Jump to content

Παραξενο Προβλημα Με Ιντερνετ Συνδεση

mchls

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
πες μας σε 2-3 μερες τι συμπεριφορα θα εχει για να βγαλουμε συμπερασμα.

Το firm update δεν ειχε αποτελεσμα το προβλημα συνεχιζει ακαθεκτο...

Αν συνεχίσει η ιστορία δοκίμασε με την σειρά.

1)απεγκατάσταση Drivers κάρτας δικτύου και ξανά install με νεότερης έκδοσης.

2)απεγκατάσταση Antivirus.

3)δοκίμασε σε άλλη Ethernet θύρα στο router.

4)αλλαγή το καλώδιο LAN.

1)Εγινε και το προβλημα παραμενει...

2)Και με Kaspersky και με Microsoft Security Essentials το προβλημα παραμενει...

3)Εγινε και το προβλημα παραμενει...

4)Αν οντως φταιει αυτο, και ειναι η μονη μας επιλογη, ισως να γινει...

Αιτία ενδοπαλαμικής παλινδρόμησης της κάρτας δικτύου κατ'εμέ πρέπει να είναι κάτι που έχει κατέβει στο pc(malware).

1.Checkαρε το c:/windows/system32/drivers/etc/hosts (ανοιγμα με notepad) και ποσταρέ το εδώ.

2.Επίσης ανοιξε το msconfig και δες αν στην εκκίνηση σου έχει τπτ περίεργα με παράξενα ονόματα.(αν ναι ποσταρε ενα screenshot να σου πουμε τι να βγάλεις):clap:

1.Ποσταρα φωτο...

2.Ποσταρα φωτο...

Τρέξε αυτό HijackThis και πόσταρε το αποτέλεσμα.

Μήπως δημιουργεί το πρόβλημα κάποιο malware.

Ποσταρα φωτο...

post-19449-1416075463,8674_thumb.jpg

post-19449-1416075463,9136_thumb.jpg

post-19449-1416075463,9835_thumb.jpg

φιλε μου ηρθε η ωρα για αγορα.....

Αν το καλωδειο το χρησιμοποιουσες και πριν τοτε δυσκολα α φταει αυτο.....

Το RJ45 καλωδιο ειναι καπου 10 μετρα και χρησιμοποιειται γυρω στα 3 χρονια...

Αγορα τι εννοεις; ; ;Νεο router ή νεα καρτα δικτυου; ; ;

Στο edit του comment #22 γινεται φανερο πως ουτε αλλαγη θυρας βοηθαει ουτε απενεργοποιηση του AV ουτε ενημερωσεις ουτε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση οδηγων...Το προβλημα καλα κρατει με αποσυνδεσεις του internet 1-2 φορες τη μερα και επαναφορα μονο με επανεκκινηση του πολογιστη μιας και η επανεκκινηση του router ειναι ανωφελη και χωρις αποτελεσμα...

Το RJ45 καλωδιο ειναι καπου 10 μετρα και χρησιμοποιειται γυρω στα 3 χρονια...

Αγορα τι εννοεις; ; ;Νεο router ή νεα καρτα δικτυου; ; ;

Στο edit του comment #22 γινεται φανερο πως ουτε αλλαγη θυρας βοηθαει ουτε απενεργοποιηση του AV ουτε ενημερωσεις ουτε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση οδηγων...Το προβλημα καλα κρατει με αποσυνδεσεις του internet 1-2 φορες τη μερα και επαναφορα μονο με επανεκκινηση του πολογιστη μιας και η επανεκκινηση του router ειναι ανωφελη και χωρις αποτελεσμα...

router.Δες τις θυρες του καλωδειου αν οκ.Κανονικα πρεπει να τα δοκιμασεις και αλλου (καρτα και ρουτερ).

δεν προλαβες το edit, το ρουτερ και την καρτα.Αλλου , σε αλλο πισι.

Pc ή Laptop δεν εχει αλλο ο φιλος μου και η καρτα δικτυου ειναι onboard και ας γραφει pci-e το ονομα της...

Παιδες μην λεμε οτι θελουμε.Μην αγορασεις τιποτα ακομα.Δοκιμασε το ρουτερ σε ενα αλλο PC το δικο σου π.χ.

Λες οτι αμα κανεις restart το ρουτερ δεν φτιαχνει το internet ενω αμα κανεις restart το pc φτιαχνει μετα απο λιγο.Εσενα βαση λογικης σου φενεται να φταιει το ρουτερ?Εμενα παντως μου φενεται οτι φταιει η καρτα η τα windows(βαλε βγαλε drivers κλπ=αχταρμας συνηθως).

Φιλικα Χρηστος.

. . .αλλαγή το καλώδιο LAN.

Εγινε η αλλαγη με νεο RJ-45 και τωρα περιμενουμε συμπεριφορα συνδεσης...

Δοκιμασε το ρουτερ σε ενα αλλο PC το δικο σου π.χ.

Εμενα παντως μου φενεται οτι φταιει η καρτα η τα windows(βαλε βγαλε drivers κλπ=αχταρμας συνηθως).

Φιλικα Χρηστος.

Το προβλημα υπηρχε πολυ πριν αρχισει το γλεντι του βαλε-βγαλε drivers...

Μπορω Χρηστο να δοκιμασω το router του φιλου που ειναι σε γραμμη forthnet, στο σπιτι μου που εχει γραμμη Tellas/Wind; ; ;Και να μπορει να γινει, η μελετη συμπεριφορας της γραμμης θα παρει 3-4 μερες και καταλαβαινεις. . .

Εγινε η αλλαγη με νεο RJ-45 και τωρα περιμενουμε συμπεριφορα συνδεσης...

Το προβλημα υπηρχε πολυ πριν αρχισει το γλεντι του βαλε-βγαλε drivers...

Μπορω Χρηστο να δοκιμασω το router του φιλου που ειναι σε γραμμη forthnet, στο σπιτι μου που εχει γραμμη Tellas/Wind; ; ;Και να μπορει να γινει, η μελετη συμπεριφορας της γραμμης θα παρει 3-4 μερες και καταλαβαινεις. . .

Ναι μπορεις εφοσον μπορεις να σεταρεις το ρουτερ με το δικο σου username/password(μονο αμα ηταν του ΟΤΕ νομιζω δεν θα μπορουσες γιατι εχουν μια θυρα για το connex TV).Επειδη εισαι απο αυτους τους τυπους που θελουν να βοηθησουν καποιον φιλο ασχετο και θα καταληξεις να σου την πουνε στο τελος(been there done that) πεστου οτι αν θελει να λυθει το θεμα πρεπει να το τσεκαρεις.Στην τελικη καντε τραμπα τα ρουτερ,αρκει να ξερετε να τα σεταρετε με τους κωδικους(και να ξερετε και τους κωδικους εννοειτε).

• 2 weeks later...
Εδω και 10 μερες με νεο καλωδιο RJ-45 τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου...

οπότε σε πας σε κάρτα δικτύου..διέθεσαι 10 ευρώ και πάρε μια pci ethernet 100αρα και θα είσαι οκ.

εφόσον άλαξες drivers/cable και όταν σκαλώνει στο κάνει ΜΟΝΟ σε αυτόν τον υπολογιστή και όχι στους άλλους που είναι στο ίδιο modem router το μόνο που μας έμεινε είναι αυτό.

και καλού κακού απενεργοποιείσαι την onboard κάρτα μέσα απο το bios.

http://www.skroutz.gr/s/311228/Level-One-FNC-0109TX.html

εφόσον άλαξες drivers/cable και όταν σκαλώνει στο κάνει ΜΟΝΟ σε αυτόν τον υπολογιστή και όχι στους άλλους που είναι στο ίδιο modem router το μόνο που μας έμεινε είναι αυτό.

Οπως εγραψα παραπανω,ο φιλος δεν εχει δευτερο υπολογιστη ή λαπτοπ...

Πως βλεπεις τις θερμοκρασιες και τις τασεις του

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/ksafnika-shutdown-ston-ypologisti-kai-provlimata-epanatrofoditisis-99055.html

οκ soz δεν το είδα....τώρα όμως εμένα μου ήρθε μια άλλη τρελή ιδέα...θέλω οταν μπορέσεις μερικές photo από τα stats του modem router sto κομμάτι που λέει broadband connection > DSL Connection (View More) > Details.

επείδη υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να φταίει το router αλλά να μην έχει πρόβλημα αυτό αλλά το spliter του και τελικά να σκαλώνει το router. (μου έχει συμβεί με καινούργιο φίλτρο και 2 modem router του κουτιού και τελικά ήταν αυτό που τα σκάλωνε... )

οκ soz δεν το είδα....τώρα όμως εμένα μου ήρθε μια άλλη τρελή ιδέα...θέλω οταν μπορέσεις μερικές photo από τα stats του modem router sto κομμάτι που λέει broadband connection > DSL Connection (View More) > Details.

επείδη υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να φταίει το router αλλά να μην έχει πρόβλημα αυτό αλλά το spliter του και τελικά να σκαλώνει το router. (μου έχει συμβεί με καινούργιο φίλτρο και 2 modem router του κουτιού και τελικά ήταν αυτό που τα σκάλωνε... )

post-19449-1416075494,1779_thumb.jpg

Τσακω την εικονα σου...

Δοκιμασε χωρις drivers.ασε τα windows να βαλουν τους δικους τους...το ειχα και εγω στο λαπτοπ και ετσι λυθηκε.

Περασε τα 7αρια, δεν εβαλε drivers ο φιλος αλλα το προβλημα παραμενει...

Οποτε συνοψιζοντας μια αλλαγη καρτας δικτυου ειναι η μονη επιλογη που δεν δοκιμασαμε ακομα, και ισως να ειναι και η λυση! ! !

Φιλε μου ειχα αυτο το προβλημα με windows 7

Δηλαδη :

Ενω τα led tou router ηταν αναμενα κανονικα δεν ειχα συνδεση

αυτο γινοταν απο 1 - 3 φορες την μερα

ειχα αλλαξει router, καλωδιο τπτ

Το προβλημα λυθηκε με κατεβασμα νεων drivers (ειχα αυτους των windows) απο το site της gigabyte (οχι της microsoft) ,που βγηκαν το καλοκαιρι μαλιστα

εχω την μητρικη P55

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.