nikchris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2011 Θελω να αλλαξω φουρφουρια στο cosmos μου, για να κανω την ψυξη πιο αποδοτικη.Τι σετακι εχετε να προτεινετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Τι χρώμα θες?Ποια είχες πριν?Έτσι ώστε να καταλάβουμε τι να προτείνουμε για το "πιο" αποδοτικό!Μέχρι πόσα χρήματα σύνβολο δίνεις και για πόσα φανσ ενδιαφέρεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 22, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Το χρωμα δεν με ενδιαφερει. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει καλη ροη το κουτι γιατι τωρα με 5 δισκους σε ζεστο δωματιο εχω ανεβασμενες θερμοκρασιες παντου. Oι fans τοποθετουνται οπως φαινεται στη φωτο: Εκει που ειναι πρασινο το βελος, υπαρχει ανεμιστηρας που τραβαει αερα απο τους δισκους. Επισης, οι 2 πανω ανεμιστηρες μπορει να ειναι 140mm. Λεφτα δεν με πειραζει, ιδιως αν αγοραζα και ενα front panel ωστε να μπορω να ελεγχω την ταχυτητα ολων των ανεμιστηρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Για 120άριδες εδώ είσαι1)Xigmatek XLF-F1256 Blueline LED2)CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fanκαι για 140άριδεςXigmatek XLF-F1454 BlueLine LED FanΚαι αν θες και με ένα fan controller θα είσαι άρχοντας!1)eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής2)eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής3)eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής4)eworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΑν και με τους Xigmatek δε είναι απαραίτητο το fan controller! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Αύγουστος 23, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Τους ανεμιστήρες που αναφέρει ο Venom τους έχει και το eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής και φτηνότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Εγώ γιατί δεν τους βλέπω!!!Στο λινκ που έχεις βάλει σε βγάζει στην αρχική σελίδα!@nikchrisΚαι αυτούς επίσης μπορείς να βάλεις και είναι πολύ καλοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Αύγουστος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Xigmatek120mm eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής140mm eworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςCoolermaster120mm eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Θελω να αλλαξω φουρφουρια στο cosmos μου, για να κανω την ψυξη πιο αποδοτικη.Τι σετακι εχετε να προτεινετε;Τι περιμενεις να κερδισεις? 1 βαθμο ? αντε 2?πες μας ποιο ψυγειο εχεις και ισως εκει να χρειαζετε να βαλεις αλλους ανεμηστηρες αλλα και παλι οι διαφορες που ισως υπαρξουν θα ειναι 1-2 βαθμοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 26, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Τι περιμενεις να κερδισεις? 1 βαθμο ? αντε 2?πες μας ποιο ψυγειο εχεις και ισως εκει να χρειαζετε να βαλεις αλλους ανεμηστηρες αλλα και παλι οι διαφορες που ισως υπαρξουν θα ειναι 1-2 βαθμοιΓιατι, ποιος σου ειπε οτι εχω υδροψυξη; :man_in_love:Απο fron panel, εχουμε κανενα να δουλευει τους ανεμιστηρες αναλογικα;Εχω το Aerocool Touch 1000 αλλα δεν μπορω να ρυθμισω στροφες στους ανεμιστηρες με αυτο, δεν ξερω γιατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 26, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Γιατι, ποιος σου ειπε οτι εχω υδροψυξη; :man_in_love:Απο fron panel, εχουμε κανενα να δουλευει τους ανεμιστηρες αναλογικα;Εχω το Aerocool Touch 1000 αλλα δεν μπορω να ρυθμισω στροφες στους ανεμιστηρες με αυτο, δεν ξερω γιατι.Nομιζα οτι η φωτο ηταν το δικο σου κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 26, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Eχεις δικιο, δεν ειναι απο το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 26, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Anyway, σκεφτομαι να παραγγειλω αυτους:Case Cooler Xigmatek XLF XLF-F1254 12 x 12 cm Black μιας και θα παρω και 2-3 πραγματα απο το εν λογω μαγαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.