Jump to content

Καρτα γραφικων 6950

vralli

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδες!!! θελω τη βοηθεια σας!!! εχω το συστημα της υπογραφης μου.... και σημερα πηρα στα χερια μου μια sapphire 6950 dirt 3 edition.... το προβλημα που εχω ειναι οτι ενω εκανα απεγκατασταση τους drivers για τις 5770, και ενω εχω κουμπωσει την 6950 βαζω και τον driver τον οποιο εχω κατεβασει απο το internet ο υπολογιστης κολλαει... μου βγαζει κατι κοκκινα πρασσινα pixels, κολλαει το ποντικι, μαυριζει η οθονη... κανει και την εμφανιση της η κλασικη μπλε οθονη και κανει restart!!! εν το μεταξυ, αμα βαλω παλι την προηγουμενη καρτα μου ολα κομπλε!!!! επισης εμφανιζει και ενα μηνυμα οτι το προγραμμα οδηγησης οθονης παρουσιασς καποι προβλημα και κατι τετοια!!!! σωστε με!!!!!!!!

υποθέτω οτι είναι καινούργια η 6950, οπότε το πρόβλημα μάλλον έχει να κάνει με οδηγούς.

δηλαδή πρέπει να καθαρίσεις κάθε υπόλειμα από τους προηγούμενους.

δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και το netframework4 αν το έχεις εγκατεστημένο, πέρνα

τους οδηγούς και μετά το ξαναπερνάς.

στη χειρότερη περίπτωση ίσως μόνο το format να σε σώσει.

ναι η καρτα ειναι καινουργια... την πηρα απο (πλαισιο), η αληθεια ειναι οτι δεν δωκιμασα να βαλω τους οδηγους απο το cd και κατεβασα απο την amd... λες να ειναι αυτο το προβλημα???? το να κανω φορματ δε μου λεει και κατι... αυτο που υποψιαζομαι ειναι να ειμαι γκαντεμης και να ειναι χαλασμενη η καρτα!!!!

Εγω παλι υποψιαζομαι οτι μαλλον δεν χωνεψε καλα το bios της 6970 που εφαγε πιθανον απο τον προηγουμενο κατοχο της...

δε νομίζω να είσαι τόσο γκαντέμης και να είναι χαλασμένη, επειδή κι εγώ όταν έβαλα την 6970 από 4870 είχα διάφορα προβλήματα, όπως αυτά που αναφέρεις, όπως κι όταν έβαλα τους official 11.8 από τους 11.8 preview λόγω netframework4.

οι οδηγοί από το cd δεν έχουν διαφορά από εκείνους στο site της amd, απλά είναι παλιότερη έκδοση, π.χ. ίσως να είναι οι 11.4.

Εγω παλι υποψιαζομαι οτι μαλλον δεν χωνεψε καλα το bios της 6970 που εφαγε πιθανον απο τον προηγουμενο κατοχο της...

αφού λέει οτι είναι καινούρια ο φίλος...

μα δεν ειδα καμια παραβιαση στο κουτι... ηταν σφραγισμενο... γενικα οτι εχω παρει απο πλαισιο μου εχει βγει καλο!!! τωρα τι να πω???!!! μαλλον ειμαι γκαντεμης!!!

:offtopic2:!!! Juno 12!!! ελα ρε πατριδα τωρα το ειδα οτι ειμαστε γειτονες!!!

να σε κερασω!!! αλλα υπαρχει προβλημα!!! ειμαι καλαματα!!! φοιτητης!!!

:slap: πρίν λίγες μέρες ήμουν για διακοπές σ'ένα χωριό

κοντά στην καλαμάτα και μετά κυπαρισσία.

τεσπα δοκίμασε να καθαρίσεις οτιδήποτε από τους προηγούμενους οδηγούς.

παιδες τιποτα ακομα!!!! θα πεσει κραξιμο αυριο στο πλαισιο!!! τι το διακοπτακι αλλαξα για το bios, ξαναβαλα τις παλιες μου καρτες, ξανα δοκιμασα παλι τα ιδια και παλι τιποτα!!!!

οχι δεν εκανα ακομα.... δεν πιστευω ομως να ειναι αυτο το προβλημα.... ωραια αντε και το κανω, αν παλι δεν κανει κατι, τοτε τι??? μηπως να το παω αυριο πρωι πρωι με τη δροσουλα σε κανενα μαστορα???? αλλα δεν εχει και εδω στη καλαματα πλαισιο!!! αν μου πουνε τιποτα του τυπου και δεν ξερουμε αν το χαλασες εσυ και τετοιες βλακιουλες τι τους λεω??? μηπως τη σκοτωσα εγω τη καρτα?? μηπως πηρε στατικο ηλεκτρισμο??? αλλα δεν νομιζω.. ολη την ωρα ακουμπαγα το τροφοδοτικο!!!

προσπαθησε να καθαρισεις και αν οχι αυτο κατι αλλο παιζει μηπως πειραξες κατι την προηγουμενη φορα τα bios ;

άκουσέ μας που σου λέμε για καθάρισμα οδηγών, κάτι ξέρουμε κι εμείς από ati drivers.

το ότι δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα δε λέει κάτι.

μπορεί απλά να είναι η πρώτη φορά που σου τυχαίνει.

δες την υπογραφη μου!!! δεν ειναι το τροφοδοτικο!! 1000αρι ειναι...

Σε safe mode μπαίνει στα γουίντοουζ; Μην άγχεσαι και μη σου μπαίνουν ιδέες άσκοπα. Πρώτα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν είναι θέμα οδηγών και μετά πίσω για RMA.

αυτα τα πολυχρωμα pixels μου τα βγαζει μονο οταν ειμαι στην επιφανεια εργασιας... στην οθονη που ειναι για να βαλεις κωδικο ειναι ενταξει!!!

Πριν ταλαιπωρηθείς με RMA κατέβασε το Driver Sweeper, κάνε πλήρη καθαρισμό των drivers σε safe mode και πέρασέ τους πάλι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.