kourman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2007 Στην παραδοσιακή τσάρκα απο Στουρνάρη την Κυριακή, έψαξα να βρω ddr3, μια Maximus extreme, και μια απ'τις καινουργιες καρτούλες.Με πολύ κόπο, ψάξιμο και περπάτημα, Βρήκα τα εξής.Maximus απο Xtreme multirama (είχε στόκ 8 κομμάτια) 275e (με εκπτωση απο φιλαρακι)ddr3 1800αρες crucial απο πλαισιο tuning store, 419eκαι gainward 8800gts 512, απο eshop στα.... 289 γιούρια....Το Site του eshop λέει ακριβώς 50e παραπάνω!!!! (339ε)Ή λάθος κάνανε, ή έχουν χαμηλότερη τιμή in store......Τεσπα, Η ουσία τώρα.Η καρτούλα πάει 830/1100 με την stock ψύκτρα!!!!!!!!!!!!!!!Σπέρνει λέμε!!!Τρεχάτε να προλάβετε ρεεεεεεεε!!!!!!Πλήρες review θα ακολουθήσει εντώς των επομενων 2 ημερών.Μαιρη Κρίσμα (καλό κορίτσι....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 απο οτι βλεπω, ο Αγιος Βασιλης περασε και απο Καλαματα! Καλοδουλευτα και με σουπερ σκορ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 αντε νικο με γεια τα δωρα σου περιμενουμε σκορ . τελικα απο παντου περναει ο santa εκτος απο την κω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Αρχίζουμε λοιπόν με μερικά χαλαρά τεστ στο σπίτι μου. Η κάρτα πραγματικά σπέρνει. Ανεβαίνει 830/1100 από 650/972, και εκει βγάζει τα πάντα, με τη στόκ ψύκτρα (ούτε πάστα δεν άλλαξα). Το ανεμιστήρι της είναι αθόρυβο μέχρι το 60%, αλλά με το άναλογο αντίκτυπο στις θερμοκρασίες (~70+ σε load). Στο 100% δεν ξεπέρασε τους 46 βαθμούς, αλλά ακούγεται αρκετά. Σε σχέση με το φαν της 2900xt είναι λιγο πιο κάτω σε θόρυβο εκεί. Κοινώς η κάρτα διψάει για νεράκι Από drivers παίζουν μόνο οι τελευταίοι 169.21 προς το παρόν. Βρήκα την άκρη με το riva tuner, μιας και το ntune δεν είναι και οτι καλύτερο για κλοκάρισμα. Ανοίγοντας το rivatuner.cfg, στην ενότητα [GPU_10DE], προσθέοτουμε στο τέλος την γραμμή G92 = 600h και βουαλά Να προσθέσω σαν προσωπική εντύπωση οτι είναι χαλαράαα τα καλύτερα 289 ευρώ που έχει δώσει ο Νικος εδώ και πολύ καιρό Ενα 03 κι ενα 06 για αρχή λοιπόν, και επανερχόμαστε σύντομα με φωτογραφίες και αποτελέσματα με ύδωρ. [ATTACH]1461[/ATTACH] [ATTACH]1462[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Όλα αυτά χωρίς έξτρα ρεύμα; Καλορίζικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Βασικά αυτά τα εκανε out-of-the-box. Με νερό δεν πήρε ουτε 10mhz παραπάνω. Στα μειον δε δοκιμάστηκε ακόμα. Συνεχίζω να έχω ελπίδες πάντως οτι θα πάει καλά, εστω κι αν χρειαστεί ενα τριμμερ και το ss για να το κάνει edit [καραοφφ] Χαχα τι ακούω τώρα...Sacred Serenity... [/καραοφφ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Και εδω η δικια μου stock air no mods μνημες δεν εψαξα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 31, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Gainward ειναι και σενα Polonos??Πολυ καλα σκορια ρε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 31, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Μετα απο λιγο ψαξιμο στης μνημες πηγαν 1200 Η δικια μου ειναι twintech σαν του vagoura Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 31, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Και εδω οι θερμοκρασιες της ... Ανεμιστηρας στα 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermoulis Φεβρουάριος 12, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 παιδιά ανοίγω το thread διότι πήρα την εν λόγω κάρτα και δεν μπορώ να την κλοκάρω μέσω ριβα τουνερ. δυσκολευομαι να κάνω αυτο που λέει ο φιλτατος inertiacreep.any help? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 12, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Τι δυσκολεύεσαι βρέ Αφού κάνεις εγκατάσταση το Rivatuner, στο φάκελο του προγράμματος (C:\Program Files\Riva Tuner\) υπάρχει αυτό το αρχείο rivatuner.cfg. Το ανοίγεις με το notepad, και προσθέτεις τη γραμμή στο τέλος της (πρώτης αν θυμάμαι καλά) ενότητας παραμέτρων που λέω από πάνω. Save & Exit, και τέλος. Βάρ'της Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 12, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 inertiacreep, πόσο βγάζει η κάρτα με το cpu στα 3600? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 12, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 3d06 με quad στα 3600 και κάρτα μαμά έβγαλε 14650 (είχα κρατήσει screenshot). Άλλα ss δεν έχω...ούτε quad ούτε gts in da house atm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermoulis Φεβρουάριος 12, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ευχαριστώ βρε inertia.pου να φανταστώ ότι το αρχειο ανοίγει με το notepad!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 12, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Mε notepad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermoulis Φεβρουάριος 15, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 παίδες άλλαξα πάστα στην κάρτα.έβαλα arctic και πέσαν τα temps 10 βαθμους, ηερωτηση μου ειναι στις μνημες βαζουμε παστα?η sparkle μου ειχε μάλλον thermal pads να τα βγάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 15, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 παίδες άλλαξα πάστα στην κάρτα.έβαλα arctic και πέσαν τα temps 10 βαθμους, ηερωτηση μου ειναι στις μνημες βαζουμε παστα?η sparkle μου ειχε μάλλον thermal pads να τα βγάλω? στης μνημες αφηνουμε τα pads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.