nikoskrhth Ιούνιος 11, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 ενα αλλο περιεργο!!! γιατι στο mobile σου με 1.9ν λεει 154w to sandra που ειναι παρα πολλα και στον δικο μου desktop 2.6ghz 2ν 125w?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 11, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Λοιπόν, δεν νομίζω να είναι τόσο μικρό το ψυγείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 11, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Το screenshot απο το sandra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 11, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Τώρα τι λέει το sandra και τι είναι η πραγματικότητα αυτό δεν το ξέρω... Όμως ο επεξεργαστής είναι τα 2.72 ghz αυτό επηρρεάζει πολύ τα watt μην tο ξεχνάμε (είμαι 120 mhz πάνω απο σένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 11, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Θα ήθελα να πω και γω 2-3 πραγματάκια Για αρχη να συγχαρώ τον Skiny 13 για το μπλόκ του και για την προσπάθεια του για την κατασκευή του Πολλές φορές δεν παίζει ρόλο μονο η θερμοκρασία για να είναι ενας επεξεργαστής σταθερός Ηταν φυσικό ένα cross drilled μπλοκ να μην μπορεί να αποδώσει οπως ένα μπλόκ με fins (δεν θα υπήρχε τοτε και λόγος εξέλιξης των μπλοκ )για τι με την διαμόρφωση που έχει δεν μπορεί να διαχειριστεί με επάρκεια τα μεγάλα θερμικά φορτία των σημερινών επεξεργαστών Αυτο φαίνεται και στην ανεπάρκεια του μπλόκ να κρατήσει τον επεξεργαστή σταθερό απο μια συχνότητα και πάνω Το μπλόκ που έχει ο jogi αν δεν κα΄νω λάθος ( μια που δεν το πήρε απο μένα απευθείας) ειναι με πλέξι καπάκι οποτε ισως και λίγο διαφορετική απόδοση (θελει λίγο ψάξιμο βέβαια αυτό) Τα περισότερα λίτρα νερού δεν θα αλλάξουν κάτι στις θερμοκρασίες παρα μόνο το ρυθμό μεταβολής τους . Αν αλλάξει η συνδεσμολογια του συστήματος σε Αντλία - μπλόκ -ψυγειο- τανκ θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 11, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Λές να το δοκιμάσω?? Θεωρητικά δεν είναι καλύτερο να τροφοδοτώ το block με κρύο νερό απευθείας απο το ψυγείο παρά να το περνάω μέσα απο την αντλία όπου και θα ζεσταίνετε?Το block όντως έχει plexi καπάκι, αυτό έχει ως συνέπεια χειρότερες θερμοκρασίες? Αν ναι γιατί?Το block του skinny φαντάσου το ώς ένα κενό χώρο στον χαλκό με ελλάσματα χάλκινα κολλημένα επάνω του (με καλάι αποτι φαίνεται) -> οι γραμμές στο σχήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 11, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Δεν θα στο προτεινα αν δεν το ειχαμε δοκιμάσει.Αν δεν ειναι μεγάλη φασαρία κανε μια δοκιμήΌπως είπα αυτο θέλει ψάξιμο αν και δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά παρά πολύ μικρή γιατί όλη δουλέιά στο μπλόκ γίνεται στο κάτω μέρος του Και θα συμφωνήσω σε αυτο που είχε πεί ο 38.45 σε άλλο θρεάντ "αν περιμέναμε απο το καπάκι του μπλόκ να ρίξει την θερμοκρασία τότε κατι δεν παει καλά με το υπόλοιπο μπλόκ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Ιούνιος 11, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 μια απορια που εχω γιατι οταν το μπλοκ εχει 35c θερμοκρασια (ας παρουμε οτι ειναι ιδανικο ως προς τη μεταφορα θερμοτητας του επεξεργαστη στο νερο και εχει και το νερο 35c) και σε full load να σου λεει το hardware monitor 48c? τοσο μεγαλη αντισταση εχει το μπλοκ? δεν νομιζω, κατι αλλο γινεται με τον αισθητηρα του επεξεργαστη γιατι οταν βαζω ανεμηστηρα στο κυκλωμα τροφοδοσιας της μητρικης που ζεστενεται παρα πολυ 60-80c (mosfet-πυκνωτες-πηνια) πεφτει απο τους 48c στους 44? μα γιατι η θερμοκρασιες που βγαζει το κυκλωμα τροφοδοσιας της μητρικης ζεσταινει τον αισθητηρα του επεξεργαστη και γιαυτο λεει περισσοτερο. ετσι πυστευω εγω τουλαχιστον εσεις τη λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Ιούνιος 13, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Λοιπον μιας και εχω και γω block απο τον skinny13 θα ηθελα να πω στον jogi οτι κατι δε παει καλα με το bλock του Skinny.Εμενα οχι μονο μπουταρει και λειτουργει 24/24 στα 2.13 volt και 2600 Mhz.(και παραπανω παει αλλα δεν ειμαι σταθερος στα περισσοτερα volt Και Mhz.)Το ακομα πιο περιεργο σε ολη την υποθεση ειναι οτι εχω τωρα που γραφω 32 C idle και το κουτι 32 C.Πριν ενα μηνα που ειχα 1.92 MAX VCORE ειχα μεχρι και 21 C ιdle.Σε full αυτη την στιγμη ετσι οπως ειναι παει μεχρι και 42 - 45.Πραγματικα απορω πως καταφερες τοσο μεγαλους βαθμους εσυ και με τα δυο μπλοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 13, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Είναι η abit βλέπεις... Aν δείς σε όλες τις δοκιμές του 11 και αυτός κοντά στους 45-48 παίζει. Όσον αφορα το boot ξέρω ότι πατούσε καλά, οι συνθήκες ήταν ίδιες και όμως δεν μπούταρε σε windows -> ήμουν ασταθής. Ίσως να έχεις άλλο σχέδιο block εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 13, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 έχετε και άλλες cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 13, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από !@C-MoS@!Το ακομα πιο περιεργο σε ολη την υποθεση ειναι οτι εχω τωρα που γραφω 32 C idle και το κουτι 32 C.Πριν ενα μηνα που ειχα 1.92 MAX VCORE ειχα μεχρι και 21 C ιdle.Σε full αυτη την στιγμη ετσι οπως ειναι παει μεχρι και 42 - 45.Πραγματικα απορω πως καταφερες τοσο μεγαλους βαθμους εσυ και με τα δυο μπλοκ. Οταν συγκρίνεις διαφορετικά συστήματα επεισέρχονται άλλοι παράγοντες.Τα αποτελέσματα δεν ειναι συγκρίσημα.Αν θες μια που εισαι και απο δω να σου δωσω τα 2 καινουργια μπλόκ να τα δοκιμάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 13, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Δοκίμασα την αλλαγή στην σύνδεση των σωλήνων και δεν βλέπω καμία διαφορά... Πριν ήμουν στους 47 full load (με aircondition στο δωμάτιο) και τώρα στους 48, δηλαδή στα ίδια περίπου (παίζουν και οι μικρές διακυμάνσεις στην θερμοκρασία του δωματίου).ΥΓ:Όταν λέω πριν εννοώ 10 λεπτά πριν αλλάξω τις σωλήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.