DarkSaga Αύγουστος 29, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 O πωλητής αν δεν αποστείλει σε registered addresses(για το paypal λέω) μπορεί να δεχθεί claim for refund και να αναγκαστεί να επιστρέψει τα λεφτά ακόμα και έχει αποδείξεις οτι έστειλε ό,τι έστειλε. Νομίζω πως ο AngelF έφαγε μια τέτοια τάπα Once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 28, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Το ξεθαβω λιγο για να "παιξουμε" με αντιστοιχη περιπτωση...τι λογαριασμο να δωσω?Εχω βαλει ενα laptop στην χρυση ευκαιρια και μου εστειλε αυτο (του απαντησα οτι ειναι ακομα διαθεσιμο)Hello, Thanks for the prompt response..I am ready to buy it now as a giftfor my business partner and the item is urgently needed and i cannotpick the item up due to the nature of my work, I need the itemurgently and i really want the item to be a surprise for my partnerso i will be paying you for the item and also i will be paying you100Eur for the shipping fee via EMS POST so what you have to do nowis to give me your Bank Account Details or your PayPal Email Addressso i can make the payment so get back to me now with your paymentdetails so i can proceed with the payment now and here is the detailsneeded from you above: Full Name Account Number Total Cost OR PayPal Email AddressΗ απαντηση μου ητανHi can you tell me your adress first so i can see the post cost. I will trust you and send the item first and then give you my account details.(do i need to give you the password as well ? sorry first time using paypal)Τον ψαρωνω λιγο για να δω αν θα ζητηση το Pass απο paypal. Ερωτηση τωρα..με το λογαριασμο Paypal αν κανω withdraw τα λεφτα και κοψω την πιστωτικη ...τι μπορει να μου κανει?Βασικα το λογαριασμο paypal και να του τον δωσω τι εγινε?Αααα μου απαντησε κιολαςHello,thanks for response and i really appreciate you...i want you toknow that am in UK and i want to send the item that went for businesspurposes in Africa and here is my partner address show bellow:Name: Adejare AdedejiAddress: No 12 Under G RoadState: Oyo StateCity : OgbomosoCountry: NigeriaZip Code: 23402So get back to me now with your payment details and i wait to hearfrom you asap.Απαντησα για να κερδισω χρονο No problem at all my friend but can you please tell me exactly what to do? How do i know you are real person and not a virus?LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 28, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 γιατι οπου βρωμαει κατι η αφρικη ειναι πρωτη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 28, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 επειδή την Ελλάδα που είναι ακομη χειρότερα, την χρησιμοποιούν αυτοί που κάνουν απάτες στο εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Ιανουάριος 28, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 και μόνο που λέει νιγηρία...:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 28, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Μολις βλεπεις νιγηρια τρεχεις να κρυφτεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 28, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Τελικά και οι ξένοι διαβάζουν την χρυσή ευκαιρία. Δώσε του link του eshop για να ψωνίσει από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 29, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Διαβασα κάποτε στο reddit πως ενας αμερικανος πούλησε το αυτοκινητο του, αν θυμαμαι καλα, σε εναν αφρικανο-νιγηριανο-κατι τετοιο και μάλιστα οχι μονο ηταν έντιμος και σωστος στην συναλλαγή αλλα τον χιλιοευχαριστησε που τον πίστεψε κιολας πως δεν ήταν απατεώνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 30, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 ΑΝ ειναι αυτο αληθινο πρεπει να ειναι 1 στα 100000.Εχω αυτη την στιγμη 3 και ταλαιπωρω (πως βρηκαν την χρυση ευκαιρια ενας θεος ξερει)....με αλλα 5 email On hold...Ειμαι βεβαια ερασιτεχνης...ΔΕΙΤΕ και τους επαγγελματιες...(κοντεψα να πνιγω απο το γελιο)forum.419eater.com :: View topic - TOILET Bike Projecthttp://forum.419eater.com/forum/viewtopic.php?t=170645 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 31, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Ρεεεε τι ειναι αυτο χαχαχαχ γιατι το εκανε αυτοοο?? Τρελλη πατεντα! Παντως και εμενα μου στελνουν συχνα αν βαλω κινητο στην Χρυση Ευκαιρια, κατα 99% απο Νιγηρια, οποτε μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιανουάριος 31, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Πριν 1 εβδομάδα έβαλα 1 κινητό για πώληση (Νeo V), δέχθηκα 1 email απο αλλοδαπό ....Βιαζόταν να το αγοράσει και ήθελε να το στείλω Γερμανία, τεσπα το κινητό πουλήθηκε Ελλάδα και θέλοντας να τον ενημερώσω ότι τελικά το έδωσα, προσπάθησα να του στείλω 1 τελευταίο email, αποτέλεσμα δέχτηκα μνμ ότι η διεύθυνση email δεν υπάρχει ...:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 31, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 αμα σε ξαναρωτησει bank details πεστου "under my house ,call 210-1234567 and ask for my partner Thomas matsios,I thereby authorize him to accept any payment from you" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Ιανουάριος 31, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Αν έχει το νούμερο του λογαριασμού σου μπορεί να σε χρεώσει... Το paypal όταν του βάζει ποιό λογαριασμό θα χρεώνει δεν σου ζητάει τπτ ιδιαίτερο... μόνο το νούμερο. Για κανένα λόγο μην δώσεις το λογαριασμό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 31, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Ο τυπος δεν παιζεται...και καλα μου εστειλε το χρημα (email οτι ναναι απο και καλα τραπεζα) και του λεω στειλε φωτο αλλιως δεν το στελνω πισω ...η απαντηση του: Hello, i want you to know that i have already contact the police over here and they have see all the mail you sent to me...we are even on our way to my Bank now to confirm that i have send the money to you and they take it up now,because am even disturb by all the mail you sent to me.. So the police have contact the F B I now and they are taking some steps on this issue..so if you really love your self send my money back to me now,is that clear?is it problem to trust some one?am really disappointed in you for doing this to me and i will show who i am if you don't send my money back to me and i wait to hear from you soon. Ρε μεχρι και το FBI θα με ψαχνει!!! Σημ για λογιαριασμο τραπεζας εδωσα το χαμογελο του παιδιου...στην αμυδρα περιπτωση που οντως εβαζε χρηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 2, 2012 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Mην αρχίσετε να βαράτε με την ασχετοσύνη μου και την φαντασία μου. Λοιπόν, είχα διαβάσει πως το MSN ανοίγει πόρτες κάτι τέτοιο (είπα ε, είμαι άσχετος μη βαράτε ) και όταν μιλάς με κάποιον στο msn μπορείς να μπεις στο pc του. Μήπως αυτός ήθελε να τα πείτε μέσω skype για να μπει στο pc σου, να πάρει κωδικό τραπέζης (λέμε αν τον είχες στο pc, όπως κάποια το κάνουν ελαφρά την καρδία) να έχει και τον αριθμό λογαριασμού σου (είπα πως οργιάζει η φαντασία μου) και να κάνει μεταφορά χρημάτων. Μην βαράτε μόνο :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 2, 2012 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Αν ειναι να μου παρουν το λογαριασμο και να καταθεσουν λεφτα...ευχαριστως να τους ανοιξω εγω τις πορτες...Παντως ειναι απιστευτο τι γινεται ....εχω ηδη παραπανω απο 10 email απο ξενους με το ιδιο σκεπτικο....ελεος πραγματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Φεβρουάριος 3, 2012 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Γνωστή απάτη, λεγόμενη και ως Nigerian Scam.ΜΑΚΡΥΑ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Φεβρουάριος 3, 2012 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Αν έχει το νούμερο του λογαριασμού σου μπορεί να σε χρεώσει... Το paypal όταν του βάζει ποιό λογαριασμό θα χρεώνει δεν σου ζητάει τπτ ιδιαίτερο... μόνο το νούμερο. Για κανένα λόγο μην δώσεις το λογαριασμό σου.δε γινεται αυτο που λεςμε την ιδια λογικη,βρισκω εναν αριθμο λογαριασμου απο καποιον γνωστο ,πελατη κτλ,τον συνδεω με πειπαλ κ αγοραζω τον πατερα μου τη μανα μου κ μενα μαζι?δε παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Φεβρουάριος 4, 2012 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Εγώ πάντως την πάτησε με νιγηριανό μέσω ελληνικού site δημοπρασιών και του έστειλα σαν βλάκας ένα καινούργιο κινητό με έξοδα αποστολής δικά μου (:wall:) ........ Απο τότε πάντως βάζω καμιά μούφα αγγελία για να τους τσακώσω και σπάω πλάκα σπάζοντας τα νεύρα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Φεβρουάριος 4, 2012 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Οσο άσχετος και να είσαι με τα τεχολογικά, θα έπερεπε να το καταλάβεις μόνο και μόνο από την πληθώρα email που λαμβάνεις για κάθε αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.