Jump to content

Pentium4 3.4GHz EE(Extreme Edition) @ xxxx Overclocked...

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 22:24]

Μας τρελανε παλι ο τρελο-Ηipro!! :D

Aλλα ρε συ πανω απο 180Watts?!?Αντεχει το προμιε η θα κλαταρει!!??!!

Σταθερος ειναι στα 4440?Με τι θερμοκρασιες?

Ααααχχχ.....καταραμενα λεφτα..... :'(

Αντέχει ακόμα γιατί έχει φάει αρκετά mods....Είναι και με R410 (πολύ μεγάλες πιέσεις) ΚΑΙ με δύο ανεμηστήρες - in-out - Delta fans 12 x 12 190cfm ο καθένας........Σταθερός είναι (και γιά 3DMark) στά 4588MHz..... Idle = -39*C και Full load = -21*C .....ΚΑΙ τέλος τα καταραμένα τα λεφτά τα αποκτάς όταν δουλεύεις 14 - 17 ώρες την ημέρα μέσα σε τοξικούς καπνούς απ'το κολλητήρι και σε ακτινοβολία RF από τους πομπούς με αντίκτυπο - εις γνώση σου - ότι κάποια στιγμή θα νοσήσεις από καρκίνο του δέρματος και των πνευμόνων , τότε κάτι αποκτάς.... ;)

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 00:50]

Έλα λάθος...γράψε...Μπράβο αλλά κανένα μυστικό να μάθουμε ή τη διαφορά την κάνει η CPU και μόνο επειδή έχει L3 cache ?

Δηλαδή hipro5 αν έβαζες π.χ. τη CPU του Αριστείδη πως θα τα πήγαινες;

Με απλά λόγια..Δεν παίζεται ο ΕΕ...... ;)

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 00:16]

Mr. George George Strikes AGAIN.....

Μετάφραση ..... Ο Γιώργος μας Γ@#Α$##Μ%^%Σ$$#$Ε%$# και πάλι ...... LoL

Γ@μμ@@ τα 64 μου Βιτ.....

....και πού είσαι ακόμα.......Σε λίγο θα "κλαίνε" πολλοί "απ'έξω"...... ;):D

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 11:03]

Μπράβο ρε Γιώργο!Τα 4500 MHZ λίγα είναι ?:)

Γιά αρχή καλά είναι.....Μήν ξεχνάμε και τον "πόλεμο" που δεχόμαστε απ'τους "έξω"..........ΔΕΝ θα ξεχάσω ΠΟΤΕ όταν πρωτομπήκα σε ξένο φόρουμ και έδειξα κάτι ,την απάντηση που πήρα από μερικούς απ'αυτούς : " Έχετε κι εσείς στην Ελλάδα hardware??? "......Από τότε έχει αρχίσει γιά μένα ο "πόλεμος"... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

Μήν ξεχνάμε και τον "πόλεμο" που δεχόμαστε απ'τους "έξω"..........ΔΕΝ θα ξεχάσω ΠΟΤΕ όταν πρωτομπήκα σε ξένο φόρουμ και έδειξα κάτι ,την απάντηση που πήρα από μερικούς απ'αυτούς : " Έχετε κι εσείς στην Ελλάδα hardware??? "......Από τότε έχει αρχίσει γιά μένα ο "πόλεμος"... ;)

και καλα κανεις και καιρος ειναι αν και τους εχεις αποδειξη αρκετα τι μπορει να κανει η ελλαδα. σου ευχομαι να τους σκισεις.

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 11:26]

Well done Γιώργο, τρομερά αποτελέσματα ακόμα μια φορά. Καλώς ήλθες πάλι στην ενεργό δράση :) Μας έλειψες ;)

Σ'ευχαριστώ πολύ....I miss you too my friends..... :) :flower:

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:30]

και καλα κανεις και καιρος ειναι αν και τους εχεις αποδειξη αρκετα τι μπορει να κανει η ελλαδα. σου ευχομαι να τους σκισεις.

Σ'ευχαριστώ....I'll do my best...... :)

Κορυφαίος

Δε χρειάζεται να συνεχίσω κι εγώ να σε δοξάζω αυτό είναι δεδομένο..

τα καταραμένα τα λεφτά τα αποκτάς όταν δουλεύεις 14 - 17 ώρες την ημέρα μέσα σε τοξικούς καπνούς απ'το κολλητήρι και σε ακτινοβολία RF από τους πομπούς με αντίκτυπο - εις γνώση σου - ότι κάποια στιγμή θα νοσήσεις από καρκίνο του δέρματος και των πνευμόνων , τότε κάτι αποκτάς.... ;)

Αλλά που δουλεύεις σε τέτοιες συνθήκες ρε??? Μα καλά δεν υπάρχουν μέτρα προφύλαξης?

Εγώ πάντως δε θα θυσίαζα την υγειά μου όσες απολαβές κι αν είχα από αυτό

Καλό είναι να τηρείς τους στοιχειώδης κανόνες προφύλαξης. μη τους σνομπάρεις

ΚΑΙ τέλος τα καταραμένα τα λεφτά τα αποκτάς όταν δουλεύεις 14 - 17 ώρες την ημέρα μέσα σε τοξικούς καπνούς απ'το κολλητήρι και σε ακτινοβολία RF από τους πομπούς με αντίκτυπο - εις γνώση σου - ότι κάποια στιγμή θα νοσήσεις από καρκίνο του δέρματος και των πνευμόνων , τότε κάτι αποκτάς.... ;)

Eννοητε βρε συ οτι τα δουλεψες τα λεφτα αυτα....!Δεν ηθελα να εννοησω το αντιθετο σε καμια περιπτωση,απλα στεναχωρεθηκα που ως φοιτητης ακομα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα(εκτως αν κανω καμια κομπινα...!) να αγορασω κατι αναλλογο.... :'(

και να τα αγοραζες θελει μαγκια για να βγαλεις κατι πολυ δυνατο.για να ειμαι πιο ξεκαθαρος αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο hipro εχει και τεχνη και μερακι.για να εισαι μπροστα πρεπει να ανοιγεις απο μονος σου τον δρομο.ακολουθωντας αλλους στην καλυτερη να εισαι ο δευτερος

HIPRO5 τι να λέμε τωρα απλως εισαι κορυφη:D Τώρα οσον αφορα τις συνθηκες εργασιας τι να πω !!!!!! που δουλευεις πε συ και΄πόσα λεφτα παιρνεις για να αξειζει αυτη η ταλαιπωρια???

Εγω 14αρων χρονων δεν ειχα διανοηθεί ποτε μου οτι υπάρχουν ανθρωποι που θα παιρνουσαν αυτη την ταλαιπωρια...

Οσο για τους ξενους αστους να σε κυνηγανε μπας και πιασουν αυτα τα σκορ γιατι ετσι που πανε στο τελος θα ερχονται στην Ελλαδα να παρουν HARDWARE;)

πολυ καλος για αλλη μια φορα. το hardware το εχεις το ζητημα ειναι η ψυξη. το prometeia (αν και modded) σε περιοριζει πολυ. να ειχες καποιο cascade phase change οπως ο Tom Holck θα τους χτυπουσες ασχημα στα benches.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.