Blinky Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2011 Θελω να βαλω στο χωρο μιας κενης PCI 2 12αρηδες ανεμιστηρες να φυσανε την καρτα γραφικων. Ο λογος ειναι οτι εχω αλλαξει την ψυκτρα με μια thermalright spitfire η οποια ενω τα σπαει σε αποδοση, ειναι τετοιος ο σχεδιασμος της που δε φυσαει καθολου τα VRMs. Δειτε τη photo απο κατω για να καταλαβετε πως ειναι : Οπως βλεπετε, η ψυκτρα δεν πιανει καθολου χωρο μπροστα στην καρτα. Εχω βαλει παθητικα ψυκτρακια στα σημεια που εψυχε το stock cooler, αλλα προφανως δεν ειναι το ιδιο χωρις καθολου airflow. Βεβαια δεν εχω προβλημα στη λειτουργεια της καρτας, δεν κολαει ή οτιδηποτε ακομα και overclocked, αλλα ειναι βλακεια να εχει πεσει η θερμοκρασια της gpu 40 βαθμους και να εχει ανεβει η θερμοκρασια των VRM 20 βαθμους....ακομα και να μη δημιουργει προβλημα, ετσι για το φοβο των ιουδαιων και για αποφυγη μακροχρονιας φθορας, θα ηθελα να τους βαλω καποιο airflow. Επειδη ειναι πολλα τα σημεια για να βαλεις μεμονομενα ανεμιστηρακια (+ δεν μου αρεσουν τα μικρα ανεμιστηρακια με μηδαμινο airflow και θορυβο) και μιας που η ψυκτρα αυτη αφηνει ολο το χωρο μπροστα στην καρτα κενο, σκεφτηκα οτι ενα pci slot cooler θα ηταν ιδανικο με 2 μεγαλους ανεμιστηρες να φυσανε ολη την προσοψη της καρτας και αρα και τα ψυκτρακια της. Θελω κατι σαν και αυτο (γιατι οχι, και ακριβως αυτο) : Kama Stay: CPU K?hler, L?fter, L?ftersteuerung, PC Netzteile von Scythe αλλα το συγκεκριμενο δε μπορω να το εντοπισω καπου, και γενικα δε μιλαμε για καμια τρελη συσκευη, μια σιδερενια μ@λ@κια θελω να κρατησει 2 ανεμιστηρες απλα για να μη κανω πατεντια της πλακας με συρματα και βλακειες...και μπορει να υπαρχει τετοιο προϊον και απο αλλη πηγη που να μου διαφευγει...
Ταμτάκος Αύγουστος 27, 2011 #2 Αύγουστος 27, 2011 Δειτε τη photo απο κατω για να καταλαβετε πως ειναι : H φωτό δεν φαίνεται.
mchls Αύγουστος 27, 2011 #3 Αύγουστος 27, 2011 Καλη ιδεα...Ψηνομαι και εγω για κατι τετοιο...Φτιαξε μια την φωτο...
Κοπρίτης Αύγουστος 27, 2011 #4 Αύγουστος 27, 2011 Κωστη μη μπλεξεις με κατασκευηπαιζει ετοιμο με 5,5€...οποτε δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοποεαν θες πες μου να σου βαλω ενα απο βδομαδα που θα παραγγειλω και κατι αλλα μπλιμπλικια απο εκει...
Blinky Αύγουστος 27, 2011 Author #5 Αύγουστος 27, 2011 ρε παιδια, η photo μια χαρα φαινεται σε εμενα, δε καταλαβαινω τι λετε...Τελοσπαντων, αμα δε τη δειχνει, πηγαιντε σε αυτη τη σελιδα να τη δειτε :Thermalright Spitfire + VRM-R5 - Introduction
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.