Havic Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Μου ήρθε ένα mail στο spamomail μου από "Blizzard Entertainment WoWAccountAdmi [at] blizzard.com***" (admi ??? που είναι το n???) αν εξερέσεις αυτό όλα καλά μόνο που δεν έχω account στο wow....οπότε δεν ξέρω αν είναι λάθος ή όχι απλά προσοχή...Το πρώτο link βγαίνει σε σελίδα με ασιατικούς χαρακτήρες που μάλλον λέει ότι δεν βρέθηκε. Greetings,It has come to our attention that you are trying to sell your personal World of Warcraft account(s). As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with: *battle.net/login/en-gb/login.html?ref=https%3A%2F%2management%2F&eor=0&app=bam&cr=true Login to your account, In accordance following template to verify your account. If you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation. Blizzard Entertainment SAS TSA 60 001 Service Administration des Comptes 78143 Velizy Villacoublay Cedex If you wish to review our current Rules and Policies for World of Warcraft and Battle.net, they can be found at: **wow-europe.com/en/policy/ *blizzard.com/en-gb/company/about/termsofuse.html Regards, Game Master Dunarthra Customer Services Blizzard Entertainment *blizzard.com/support/article.xml?articleId=35726 Please retain all history if you reply to this mailedit * αφαίρεσα το http://us. από τα link.** αφαίρεσα το XSSL.Net Secured.*** αφαίρεσα το @.
FrOsT Αύγουστος 26, 2011 #2 Αύγουστος 26, 2011 scamεπίσης αν ακολούθησες τα λινκ σκαναρε το pc σου πολύ πιθανόν να πέρασε κάνας keyloger
Havic Αύγουστος 26, 2011 Author #3 Αύγουστος 26, 2011 Επίτηδες πάτησα το link (*αυτοπεποίθηση ), έχω τον chrome και το sandboxie, τσέκαρα αν κατέβηκε τπτ ή αν άνοιξε καμία νέα διεργασία (task manager, μέσω comodo στης συνδέσεις και στα προγράμματα αλλά kαι το sandboxie) δεν έγινε τπτ, μάλλον κατά το login σου κλέβουν το password και το name, αν ήταν ενεργό το site ίσως να κατέβαζε και τίποτα malware δεν ξέρω... Edit *βασικά περισσότερο το έκανα για να δω αν τα έχω τσάμπα να μου τρώνε πόρους.
wesker Αύγουστος 26, 2011 #4 Αύγουστος 26, 2011 Scam είναι. Τα site που σε παραπέμπουν δεν ειναι site με malware, απλά κλέβουν τα στοιχεία σου, τα οποία πρακτικά τους τα δίνεις εσύ ο ίδιος. Δεν κατεβάζουν κάποιον keylogger δηλαδή.
Volrath Αύγουστος 26, 2011 #5 Αύγουστος 26, 2011 Πρώτο χοντρό λάθος:It will be ongoing for further investigationΔεύτερο χοντρό λάθος:Login to your account, In accordance following template to verify your accountΚτλ κτλ κτλ...πρέπει να μάθουν αγγλικά μου φαίνεται οι κινέζοι...Άλλο χοντρό λάθος:Game Master Dunarthra Από πότε στέλνουν οι GM mail...Μόνο από Account Administration Team για τέτοια θέματα.Και το πιο σίγουρο..κοιτάζεις τον πλήρη email header
wesker Αύγουστος 27, 2011 #6 Αύγουστος 27, 2011 Πρώτο χοντρό λάθος:Δεύτερο χοντρό λάθος:Κτλ κτλ κτλ...πρέπει να μάθουν αγγλικά μου φαίνεται οι κινέζοι...Άλλο χοντρό λάθος:Από πότε στέλνουν οι GM mail...Μόνο από Account Administration Team για τέτοια θέματα.Και το πιο σίγουρο..κοιτάζεις τον πλήρη email headerΔυστυχώς όμως ξέρεις πόσοι την έχουν πατήσει;
Myralis Αύγουστος 27, 2011 #7 Αύγουστος 27, 2011 Κλασσικο scum μαιλ, μου έρχοντε άπειρα τέτοια και στο mail που έχω το WoW, και στα υπόλοιπα.Σε παραπέμπουν σε κάποια πολύ official looking σελίδα είτε για να μην "σου κλείσουν τον λογαριασμο", είτε γιατι "προσπαθείς να πουλήσεις τον λογαριασμό σου", είτε γιατί σε hackεψαν, είτε γιατί "εφαγες ban" είτε γιατί "κερδισες κάτι" κτλ, εκεί βάζεις τα στοιχεία σου για να δεις τι θέλουν και .. τους δίνεις τα στοιχεία σου για να μπουν με τον λογαριασμό σου και να σε αδείασουν.Πως νομίζετε ότι βγάζουν λεφτά οι gold sellers? το φαρμινγκ σταμάτησε 3-4 χρόνια πριν, to scamming/hacking είναι ποιο προσοδοφόρο.Τις περισσότερες φορές τα αγγλικά τους είναι χάλια/λάθος, και δεν παίρνω υπόψιν μου το ότι οι GMs δεν στέλνουν τέτοια mail. Πλέον μερικά mail έχουν και εικόνες, όπως τα official mail, αλλά συνήθως ότι να 'ναι..Επίσης στα περισσότερα τέτοια mail που παίρνω είναι και καλά από us.battle.net, όχι από eu.battle.net
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.