Jump to content

Απατη μεσω αγγελιας

icy20

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

εμένα από την ΧΕ μου έλεγε ο άλλος ότι είναι από Αγγλία και ότι ήθελε το κινητό μου να το κάνει δώρο στην γυναίκα του που σπούδαζε στην Αφρική :p:dance3:

(δεν έχει πανεπιστήμια η Αγγλία, στην Αφρική πήγε)

και λέω και εγώ αυτό είναι το paypal, στείλε μου τα λεφτά (και αν δεις κινητό γράψε με:p)

Τσεκαρε τα spam email σου...σιγουρα θα βρει ενα και καλα μυνημα απο το Paypal οτι εγινε η καταθεση.

αν δεν μπει στον φάκελο του paypal που έχω ορίσει ή δεν είναι στα εισερχόμενα με το κλειδάκι μπροστά είναι άκυρο πολύ απλά :dance3:

Ρε παιδια ειμαι περιεργος.Κατι τετοιους τυπους δεν μπορουν να τους τσακωσουν?Διωξη κλπ?

Και γιατι λενε συγκεκριμενα σαν μερος την Νιγηρια και οχι πχ το Μαλι για να κανουν και λιγο αντιπερισπασμο?

Εν τελει,μπορει καποιος απο μας ,εαν θελει να το κυνηγησσει το θεμα ,να τους κανει να τρεχουν και να μη φτανουν,μεσω καποιας αρμοδιας Αρχης?

Διοτι δεν μπορει η Διωξη να μπαγλαρωσει τυπους στο εξωτερικο

Γιατι ενα πολυ μεγαλο μερος των Νιγηριανων προσπαθει να βγαλει ευκολα χρηματα κανοντας κομπινες.

Δεν μπλεκεις με τις χωρες της Αφρικης γιατι στο τελος θα φυγεις δαρμενος, κλεμενος και οτι αλλο φανταζεσαι...Ειναι διεφθαρμενοι οσο δεν παει !!!

Διοτι δεν μπορει η Διωξη να μπαγλαρωσει τυπους στο εξωτερικο

Γιατι ενα πολυ μεγαλο μερος των Νιγηριανων προσπαθει να βγαλει ευκολα χρηματα κανοντας κομπινες.

Δεν μπλεκεις με τις χωρες της Αφρικης γιατι στο τελος θα φυγεις δαρμενος, κλεμενος και οτι αλλο φανταζεσαι...Ειναι διεφθαρμενοι οσο δεν παει !!!

Ναι ,άσε που είναι και μαύροι...αυτό που το πας? Δεν είναι πολιτισμένοι σαν και εμάς εδώ ρε παιδί μου μέινε μακρια! :smoke:

Ναι ,άσε που είναι και μαύροι...αυτό που το πας? Δεν είναι πολιτισμένοι σαν και εμάς εδώ ρε παιδί μου μέινε μακρια! :smoke:

Το οτι ειναι μαυροι, αλλο με φοβιζει....:p

Ρε παιδια ειμαι περιεργος.Κατι τετοιους τυπους δεν μπορουν να τους τσακωσουν?Διωξη κλπ?

Και γιατι λενε συγκεκριμενα σαν μερος την Νιγηρια και οχι πχ το Μαλι για να κανουν και λιγο αντιπερισπασμο?

Εν τελει,μπορει καποιος απο μας ,εαν θελει να το κυνηγησσει το θεμα ,να τους κανει να τρεχουν και να μη φτανουν,μεσω καποιας αρμοδιας Αρχης?

Σε ένα λαό που είναι σε εμφύλιο τα τελευταία 50 χρόνια και κυκλοφοράνε με τα καλάσνικοφ τα 5χρονα, εσύ ζητάς από τη δίωξη να πιάσει τους απατεώνες?

Προφανώς και δεν στέλνεις τπτ, ούτε καν e-mail εκεί. SPAM folder ASAP.

Λες και έψαξε ο αφρικάνος την ευκαιρία στη γη της επαγγελίας την Ελλάδα, όπου έχουν φθηνά τα κινητά!! ΕΛΕΟΣ...

Δείτε πωλητές στο ebay. Το 99% έχει excluded την Νιγηρία.

Παντως θεωρω οτι ειναι ενα μειζον θεμα που αφορα ολους εμας που ασχολουμαστε με αγοραπωλησιες και πολυ σωστα θιγεται.

Ενας φιλος μου,πριν κανα χρονο,που πουλουσε ενα xbox,δεν το εστειλε στη Νιγηρια μονο και μονο επειδη δεν ειχε χρονο να συνομιλει με αυτον τον τυπο στα αγγλικα.

Εκεινος ελεγε οτι ηθελε να το κανει δωρο στο ανιψακι του και μαλιστα του εδινε οπως και στις περισσοτερες περιπτωσεις εξτρα 100 ευρα.

Ο φιλος μου απ την πλευρα του δεν γνωριζε τετοια περιστατικα και ηταν καβατζωμενος στην ''προστασια'' της paypal γιαυτο και δεν το θεωρουσε υποπτο.

Εν τελει παλι καλα που δεν το εστειλε.

• 3 months later...

Μια από τα ίδια κι εδώ.

Σημερα μου έστειλε κι εμένα ένας mail που με ρώταγε πόσο είναι το ολικό κόστος για ένα κινητό που έχω βάλει. Αφού του είπα ότι είναι 70 ευρώ + τα μεταφορικά μου έστειλε απάντηση το εξής:

Thanks for your mail,Am Mr Barri Cole

form Canada so I am interested in your item,i will

offer you 150EUR plus shipping Van POST to

my son in NIGERIA.So send me your bank details

as follow for the payment of the item.also want

you to send me the picture of the item...

Account Name:

Account Number:

Bank Name

Bic/Iban

Country:

Zip Code:

Tell Phone

Here is the shipping address.

Name: Lekan Awo

Address : NO 10 Lagere street,

City : Ile-Ife

State : osun

Zip code : 234036

Country : Nigeria

Phone : +08161529160

I hope to read from you soon ....

Mr Barri Cole

Δεν θα κάνω τπτ φυσικά.

Έχω βάλει κ εγώ ένα item για πώληση.. τι πλάκα που έχει.

Εκτός αό xe.gr κοιτάνει και το aggeliopolis.gr

το αντικείμενο που πουλάω κάνει κάπου στα 1200 .. κλασσικα μου λένε 1300+ μεταφορικά.

Αφότου βαρέθηκα να κάνω παζάρια σε έναν και τον έφτασα στα 1550, (λολ.. πρώτη φορά βλέπω να ανεβαίνει η τιμή σε αγγελία απτο να πέφτει), μου έστειλε ένας άλλος.

Μου λέει το κλασσικό παραμύθι nigeria κλπ .. και του λέω φίλε η τιμή έχει φτάσει στα 1900 επειδή είανι πολλοί απο νιγηρία που κάνουν bid, άμα θες κάνε κ συ και όποιος δώσει τα πιο πολλά του τον στέλνω όπου θέλει.

Δεν απάντησε :(

• 2 weeks later...

ΣΥΜΠΤΩΣΗ:

Thanks for your mail,Am Mr Barri Cole form

Canada so I am interested in your item,i will offer

you 1000EUR for the 3 item plus shipping Van POST to my son in

NIGERIA.So send me your bank details as follow

for the payment of the item.also want you to

send me the picture of the item...

Account Name:

Account Number:

Bank Name

Bic/Iban

Country:

Zip Code:

Tell Phone

Here is the shipping address.

Name: Lekan Awo

Address : NO 10 Lagere street,

City : Ile-Ife

State : osun

Zip code : 234036

Country : Nigeria

Phone : +08161529160

I hope to read from you soon .

Mr Barri Cole

Και μενα το ιδιο μου εστειλε και μαλιστα θελει να αγορασει ολα οσα εχω ανεβασει! αυτα ειναι. μεγαλη ευκαιρια!

κανω ποστ και το email το τύπου για να το βρισκει κανεις όταν κανει search για spammers.

barri cole: barricole007@hotmail.com --> SPAMMER :o:tomato::tomato:

• 3 months later...

καλησπερα παιδια. εχω να κανω μια ερωτηση σ'αυτο το θεμα. αν του δωσεις το λογαριασμο σου στη τραπεζα δηλαδη το νουμερο μονο και το swift/bic που ζητανε αυτοι, μπορει να σου κανει τιποτα? ετυχε σε ενα χαδερφο μου και τους τα εδωσε αυτα αλλα δεν εστειλε το αντικειμενο.

Να σου κάνουν δεν μπορούν τπτ. Ουτε να κάνεις.

Επισης καλό θα ήταν για μεγαλες αγορές μέσω internet να υπάρχει και web banking για να το παρακολουθείς.

Για εντός Ελλαδας υπάρχει τρόπος να κάνεις κατι. Για εκτός με τπτ.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.