Jump to content

mini HOWTO Dual boot Vista και NT/2k/XP/2k3

hadji_a

Recommended Posts

Εκανα την διαδικασια 2 ,που αναφερει ο Ανδρεας, απο την αρχη και την ακολουθησα κατα γραμμα.

Περασα τα 7 στον SSD, και κατοπιν τα XP στον raptor χωρις να αποσυνδεσω τον αλλο δισκο.

(Σε αυτο το σημειο μπορουσα να μπουταρω μονο απο τα xp).

Εβαλα το cd των 7 και εκανα repair τα 7. Με την επανεκινηση μπουταρε τωρα απο τα 7.

Πηρα το αρχειο NTDLL.DLL απο το cd των xp (αυτο δεν το εκανα σωστα πριν) οπως λεει παραπανω ο Σακης και το αντεγραψα στον D: (partition των XP)

Εκανα την διαδικασια με το EasyBCD 1.7.2

Και τελικα καταφερα να εχω dual boot... xp στον raptor.. και 7 στον SSD.

Νομιζω ειναι ο ποιο απλος τροπος.

Σας ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια.

• 3 weeks later...

δωκημασα και εγω πριν λιγο να βαλω τα xp στον 640 (εχω ιδη τα 7 στα ssd )

και μολις βαζω το cd εγκαταστασης φορτωνει για λιγο και μετα μαυρη οθονη με την παυλα πανω αριστερα και μπλε οθονη στα καπακια .

δεν θελω να εμφανιζονται και τα δυο

απλα να επιλεγω απο το βιος ποιος δισκος θα bootαρει

μιας και τα θελω μονο για bench τα xp .

παλι τα ιδια κανει .:mad:

μηπως φταιει το raid ?

για να δεις αν φταιει το raid, δοκιμασε να το αλλαξεις σε IDE. Αν ξεκινησει, δηλαδη αν οντως ηταν αυτο το προβλημα, κανε slipstream τους raid drivers στα XP για να μην χρειαζεται να αλλαζεις και mode, να αλλαζεις μονο τον δισκο απο οπου θα μπουταρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.