nycos Ιούνιος 24, 2004 Author #21 Ιούνιος 24, 2004 Πίκρα!!!Παλι τα ίδια κάνει...Τουλάχιστον εμαθα πως τουμπάρεις τα roms...Και η πλάκα είναι οτι ο Πουλιάδης δεν έχει stock ούτε NF7-S ούτε AN7, τί να πάρω?
enduracell Ιούνιος 24, 2004 #22 Ιούνιος 24, 2004 τότε είσαι καταδικασμένος να πάρεις DFI κοίτα να είναι taiwanέζικη και πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα Αν την έχεις ακόμα την mobo δοκίμασε να αλλάξεις θέση το jumber του CMOS στην αντίθετη θέση (ας την έχεις στη σωστή) μπας και... ποτέ δε ξέρεις
nycos Ιούνιος 24, 2004 Author #23 Ιούνιος 24, 2004 Το εχω δοκιμάσει και αυτό σε κάθε τεστ μου...μαλλον θα τσιμπήσω κανενα δίσκο...
AN7 OverClocker Ιούνιος 24, 2004 #24 Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 14:31] όχι δε το χρησιμοποιεί καθόλου, για την ακρίβεια χρησιμοποιείται μόνο κατά το Boot, μέχρι εκεί που λέει DMI pool data... Δε ξέρω βέβαια αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Glockgen χωρίς το ROM... Λογικά θα μπορεί...αφού δεν αποθηκεύει τίποτα....μόνο τον clock generator 8α χρησημοποιεί....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.