GeorgeVasil Ιανουάριος 4, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Xρηστο δες και αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 4, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Εκανα την διαδικασια 2 ,που αναφερει ο Ανδρεας, απο την αρχη και την ακολουθησα κατα γραμμα.Περασα τα 7 στον SSD, και κατοπιν τα XP στον raptor χωρις να αποσυνδεσω τον αλλο δισκο.(Σε αυτο το σημειο μπορουσα να μπουταρω μονο απο τα xp).Εβαλα το cd των 7 και εκανα repair τα 7. Με την επανεκινηση μπουταρε τωρα απο τα 7.Πηρα το αρχειο NTDLL.DLL απο το cd των xp (αυτο δεν το εκανα σωστα πριν) οπως λεει παραπανω ο Σακης και το αντεγραψα στον D: (partition των XP) Εκανα την διαδικασια με το EasyBCD 1.7.2Και τελικα καταφερα να εχω dual boot... xp στον raptor.. και 7 στον SSD.Νομιζω ειναι ο ποιο απλος τροπος.Σας ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 26, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 δωκημασα και εγω πριν λιγο να βαλω τα xp στον 640 (εχω ιδη τα 7 στα ssd )και μολις βαζω το cd εγκαταστασης φορτωνει για λιγο και μετα μαυρη οθονη με την παυλα πανω αριστερα και μπλε οθονη στα καπακια .δεν θελω να εμφανιζονται και τα δυο απλα να επιλεγω απο το βιος ποιος δισκος θα bootαρει μιας και τα θελω μονο για bench τα xp . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 26, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 αποσυνδεσε τους SSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 26, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 παλι τα ιδια κανει . μηπως φταιει το raid ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 26, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 παλι τα ιδια κανει .μηπως φταιει το raid ? για να δεις αν φταιει το raid, δοκιμασε να το αλλαξεις σε IDE. Αν ξεκινησει, δηλαδη αν οντως ηταν αυτο το προβλημα, κανε slipstream τους raid drivers στα XP για να μην χρειαζεται να αλλαζεις και mode, να αλλαζεις μονο τον δισκο απο οπου θα μπουταρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.