Jump to content

ARMA 3

MUL

Recommended Posts

nope, δεν εχω καν gaming pc αυτη τη στιγμη, ομως το γενικο feedback απο οσους εχουν παιξει (και δεν τυχαινει να πασχουν απο ADHD) ειναι πολυ ενθαρρυντικο :)ArmA 3 - Alpha release March 5th!! - Page 4 - [H]ard|Forum

Το Multi θέλω να δω βασικά και άμα είναι ενδιαφέρον.. όταν βγεί θα το πάρω μια φόρα πήρα Alpha (WarZ) όχι ότι το μετάνιωσα ή τσάμπα τα λεφτά.. αλλά από τότε που το πήρα δεν ξαναμπήκα..

Το κατεβασα απο θειο το alpha και μπορω να πω εκανε παρα πολυ καλη δουλεια οπως παντα απιστευτο gameplay και θα την τιμησω για αλλη μια φορα την Bohemia, απο τις σοβαροτερες εταιριες παρα τα ελαχιστα bugs που εχουν αλλα για 8 ατομα που δουλευουν εκει ειναι πολυ μικρο το προβλημα, οι υπολοιπες εταιριες θελουν το ξυλο και το βρισιδι τους!!!!

Μια που το κατέβασες και το θεωρείς καλό, δε λες και στους υπόλοιπους καμιά συμβουλή;

Εγώ που μπήκα εχθές λίγο multi, ψιλοαπογοητεύτηκα... Οι περισσότεροι έμπαιναν χωρίς να έχουν ιδέα τι πρέπει να κάνουν και έκαναν teamkills για χαβαλέ... :angry:

Μια που το κατέβασες και το θεωρείς καλό, δε λες και στους υπόλοιπους καμιά συμβουλή;

Εγώ που μπήκα εχθές λίγο multi, ψιλοαπογοητεύτηκα... Οι περισσότεροι έμπαιναν χωρίς να έχουν ιδέα τι πρέπει να κάνουν και έκαναν teamkills για χαβαλέ... :angry:

Στο multi ειναι δυσκολο και θελει καιρο να εξεικιωθεις, για αρχη θα σου συνιστουσα να ξεκινησεις σε σερβερ coop και οχι Dayz η City Life, στο coop ειστε ομαδικα και ξεκινατε απο μια βαση, αν και υπαρχει ελειψη συνενοησης μεταξυ τους γιατι ο καθενας θελει να παει οπου θελει, αλλα αρκετες φορες θα εισαι η μονος η 3 με 7 ατομα απο κει και περα ειναι θεμα τυχης να βρεθειτε αρκετα ατομα και αυτο εξαρτατε ανα περιοχη και το σημαντικοτερο τι εστι σερβερ γιατι χωριζονται σε μη σοβαρα και σε σοβαρα, οποτε το καλυτερο που μπορειτε να κανετε ειναι να ψαχνεται σερβερ με σοβαρους παιχτες οτι απορια και συμβουλες δεκτες απο μενα :)

Έχω 3 invites από Steam για όποιον θέλει να δοκιμάσει δωρεάν την Alpha. Όποιος θέλει μου στέλνει πμ με τα στοιχεία του στο Steam. Θα δώσω προτεραιότητα σε άτομα που ξέρω και παίζουμε ήδη μαζί και μετά με σειρά άφιξης.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2XdK9xhJyH8]Dslyecxi's Intro to Arma 3 - YouTube[/ame]

Cpu: C2D 6600 @ 3,4 ghz on Thermalright Ultra Xtreme // Ram: 4x1GB Transcend Axeram 800mhz

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U8WsKely5Iw]"ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ" by iakxos - YouTube[/ame]

AI kills the performance completely (instructions how to test inside))

:p

Δεν Νμοζιω Τκαη :p

Σνφμύωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσητετο του Κμτρπιαιζ, δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη.

Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και να μροπετίε να τις δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα.

Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο.

Ατίπτσυεο ε;

Μιαπουταναφεραμε, μελεταγα το movement tutorial πριν λιγη ωρα γιατι δεν ειμουνα σιγουρος αν ο πεζος εχει 4 "ταχυτητες" ή 3

Arma3 Alpha Controls » dslyecxi.com

Any key with a double-tap bind on it will have a slight response lag to it, as part of detecting double-taps.

ρε τι μαθαινει κανεις :D