gaig Αύγουστος 30, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 μπραβο σου για την παρουσιαση και μπραβο και στην εταιρεια για τις προσπαθειες της. Αγορασα τους πυργους μου απο αυτη κανοντας οικονομια ετων οταν ημουν μαθητης και ακομη κοσμουν το σαλονι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hambley Οκτώβριος 7, 2011 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Ω, βλέπω! Χαίρομαι για να δείτε το μερίδιό σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcstefan7 Οκτώβριος 8, 2011 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Άψογος.Ωραία παρουσίαση :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosGr Νοέμβριος 2, 2012 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 παιδια ποσο κοστιζει και απο που μπορω να το βρω φτηνοτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Νοέμβριος 2, 2012 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Let me skroutz for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosGr Νοέμβριος 2, 2012 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Πολυ αλο αλλα δεν παιρνει cd/dvd μηπως υπαρχει καποιο αλλο Modelo της ιδαι εταιρειας που να εχει και dvd player μεταξυ των αλλων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 2, 2012 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Να ανοιξεις νεο θεμα. Το παρων αφορα το "Crystal Audio MediaMatchBox Mini Review " Link to comment Share on other sites More sharing options...
iokasti21 Φεβρουάριος 2, 2013 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Καλημέρα σε όλους!! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια από τα παιδιά που έχουν τον συγκεκριμένο media player για το αν διαβάζει αρχεία mp4 και mov.Eυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 2, 2013 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Εγω με την σειρα μου σε οσους το εχω προτεινει και το εχουν παρει κανεις δεν παραπονεθηκε για το μηχανημα.Ειναι πολυ τιμιο και αξιοπιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iokasti21 Φεβρουάριος 2, 2013 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 budhas Μπορείς να με βοηθήσεις για το αν διαβάζει αρχεία mov ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.