Jump to content

Pentium4 3.4GHz EE(Extreme Edition) @ xxxx Overclocked...

hipro5

Recommended Posts

Μόλις τώρα googlara και το είδα το vdroop στο συγκεκριμένο Mobo πώς γίνετε και δεν θα ήθελα να μπώ σε αυτή την διαδικασία γιατί δεν έχω κανει ποτέ κατι παρόμοιο και ούτε θα ήθελα να πειραματιστω σε ένα δυσεύρετο Mobo και να το πάρω στο χέρι.

Θα προσπαθήσω όσω μπορώ έτσι όπως είναι,από bios ποιό είναι το ποιο σταθερό για Overclock ξέρουμε?

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kontak

Εγώ έχω το bios V1009.003 ,εσύ ποιό έχεις το 1010.001?

Εχεις την ίδια μητρική? με τι επεξεργαστή και στα πόσα?

vdroop έχεις εσύ, είδες διαφορά?

Βσκ εγώ νομίζω έχω ένα πιο παλιό bios αν δεν κάνω λάθος 1007 τότε που το έβαλα ήταν το τελευταίο..

Έχω μιά στο pc του father με prescott 3.0 ghz στα 4γιγα

Δεν έχω κάνει γιατι δεν έχει νοήμα για αυτό που προορίζεται αλλά άμα διαβάσεις θα δείς ότι κερδίζεις αρκετά

Φοβάμαι να τον πουσάρω

Σε κουτί Stacker 810 (τακτοποιημένο πλήρως). με την ψύκτα της Intel έχω IDLE θερμοκρασία 45-50 βαθμούς ενώ σε παιχνίδια πάει σε 70 βαθμούς.

Και όλα αυτά χωρίς να τον έχω πουσάρει καθόλου.

Είμαι νυχτερινός στη δουλειά (α ρε αυτά τα άτιμα τα βράδια) και μόλις παράγγειλα αυτόν τον Costaricano δρομέα (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150106402710).

Καλή αγορά ή όχι το μέλλον θα δείξει.

Ελπίζω να ταιριάξει με την mobo(Albatron PX865PE Pro sockeet 478) και να μην μου κάνει κόλπα!!!!!

Για να δούμε. Όταν τον παραλάβω και αρχίσω τα πειράματα θα postάρω εντυπώσεις και επιδόσεις.:banging: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.