Proteas Σεπτέμβριος 21, 2011 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Στην παραπανω φωτο εχει το θερμοσυστελλόμενο να σταματα 3-4εκατοστα πριν το ασπρο φις σωστα? Τι θα γινοταν στην περιπτωση που εβαζα απο πανω αλλο (θερμοσυστελλόμενο) και καλυπτα τα γυμνα καλωδια μεχρι και το φις ? Σε καλυψα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 21, 2011 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Στην παραπανω φωτο εχει το θερμοσυστελλόμενο να σταματα 3-4εκατοστα πριν το ασπρο φις σωστα? Τι θα γινοταν στην περιπτωση που εβαζα απο πανω αλλο (θερμοσυστελλόμενο) και καλυπτα τα γυμνα καλωδια μεχρι και το φις ? Σε καλυψα ? Δεν υπάρχει πρόβλημα, κάντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Μάϊος 18, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Αυτό εδώ μου φένεται πολλά υποσχόμενο εργαλειάκι [ame=http://www.amazon.co.uk/Lamptron-Tools-Modding-Tool-Silver/dp/B004EGF9Q6/ref=wl_it_dp_o_pdT2_S_nC?ie=UTF8&coliid=I32BAPT4Q7GWOO&colid=LU8LW27BLZHX]Lamptron - Tools for PSU Modding[/ame]Και Review στα Tools :-P Εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 18, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Αυτό εδώ μου φένεται πολλά υποσχόμενο εργαλειάκι Lamptron - Tools for PSU Modding<a href="http://www.sandgate-kent.org.uk/forum.htm">click here for the Sandgate forum</a>To έχω και είναι αρκετά καλό ΑΛΛΑ έχει ένα και μοναδικό πρόβλημαΕπειδή η μύτη για τα ATX crimps είναι λίγο κοντή αν θες να βγάλεις crimp μέσα απο την αρσενική επαφή ενός extension δεν φτάνει και δεν κάνεις δουλειά. Για χρήση σε τροφοδοτικό με μόνο θηλυκά crimps που έχουν, είναι μια χαρά. Η κορυφή όπως έχω ξαναπεί αν και αρκετά ακριβό είναι αυτό εδώPin-Remover von MOLEX - Das Original | Sleeve-Werkzeuge | Sleeve Kits + Werkzeuge | MDPC Sleeve | MDPC-X Deutschland Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Μάϊος 18, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Θενκς για το τιπ, αρκετά σημαντική λεπτομέρεια. Προχτές το μεσημεράκι πέτυχα το MDPC-X ανοιχτό έκανα register και έβαλα μια "Πιλοτική" παραγγελία, ε τρόμαξα, μαζι με το crimping tool και 3χρωμια σε καλώδια πέρασα τα 100ε!! Γι αυτό είπα να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να ψάξω για πιο φτηνές λύσεις (το λέω για να το πιστέψω), σκέφτομαι να κάνω κάνα extension να μου μείνει και προίκα αλλά μετά θα έχω πολύ καλώδιο στο κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 18, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Δυστυχως ο Nils έχει ανεβάσει αρκετά τις τιμές. Βέβαια την ποιότητά του δεν την έχω βρει αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 18, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Και να ΄ταν οι τιμές μόνο. Πρέπει να πετύχεις και το μαγαζί ανοιχτό για να ρίξεις την παραγγελία.Το εργαλειάκι του Nils είναι κορυφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 18, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Mια εναλακτικη λυση ειναι το paracord 550 Τιμη για 30 μετρα στο ebay ειναι γυρω 8.5 λιρες απο ebay (550 PARACORD US GSA COMPLIANT CONTRACTOR - 100 feet | eBay ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Μάϊος 18, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Δείχνει ποιοτικό και αρκετά πυκνό στην πλέξη του, εχει να κάνει με σκοινιά που χρησιμοποιούν οι αλεξιπτωτιστές αραγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 18, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Δείχνει ποιοτικό και αρκετά πυκνό στην πλέξη του, εχει να κάνει με σκοινιά που χρησιμοποιούν οι αλεξιπτωτιστές αραγε; Δεν ξερω παντως ξερω οτι ειναι στην ουσια κορδονι για παπουτσια(στην αμερικη το δουλεουν πολυ στο στρατο τους) το κακο του ειναι οτι το 550 που μπορεις να βρεις ευκολα ειναι πιο χοντρο απο το sleeve του nils How To: Video Guide To Paracord Sleeving your PSU by "Nutman" | Case Mod Blog Το κακο στο paracord ειναι οτι ειναι ποιο δυσκολο να sleevaris καλωδια χωρις θερμοσυστελομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 18, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Mια εναλακτικη λυση ειναι το paracord 550 Τιμη για 30 μετρα στο ebay ειναι γυρω 8.5 λιρες απο ebay (550 PARACORD US GSA COMPLIANT CONTRACTOR - 100 feet | eBay )Ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Μάϊος 18, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Και απ οτι φαίνεται δεν μπορείς να ντύσεις USB/Sata και τα λοιπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 18, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Και απ οτι φαίνεται δεν μπορείς να ντύσεις USB/Sata και τα λοιπά.Για σατα δεν ξερω usb παντως ανετα ντυνεις αλλα θα χαλασεις ενα κοματι στην αρχη που θα το ανοιξεις για να περασει το βυσμα (5-7 ποντους μεσα αν το πηγαινεις σιγα σιγα με προσοχη δεν εχεις θεμα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Μάϊος 18, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι ψιλόασχετος (με το πως γίνεται το sleeving). Κατά πόσο είναι αξιόπιστο το να βγάλεις τα καλώδια από τον κονέκτορα και μετά να το ξαναβάλεις πως ξέρεις οτι κουμπώσανε αν δε κάνουν καλή επαφή κ.λ. Και κάτι ακόμα αν βρω έτοιμα sleeved καλώδια για το τροφοδοτικό αυτά που έχω εγώ στο δικό μου και ειδικά τα pci-x έχουν και κάτι σαν έξτρα προστασία στο τελείωμα , τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση???Πάντως πρέπει να έχεις γαϊδουρινή υπομονή για να το κάνεις...:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 18, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι ψιλόασχετος (με το πως γίνεται το sleeving). Κατά πόσο είναι αξιόπιστο το να βγάλεις τα καλώδια από τον κονέκτορα και μετά να το ξαναβάλεις πως ξέρεις οτι κουμπώσανε αν δε κάνουν καλή επαφή κ.λ. Και κάτι ακόμα αν βρω έτοιμα sleeved καλώδια για το τροφοδοτικό αυτά που έχω εγώ στο δικό μου και ειδικά τα pci-x έχουν και κάτι σαν έξτρα προστασία στο τελείωμα , τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση???Πάντως πρέπει να έχεις γαϊδουρινή υπομονή για να το κάνεις...:toomuchneΤα pin εχουν κατι "αυτακια" οπου και κουμπονουν αν δεν κουμπωσει σωστα με ελαχιστη δυναμη θα βγει αμεσως αν εχει κουμπωσει θελει αρκετη δυναμη για να βγαλεις αρα ειναι ευκολο να καταλαβεις αν ειναι οκ για το δευτερο οι περισσοτεροι στο internet τα "βαρελακια" που εχουν καποια καλωδια τα βγαζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 4, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 ερώτηση: Το εργαλείο απο τον Nils δεν ψήνομαι να το αγοράσω (πολλά λεφτα) τι μου προτείνεται ως αμέσως καλύτερη εναλλακτική? (και πιο φθηνη εννοείται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 4, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 To πήρα για να δω τι πουλιά πιάνει και τελικά αποδείχτηκε καλόeBay - The UK's Online Marketplace Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 4, 2012 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 ουόου:wassat:.. ούτε live chat εξυπηρέτηση να 'ούμε... thanksssαυτό είναι καλυτερο απο του eworld με τα 16 ευρα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 4, 2012 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Μακρυά από της phobya το tool. Αν θες στο χαρίζω κιόλας.Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 4, 2012 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Σου απάντησε ο απο πάνω edit: Να διευκρινίσω κάτι. Είναι μικρούλη αρκετά και αν έχεις μεγάλα χέρια ίσως σε παιδέψει λίγο. Σε 5 λεπτάκια σου ανεβάζω και φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.