auditt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2011 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατιμια φιλη μου θελει να την κανω το iphone 3gs jailbrake το κινητο εχει ios 3.1.2και θελω να τη βαλω την 4.3.3 το θεμα ειναι πωςφοβαμαι μηπως χαθουνε οι επαφες που εχει στο κινητο Θα χαθουνε η οχι οι επαφες??τις φωτογραφιες την εχω σωσει αλλα τις επαφες πως θα τις σωσω εαν χαθουνε?εαν δεν σβηνεται τπτ με το jailbreake τοτε δεν υπαρχει προβλημαστο δικο μου 3gs οταν εκανα jailbrake ηταν αδιο οποτε δεν ξερω εαν σβηνονται!καποιες επαφες ειναι αποθηκευμενες στο κινητο δεν ειναι ολες στην simελπιζω να με διαφωτισετε συντομαΕυχαριστω προκαταβολικα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Κάνε backup μέσω itunes τις επαφές και μετά το jb κάνε επαναφορά.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hauy9dRBRzo]Backup iPhone Contacts to Windows - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 22, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 αρα δηλαδη μετα το jb θα χαθουν οι επαφες σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Αύγουστος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Κανονικα δεν πρεπει να χαθούν οι επαφες, σε έμενα τουλάχιστον δεν έγινε κατι τέτοιο.Μη ξεχάσεις να κανεις backup κατα την διαδικασία του update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Μπορεις να τις σωσεις και σε ενα google acc.Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Αύγουστος 22, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Καταρχήν αν η φίλη σου δεν έχει κρατήσει SHSH blobs ΔΕΝ μπορείς να βάλεις 4.3.3 αλλά υποχρεωτικά 4.3.5. Για να έχει κρατήσει θα πρέπει να έχει γίνει κάποια στιγμή jailbreak στο κινητό και να έχει πατήσει στο cydia το μαγικό κουμπάκι "Make my life easier". Αν δεν έχει γίνει αυτό, το ξεχνάς προς στιγμήν το jailbreak.Αν πάλι έχουν κρατηθεί τα SHSH θα ψάξεις λίγο την διαδικασία για το πως θα βάλεις την 4.3.3. Θα χαθούν τα πάντα αλλά θα μπορέσεις να τα περάσεις ξανά είτε με sync είτε με Restore from backup μέσω itunes.Στην 4.3.3 το jailbreak είναι τόσο απλό που η συσκευή δε χρειάζεται ούτε reboot. Οπότε δε χάνεις τίποτα κατά τη διαδικασία του jb, μόνο στο restore/update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 22, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 επειδη μπερδευτικαλιγοας τα παρουμε απο την αρχηη φιλη μου δεν εχει κανει ποτε jb στην συσκευη τηςθα ειναι πρωτη φορασε εναν φιλο μου που εχει iphone 3g του ειχα κανει jb στην 4,2,1 και δεν χαθηκε τπταλλα επειδη εκεινος το εχει στο ios 4 ηδη λεω μηπως για αυτο δεν χαθηκανη φιλη μου εχει την 3.2.1 οποτε φοβαμαι μηπως επειδη εχουν περασει τοσες εκδωσεις δεν γινεταιΣυνεπως λετε πως δεν γινεται να κανω τωρα jb στην 4.3.3?μονο στην 4.3.5?στην 4.3.5 εχει βγει το jb??To jb θα γινει με redsnow 0.9.6 rc 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 22, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 επισης το SHSH blobs τι ειναι? πρωτη φορα το ακουω αυτο? oσο για τις επαφες βρηκα αυτο το βιντεο και δειχνει πως τις αποθηκευεις στο pc [ame] [/ame]αλλα μετα πως της περνας παλυ στο κινητο οεοε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 23, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Παιδιά εάν γίνεται κάποιος να μου λύσει τις απορίες γτ αύριο το πρωί θα φύγει η κοπέλα στην πόλη που σπουδάζει και θα ήθελα να της το κάνω jb μέχρι να φύγει ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Αύγουστος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Η τελευταία έκδοση του iOS είναι η 4.3.5. Αναγκαστικά θα πρέπει να βάλεις αυτή. Δεν μπορείς να βάλεις την 4.3.3!Το jb που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι για εκδόσεις μέχρι 4.3.3, οπότε πες την φίλη σου να το ξεχάσει για τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 23, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Nick thx πολυ για τις αμεσες απαντησειςαλλα βρηκα αυτο εδωJailbreak 4.3.5 iOS iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch With Redsn0w [Tutorial] | Redmond Pieκαι κατεβασα τα αρχειακια που εχει ωστε να γινει jb on 4.3.5ισχυει η οχι??επισης μου φενεται περιεργο που πρεπει πρωτα να κανεις jb on 4.3.4 και μετα παλυ στην 4.3.5 γιατι γινεται αυτοο???Και μια αλλη ερωτηση σε παρακαλω δες το βιντεο το προηγουμενολεει πως σωζει τις επαφες στο pc μετα ομως πως της περνασ παλυ στο κινητο???Ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 23, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Nick επισηςβρηκα αυτο στο youtube[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yrWcPt84fdo&annotation_id=annotation_599515&feature=iv]Jailbreak 4.3.5 iPhone 4/3GS iPod Touch 4G/3G & iPad - Redsn0w 0.9.8b5 - YouTube[/ame]και οντως πιανει το jb on 4.3.5 αλλα η βλακεια ειναι πως πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια οταν κλεινει το κινητο ητε απο reboot ητε απο power lossesΟποτε ξανα επανερχομαι και ρωτω πως γινεται SHSH blobs για να βαλαω την 4.3.3στην κοπελα μου που εχει και αυτη 3gs της ειχα βαλει την 4.3.3 χωρις να εχω κανει αυτο το πραγμαοποτε αμα δοκιμασω να περασω την 4.3.3 σε αυτην την φιλη τι συνεπειες μπορει να υπαρξουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Αύγουστος 23, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Στο 4.3.5 jailbrake ειναι tethered. Δηλαδη εαν κλεισει η συσκευη για καποιο λογο θα πρεπει να την συνδεσεις με το pc και να ξανακανεις την ιδια διαδικασια για να ανοιξει.!Εαν δεν εχεις σωσει τα SHSH(με TinyUmbrella) δεν μπορεις να βαλεις 4.3.3!(δεν σε αφηνει η Apple) Μπορεις να της κανεις JB στην 3.1.2 ομως κανονικα!Και εγω που ειχα σωσει τα SHSH για 4.3.3 προσπαθησα να βαλω 4.3.3 απο 4.2.1 γιατι το ειχα σκισει το μηλο και κολαγε αλλα μετα απο 4ωρες προσπαθειας και τρελων error εβαλα 4.3.5 για να εχω κινητο. Οταν εχω χρονο θα ξαναπροσπαθησω για downgrade, αλλα δεν ειναι ευκολο. Εχεις να κανεις με πολλα error, host κτλπ.Αρα ? κατσε εκει που εισαι και κανε JB στην 3.1.2.Κανεις backup μεσω itunes και μετα το JB restore from backup και εχεις sms,notes, contacts , photos, ρυθμισεις οπως ηταν πριν.Υ.Γ: Τοτε που εκανες στην κοπελα σου jb στην 4.3.3 ηταν η τελευταια official εκδοση που ειχε δωσει η Apple. Τωρα ομως ειναι η 4.3.5 και σε αναγκαζει να πας εκει.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 23, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 οχι φιλε μου οταν εκανα της κοπελας jb πριν απο 3 βδομαδες περιπου υπηρχε η 4.3.5αλλα το κινητο το πηρε μεταχειρισμενο και φορουσε πανω 4.3.3 αλλα οχι με jb ισως για αυτο μπορεσα να το κανω??αρα δλδ επειδη η φιλη μου επειδη εχει εκδοσι 3.2.1 μονο σε αυτη μπορει να κανει jb η στην 4.3.5 οπως στο videoγια αυτο παρεξενευομαιΑυτο το Shsh πως γινεται γιατι θελω να το κανω στην συκευη μουεπισης πως κανω back up δες λιγο σε παρακαλω τα προηγουμενα ποστ μου και το βιντεο σχετικα με τις επαφες που ειναι Γενικα και κατι last ποιες ειναι οι διαφορες απο την 4.3.5 στην 4.3.3?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 23, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Αν εχεις έκδοση μικρότερη απο 4.3.3. μπορείς να το κάνεις μέσω JailbreakMe 3.0Δεν μπορείς να βάλεις καμία αναβάθμιση πέρα της τελευταίας σε μι jailbreak κινητό.διαφορές ανάμεσα στις 4.3.5 - 4.3.3 ? Τι τις θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 23, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 απο περιεργεια ρωταω ποιες ειναι οι διαφορεςσε μενα δεν προκεται να αλλαξω απο 4.3.3το θεμα ειναι πως στην φιλη μου ηθελά να κανω jb sthn 4.3.3γιατι πολλες εφαρμογες θελουν ios 4και οχι στην 4.3.5 αλλα αμα δεν γινεται ισως της κανω στην 4.3.5Οποτε παιδια εαν αποφασισω να της κανω στην 4.3.5να κανω update πρωτα απο το itunes στην 4.3.5?η απευθειας να κανω jailbrake with redsnow απο 3.1.2?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 23, 2011 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Αν θέλει οπωσδήποτε jailbrake τότε με redsnow την 3.1.2.Αν θέλει να έχει αναβαθμισμένο τηλέφωνο για να παίζει της εφαρμογές που είναι δωρεάν ή με μικρή τιμή αγοράς τότε πέρασε την 4.3.5.Δεν νομίζω να βγάλουν σπάσιμο για την τελευταία αφού σε λίγες μέρες θα βγάλουν την 5,.0 όπου εκεί θα ρίξουν το βάρος για jailbrake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Αύγουστος 23, 2011 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Γενικα και κατι last ποιες ειναι οι διαφορες απο την 4.3.5 στην 4.3.3??Οι διαφορές είναι το κλείσιμο της τρύπας για το jb της 4.3.3Για τα SHSH blobs, αφού κάνεις jb ανοίγεις το cydia και πατάς το κουμπί "Make my life easier". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.