Jump to content

Αγορα Laptop απο Αμερικη...

theo58

Recommended Posts

Πρωτον καλημερα και ζητω συγγνωμη αν το βαλα σε λαθος ενοτητα το τοπικ αλλα το θεμα επιγει.

Εχω μια φιλη αυτη την στιγμη στην Αμερικη για διακοπες και θελω να μου φερει ενα λαπτοπ. Δεν δηλωσε λαπτοπ οταν πηγε και πηγε μεσω Ελβετιας. Αμα το χει σε τσαντα στο χερι χωρις κουτι φυσικα.... θα υπαρξει προβλημα να μου το φερει? Θα πληρωσει πουθενα τελωνειο? Θα την ζητησουν τιποτα πραγματα? Θα επιστρεψει και μεσω Ελβετιας να πω. Παρακαλω αν μπορει καποιος να απαντησει αμεσα....

Ευχαριστω εκ των προταιρων....

Aμα το εχεις επανω σου δεν εχεις κανενα προβλημα.... και στην βαλιτσα να το εχεις ισχυει το ιδιο ... αρκει να μην το εχεις σε συσκευασια μεσα...

Ευχαριστω για την απαντηση....

Απο οτι εψαξα και διαβασα... το προβλημα αν θα υπαρξει θα ειναι στην Ευρωπη στο θεμα τελωνιου και οχι στην Αμερικη ετσι?

Επισης διαβαζω οτι γινονται κλοπες αμα το βαλεις σε βαλιτσα οποτε δεν ειναι καλυτερα να το παρει στα χερια της?

Ετσι εφερα 2 λαπτοπ μαζι μου. Χωρις ΚΑΜΙΑ συσκευασια/ζελατινα !

Επισης αναλογα τι μαρκα λαπτοπ παρεις, δες αν εχει παγκοσμια εγγυηση αλλιως αγορασε την. Εγω το χρειαστηκα καποια στιγμη ;)

Ετσι εφερα 2 λαπτοπ μαζι μου. Χωρις ΚΑΜΙΑ συσκευασια/ζελατινα !

Επισης αναλογα τι μαρκα λαπτοπ παρεις, δες αν εχει παγκοσμια εγγυηση αλλιως αγορασε την. Εγω το χρειαστηκα καποια στιγμη ;)

Το λαπτοπ ειναι ASUS... και ειναι αυτο συγκεκριμενα...

ASUS - Laptop / Intel

Aν αποφασίσεις να το φέρεις πάντως να ΜΗΝ το βάλει σε βαλίτσα επειδή υπάρχει κίνδυνος να πιεστεί και να σπάσει η οθόνη του...:slap:

+1

ειδικα στο αεροδρομιο ταλαιπωρουνται αρκετά. Παρε μια τσαντα για laptop, την οποια θα εχεις συνεχεια μαζί σου...

Προσωπικα εχω πεταξει με λαπτοπ απο Ελλαδα προς Ευρωπη και πισω μεσα στην βαλιτσα χωρις να παθει τιποτα. Ηταν βαλμενο πολυ καλα αναμεσα στα ρουχα.

Αλλα ναι καταλαβαινω τι λετε, γι αυτο και θα την πω να το παρει καλυτερα σε τσαντα στο χερι. Το θεμα μου δεν ηταν αυτο. Ηταν το αν θα περασει τον ελεγχο μιας και ειπε οτι τους δωσαν στο αεροπλανο φυλλαδια με το τι αντικειμενα φερνουν μαζι τους. Ελπιζω να περασει τον ελεγχο στην Αμερικη και μετα λογικα στην Ελβετια που θα αλλαξει αεροπλανο και Ελλαδα θεωρω οτι θα ειναι ολα οκ (εκτος αν κανενας τελωνιακος την δει να το κραταει και του καπνισει να την ελεγξει?).

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ολων....

Y.Γ. Τωρα που το θυμηθηκα... κατι με ειπε οτι εκλεισε κατα λαθος για γυρισμο business class... αυτο βοηθαει μηπως σε τιποτα ή μπα?.... περα απο οτι με ειπε οτι δικαιουται μια ακομα βαλιτσα....

Οι buisness συνηθως δικαιουνται μια δευτερη χειραποσκευη. Δηλαδη περαν απο την βαλιτσα που παει στο 'πορτ-μπαγκαζ' του αεροπλανου, εχεις δικαιωμα για μια δευτερη πανω μαζι σου.

• 2 weeks later...

Για Κίνα πάντως είχαμε μαζί μας από μια τσάντα για laptop και μια μικρή τροχήλατη τσάντα περίπου 60 πόντους ύψος που μπήκε από πάνω. Ακόμα μια μεγάλη επίσης τροχήλατη την οποία την δώσαμε πριν επιβιβαστούμε.

Είναι και ανάλογα την εταιρία που πετάς το πόσο μακρύ είναι το ταξίδι αλλά και το βάρος των αποσκευών.

Πάντως τα laptop τα είχαμε στις τσάντες χειρός γιατί η μεταφορά από και προς το αεροπλάνο είναι πολύ επικίνδυνη, μόνο ρούχα είχα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.