Jump to content

επεξεργαστης intel

zissismaroudas

Recommended Posts

ο επεξεργαστής ειναι μια χαρή αν του κανεις και ενα mild overclock ειδικά τώρα για κάρτα γραφικών θα σου σύστηνα μια GT550 η μια ΑΤΙ6870 ανάλογα τα γούστα σου...

• 2 weeks later...

Κλοκαρε τον επεξεργαστη και πάρε καμία 6850-6870 θα σε καλύψει άνετα σε Όλα τα παιχνίδια σε αυτην την ανάλυση

Για το TEBE εχουμε τιποτα? :p

Χαχα τώρα το είδα έγραφα απο iPhone βγάζει πολλές φορές άκυρες λέξεις εάν πατησεις λάθος γράμμα χαχα

• 2 weeks later...

Καλησπερα. Χρόνια πολλά στην κοινότητα!! :beer:

Όταν ένα πράγμα πάει στραβά, πάνε όλα. Έχω μια μητρική του από τον καιρό του napster (σχεδόν) , την ΑBIT AB9 PRO. Θέλω να κάνω BIOS update, μπας και διορθωθούν διάφορα προβληματάκια. Το θέμα είναι πως έχουμε δοκιμάσει με CD, USB boot και δε δέχεται τίποτα, οπότε καταλήξαμε στη λύση(?) του floppy. Αφού καταφέραμε να βρούμε floppy drive εν έτει 2011, βρήκαμε το αρχείο του update, αλλά όταν πας να φτιάξεις bootable disk στα windows 7, mετά δε μπορείς να αντιγράψεις τα αρχεία σε αυτό και βγάζει σφάλμα (μη αναγνωρίσιμου συτήματος αρχείων) επειδή κάτι παίζει με το file system.

Έπειτα ανακαλύψαμε ότι υπάρχει εφαρμογή για αυτό το πράγμα εν ονόματι AB9 BIOS 2.1 , αλλά κάθε λινκ κάνει redirect σε μούφα phising site.

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και μπόρεσε να το λύσει?

Κάθε απάντηση δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τι προβληματα νομιζεις οτι θα διορθωσει το BIOS update? Μια τοσο παλια μητρικη, οτι και να την κανεις, δεν θα δεις καμια διαφορα.

]Universal abit > Motherboard, Digital Speakers, iDome, AirPace, Multimedia

Νομίζω πως η λίστα με τα fixes θα απαντήσει στο ερώτημά σου :) Αλλιώς γιατί να βγαίνουν bios updates άμα δεν είναι χρήσιμα; Γιατί μπορούν;

Όσον αφορά τη βελτίωση το θέμα της παλιάς μητρικής, κανείς δεν κατηγορήθηκε που θέλει να κάνει το σύστημά του καλύτερο. Εκτός κι αν έχεις τη μεγαλοψυχία να μου χαρίσεις εσύ μία :rolleyes:

αλλο σε ρωταει ο the one

τι προβληματα ειχες στο μηχανημα και καταληξατε σαν λυση να γινει αναβαθμιση του BIOS.

Το οτι ενα bios update διορθωνει μικροασυμβατοτητες η δυσλειτουργιες , δεν διαφωνει κανενας.Το θεμα ειναι κατα ποσο θα σου λυσει τα χερια η αναβαθμιση ενος bios στο προβλημα σου.

edit: επισης , αν δεν χρειαζεσαι bios update.δεν κανεις

]Universal abit > Motherboard, Digital Speakers, iDome, AirPace, Multimedia

Νομίζω πως η λίστα με τα fixes θα απαντήσει στο ερώτημά σου :) Αλλιώς γιατί να βγαίνουν bios updates άμα δεν είναι χρήσιμα; Γιατί μπορούν;

Όσον αφορά τη βελτίωση το θέμα της παλιάς μητρικής, κανείς δεν κατηγορήθηκε που θέλει να κάνει το σύστημά του καλύτερο. Εκτός κι αν έχεις τη μεγαλοψυχία να μου χαρίσεις εσύ μία :rolleyes:

φιλε μου εχω την εν λογω μητρικη και την εχω σε αλλο χωρο μαζι με εναν 8400 core duo

δυστηχως η αβιτ απο το 2007 σταματησε την εκδοση βιος για αυτη την πολυ καλη μητρικη

εγω να δεις πως εκανα update δεν θυμαμαι πολυ καλα νομιζω με προγραμμα της asus μεσα απο win

εχουν περασει και χρονια γιατι δεν εβλεπε τον 8400 εσενα τι προβλημα σου παρουσιαζει γιατι δεν νομιζω να χα κατι αλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.