andreas19 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Καλησπερα παιδια!Χρησιμοποιω το λαπτοπ μου με εξωτερικη οθονη και εχω επανω συνδεδεμενη αυτην: e-experts.gr - LG E2260V-PN 21.5'' LED Aπο την συγκεκριμενη οθονη ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα βρηκα αυτην σε δελεαστικη προσφορα LG W2363D-PF 23'' TFT PIANO BLACK 3D - - E-SHOP.GR και λεω να την τσιμπησω.Ομως περα απο την αρχικη μου τρελα να αλλαξω και παλι οθονη, ρωταω εσας μιας και ειμαι ασχετος απο οθονες.Με την Lg 3D θα δω διαφορα στην απεικονιση; Βλεπω οτι ειναι στα 120Hz οποτε πρεπει να ειναι σαφως καλυτερη απο την Led που εχω τωρα. Σωστα;Επισης, να σημειωσω οτι την οθονη δεν παιζει να την χρησιμοποιησω (προς το παρον τουλαχιστον) για το 3D της, μιας και δεν θελω να ξοδεψω και αλλα χρηματα σε γυαλια κλπ.Με λιγα λογιαα, αξιζει να αλλαξω οθονη και αν ναι γιατι;Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Αύγουστος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Κλείσε τα μάτια και πήγαινε πάρε την οθόνη γρήγορα γιατί ψιλομούφα μου φαίνεται η προσφορά τους και θα έχουν 2-3 κομμάτια σε όλη την Ελλάδα...αφού σκέφτηκα να πάρω άλλη μία να έχω:clap:Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οθόνη....χρώματα-φωτεινότητα-ευκρίνεια...όλα τέλεια. Εξαιρετικό άσπρο-μαύρο και η καθαρότητα της απεικόνισης την ώρα που παίζεις το κάτι άλλο.Βέβαια δεν έχω εμπειρία από την Dell 2311 που όλα τα παιδιά λένε τα καλύτερα αλλά από την άλλη δεν έχει 3D support που δείχνει να σε ενδιαφέρει.Να μια καλή λύση για όποιον θέλει να κάνει eyefynity με τρια monitors:yu:Ελπίζω να βοήθησα.EDIT: Ωχ τώρα είδα την υπογραφή σου...την πήρες ήδη ρε θηρίο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Την πηρα και την σηκωσα!Απο οτι φαινεται (τελικα) εχει πολλα κομματια γιατι εχουν γινει πολλες παραγγελιες και κανονικα στελνονται/παραλαμβανονται!Τρελα πουλαει το eshop;:clap:Κυριακη την εκανα παραγγελια και Δευτερα μεσημερι την ειχα ηδη παραλαβει!Μιας και την εχεις και εσυ θα ηθελα να σου εκανα 2-3 ερωτησουλες γιατι δεν προλαβα να διαβασω ακομα τα manual.Η συγκεκριμενη οθονη εχει και ηχεια; Αν οχι, τι ρολο βαραει η υποδοχη απο mini jack σε mini jack;Επισης, για browsing κυριως, τι ρυθμισεις εχεις; (χρωματα, αντιθεση φωτισμο κλπ).Θενξ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Αύγουστος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 η συγκεκριμένη οθόνη τι εγγύηση έχει?για το 3D τι άλλο χρειάζεσαι? επιεδή ψάχνομαι για νέα οθόνη σε αυτά τα λεφτά τι άλλο παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 30, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Εχει εγγυηση 0 καμμενω πιξελ + ο,τι παθει.Για το 3D χρειαζεσαι (παραθετω απο το site του Πλαισιου)..Για να απολαύσετε την πλήρη 3D εμπειρία σε παιχνίδια με την οθόνη της LG χρειάζονται:1) Ένα ζευγάρι 3D γυαλιών NVIDIA 3D VISION Kit2) Μία συμβατή κάρτα γραφικών NVIDIA, και πιο συγκεκριμένα:Geforce 8 series- NVIDIA Geforce 8800 GT /- NVIDIA Geforce 8800 GTs /- NVIDIA Geforce 8800 GTs 512- NVIDIA Geforce 8800 GTX /- NVIDIA Geforce 8800 UltraGeforce 9 series- NVIDIA Geforce 9600 GT /- NVIDIA Geforce 9800 GT /- NVIDIA Geforce 9800 GTX /- NVIDIA Geforce 9800 GTX+ /- NVIDIA Geforce 9800 GX2Όλες οι Geforce GTX200 series3) H/Y με απαιτήσεις συστήματος- Windows Vista 32/64bit or Windows 7 32/64bit- Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 CPU or higher- Minimum 1GB (2GB recommended) of system memory- Minimum 100 MB of available space Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.