Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο (και δωρεάν) site για να βρω το unlock code για το blackberry μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 28, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Τίποτε ρε παίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Αύγουστος 29, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Για δωρεάν δεν γνωρίζω, πάντως έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 29, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Για δωρεάν δεν γνωρίζω, πάντως έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα αυτό.Το δωρεάν το λέω γιατί αν καλέσεις την ΑΤ&Τ και τους πεις ότι θα πας ταξίδι και πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάρτα άλλου δικτύου εκείνο το διάστημα σου δίνουν τσάμπα το κλειδί. Το θέμα είναι πως τα κλειδιά για το torch δεν τα έχουν ακόμα διαθέσιμα και θα πρέπει να περιμένω κάνα 3μηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.