθηκε και άλλο πρόβλημα, διόλου περίεργο.
ikskarda Αύγουστος 29, 2011 Author #3 Αύγουστος 29, 2011 οχι αυτο δεν το χω κανει καθοτι ειναι καπως δυσκολο , θα πρεπει να παρω το ρουτερ και να το βαλω στη μπριζα που λες και να το συνδεσω στο λαπτοπ να δω πως συγχρονιζει καθοτι ειναι αδυνατο να μεταφερω ολοκληρο υπολογιστη στο αλλο δωματιο
ikskarda Αύγουστος 29, 2011 Author #5 Αύγουστος 29, 2011 το εκανα με λιγο κοπο τα καταφερα :clap: αλλα παρολα αυτα το αποτελεσμα ειναι ιδια στο θεμα συγχρονισμου :...:
wesker Αύγουστος 29, 2011 #6 Αύγουστος 29, 2011 Αν μπορεις να μετρήσεις τα στατιστικα σου και στον τηλεφωνικό πινακα της πολυκατοικιας καντο. Αν εχεις καλλιτρα στατιστικα εκει τότε φωνάζεις ηλεκτρολογο και κοιταζεις την καλωδιωση του σπιτιου.
ikskarda Αύγουστος 29, 2011 Author #7 Αύγουστος 29, 2011 δυστυχως δε καταλαβαινω τι εννοεις καθοτι δεν το κατεχω δεν ειμαστε σε πολυκατοικια αλλα σε μεζονετα (συγκροτηματος) . δε πειραζει θα δω αν θα ξανα ανεβει και σε 3 μηνες που θα απολυθω :smoke:(απο φανταρος) και που θα χω χρονο θα ξανακοιταξω τι συμβαινει σε ευχαριστω για την συμμετοχη σου στο θεμα
ikskarda Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #8 Σεπτέμβριος 22, 2011 ξαναεμφανιζω το θεμα μου γιατι εχω ενα προβλημα απο τοτε που ειμαι πλεον με το DGN2200 καθε μερα εχω αποσυνδεσεις να αναφερω οτι τα πρωινα λειπω απο το σπιτι και δε βλεπω τι συμβαινει με το ιντερνετ αλλα απο το απογευματακι και μετα ως αργα το βραδυ το router καθημερινα με αποσυνδεει απο το ιντερνετ το οποιο εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο . πηρα τον ΟΤΕ και για αρχη μου κανανε reset την γραμμη και ειπανε πως αν ξανασυνεχισει να δηλωσω βλαβη, παρολο που δεν βλεπουν κατι περιεργο στη γραμμη . ειπαν επισης αν εχω disconnects ξανα να μου κανουν reset το router. το προβλημα με τα disconnects συνεχιζεται καθε μερα (απο 1-2 καθε βραδυ). τι μπορω να κανω ? φταιει το DGN2200 ? φταιει η γραμμη ? να δηλωσω βλαβη ? το firmware του router ειναι στην τελευταια εκδοση . υπαρχει καποια ρυθμιση οπου χρειαζεται να κανω μηπως απο μονης της ειναι ρυθμισμενη καμια επιλογη να αποσυνδεεται καθε βραδυ ? σας παρακαλω βρειτε μου λυση
wesker Σεπτέμβριος 22, 2011 #9 Σεπτέμβριος 22, 2011 Δοκίμασε:Μultiplexing Method: VC BASEDADSL MODE: AutoAν δεν δουλέψει και έτσι δήλωσε βλάβη.
ikskarda Σεπτέμβριος 23, 2011 Author #10 Σεπτέμβριος 23, 2011 καλως το αλλαξα φιλε το Mode σε Auto για αρχη χωρις να πειραξω το Multiplexing.ελπιζω να ειναι αυτη η απλη ρυθμιση το προβλημα .
wesker Σεπτέμβριος 25, 2011 #11 Σεπτέμβριος 25, 2011 καλως το αλλαξα φιλε το Mode σε Auto για αρχη χωρις να πειραξω το Multiplexing.ελπιζω να ειναι αυτη η απλη ρυθμιση το προβλημα .Kαι τι αποτέλεσμα πήρες στα στατιστικά σου;
ikskarda Σεπτέμβριος 26, 2011 Author #12 Σεπτέμβριος 26, 2011 τα στατιστικα της γραμμης μου δεν ειναι αυτα που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο που κλειδωνα στα 12500Kbps και κατεβαζα με 1.2Mb/s. τα εχω βαλει παλι ως εξης και εκανα ενα reboot το router χτες το μεσημερι και νομιζω πως 1.5 μερα τωρα δεν εχει κανει αποσυνδεση - δεν εχει σβησει το λαμπακι Μultiplexing Method LLC-BASED VPI 8 VCI 35 DSL Mode ADSL2+
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.