icy20 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2011 Ακουστε.Ειχα βαλει μια αγγελια στην Χρυση Ευκαιρια.Μου στελνει καποιος mail στα αγγλικα οτι ενδιαφερεται για τα πραγματα με βαζει στο skype και μου λεει οτι ειναι στη Νιγηρια κατι ανθρωπιστικη βοηθεια και θελει τα πραγματα και να του δωσω το λογαριασμο μου να μου βαλει λεει τα λεφτα (350 απο 225 που του ειπα και καλα για το shipping) για να του τα στειλω.Καλα του λεω στελνεις λεφτα ετσι χωρις να ξερεις καν τον αλλο?Και με αρχιζει κατι οτι και καλα ειναι διασφαλισμενη η τραπεζα για online συναλλαγες κτλ.Σας φαινεται και εσας απατεωνια η μονο εμενα?ΥΓ δειτε το logok[6:26:27 μμ] omo wumi: so send me your bank details now so that i can made the payment from my bank[6:26:32 μμ] omo wumi: the name of my bank is TD BANK OF CANADA[6:27:49 μμ] predator_4444: i don't have it right now.im on vacation.[6:28:14 μμ] omo wumi: So how did you want me to send you the money ?[6:28:53 μμ] predator_4444: we haven't talked about it before[6:29:16 μμ] omo wumi: yes[6:29:31 μμ] predator_4444: i assumed you didn't want to transfer money like that to a person you don't even know[6:29:53 μμ] omo wumi: lol[6:30:27 μμ] omo wumi: my bank was back up with FBI securerity that is why[6:30:49 μμ] omo wumi: and my bank secure both buyer and seller for online money transfer[6:31:20 μμ] omo wumi: i have been useing my bank now is over 10years without any problem[6:31:23 μμ] predator_4444: i didn't know that and i haven't sent anything to another country before[6:31:34 μμ] omo wumi: I se[6:31:35 μμ] omo wumi: i see[6:31:49 μμ] omo wumi: am using my bank to pay all my workers salrys[6:31:53 μμ] omo wumi: without any problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Κάτι μυρίζει στην υπόθεση και δεν είναι το after shave μου. ΜΑΚΡΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Ναι κατι καταλαβα και εγω αλλα τι διαολο μπορουν να κανουν αν εχουν μονο το λογαριασμο σου?Να μπουνε να κλεψουν λεφτα?Δεν επροκειτο και εγω να κανω κινηση να το στειλω αλλα απλα μου φανηκε πολυ κουλο.Ειδικα οταν αρχισε να με ρωταει ποτε θα εχω το λογαριασμο και θα τον ειδοποιησω...Εκει την καταλαβα 100% οτι κατι παιζει.Πριν απλα το ψιλιαζομουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 κατά πάσα πιθανότητα απάτη είναι. δες και ένα παρόμοιο θέμα που είχα ανοίξει εγώ παλιότερα : http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/peri-apostolis-antikeimenou-sto-ekswteriko-polisi-gnomes-87478.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 24, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Ναι ακριβως ο ιδιος απατεωνας ηταν.Απο καναδα και καλα και ηταν στη Νιγηρια για τα ορφανα...Ααχαχαχαχχχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Σου βάζει περισσότερα για να σου πεί να του στείλεις πίσω τα περισσευούμενα. Όταν το κάνεις, θα σου τραβήξει και τα λεφτά που σου έβαλες (συνήθως το κάνουν με paypal ή επιταγή) και μένεις με τη... χαρά στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 hmm, μήπως τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να αλλάξει ο τίτλος σε κάτι πιο κατατοπιστικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Πόσοι όμως να την έχουν πατήσει, αν και δεν ειναι και πολύ πειστικός....Για καναδός τα λάθη που κάνει γραμματικά στα λεγόμενά του είναι πολύ περίεργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 24, 2011 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 κάτι παρόμοιο είχε πάθει και Άγγελος με ένα τυπάκο που έστελνε κινητό στον ξάδερφο του στο πακιστάν. και μαγικά βρέθηκε να είναι κλεμμένη η κάρτα και έγινε refund/withdraw του ποσού. βασικά μόνο σε registered address πρέπει να στέλνεις όλα τα ανθρωπιστικά και τα προβλήματα υγείας είναι μούφες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Αύγουστος 24, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Τώρα λοιπόν μπορείς να.. παίξεις λίγο μαζί του. Αναμένουμε αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Αύγουστος 25, 2011 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 επίσης η "καλή" ωρθογραφεία είναι τρελό give away για κομπίνες. Αν όντως ήταν από εταιρία θα ήξερε πως είναι salary ο μισθός με πληθυντικό salaries.. και λογικά δεν θα σου έλεγε lol. Ας μην πούμε για γραμματική.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 25, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 επίσης η "καλή" ωρθογραφεία είναι τρελό give away για κομπίνες. Αν όντως ήταν από εταιρία θα ήξερε πως είναι salary ο μισθός με πληθυντικό salaries.. και λογικά δεν θα σου έλεγε lol. Ας μην πούμε για γραμματική..Γι'αυτό είπα "Για καναδός τα λάθη που κάνει γραμματικά στα λεγόμενά του είναι πολύ περίεργα.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 25, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Στο car.gr κάποιοι τύποι κάνανε κάτι αντίστοιχο. Ζητούσαν αριθμό paypal. Προσοχή Απάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Αύγουστος 25, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Στειλτου κανα ψευτικο λογιαριασμο οτι να ναι, να τα χασει τα λεφτα του ο απατεωνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 26, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Δώστου τα στοιχεία κατάθεσης κανενός φιλανθρωπικού ιδρύματος, να δω πως θα τα πάρει τα λεφτά του πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 26, 2011 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Μπορείς επίσης να του δώσεις το λογαριασμό του iGAP και μετά να τον βάλουμε φυλακή για αποδοχή μαύρου χρήματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 26, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Αχαχχαχα δεν την παλευετε. Σιγα μην ασχοληθω μαζι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 26, 2011 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 θα σου τραβήξει και τα λεφτά που σου έβαλες (συνήθως το κάνουν με paypal ή επιταγή) Θυμαμαι ότι το κολπο ηταν ότι σου στελνουν επιτ η οποια στο τελος (μετα απο μερες - μεχρι να ελεγχθεί) ειναι ακαλυπτη.Αλλιως πως σου τραβανε πισω λεφτα;Με την ευκαιρια παντως: Με το paypal τελικα εισαι διασφαλισμενος ως πωλητης;Τις προαλλες πχ μου εστειλε καποιος λεφτα (απο Ελλαδα) για ενα προιον. Του το εδωσα (κατι που δεν αποδεικνυεται φυσικά). Μπορει μετα να ερθει και να κανει claim τα λεφτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 26, 2011 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά. Σου λέει να του στείλεις το επιπλέον ποσό.Αν δεν έχεις απόδειξη ότι του το έστειλες δεν διασφαλίζεσαι. Μπορεί ανά πάσα στιγμή αν είναι κακόβουλος, να σου τα ζητήσει πίσω με το αιτιολογικό ότι δεν πήρε ποτέ το προϊόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 29, 2011 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Αν ειναι να σου τραβηξει μόνο τα επιπλεον, δεν χανεις κάτι.Και τελικα με το paypal το θεμα ειναι: Ποιος ειναι υποχρεωμενος να αποδειξει τι; Και πότε τελικά το paypal μπορει να σου τραβηξει (πίσω; ) λεφτα χωρις την έγκρισή σου (ειδικα δε αν δεν εχεις στο account σου και πρεπει να σου χρεωσει την κάρτα) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.