Jump to content

ερωτηση για iphone 3gs περι jailbrake

auditt

Recommended Posts

καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι

μια φιλη μου θελει να την κανω το iphone 3gs jailbrake το κινητο εχει ios 3.1.2

και θελω να τη βαλω την 4.3.3

το θεμα ειναι πως

φοβαμαι μηπως χαθουνε οι επαφες που εχει στο κινητο

Θα χαθουνε η οχι οι επαφες??

τις φωτογραφιες την εχω σωσει αλλα τις επαφες πως θα τις σωσω εαν χαθουνε?

εαν δεν σβηνεται τπτ με το jailbreake τοτε δεν υπαρχει προβλημα

στο δικο μου 3gs οταν εκανα jailbrake ηταν αδιο οποτε δεν ξερω εαν σβηνονται!

καποιες επαφες ειναι αποθηκευμενες στο κινητο δεν ειναι ολες στην sim

ελπιζω να με διαφωτισετε συντομα

Ευχαριστω προκαταβολικα !

Καταρχήν αν η φίλη σου δεν έχει κρατήσει SHSH blobs ΔΕΝ μπορείς να βάλεις 4.3.3 αλλά υποχρεωτικά 4.3.5. Για να έχει κρατήσει θα πρέπει να έχει γίνει κάποια στιγμή jailbreak στο κινητό και να έχει πατήσει στο cydia το μαγικό κουμπάκι "Make my life easier". Αν δεν έχει γίνει αυτό, το ξεχνάς προς στιγμήν το jailbreak.

Αν πάλι έχουν κρατηθεί τα SHSH θα ψάξεις λίγο την διαδικασία για το πως θα βάλεις την 4.3.3. Θα χαθούν τα πάντα αλλά θα μπορέσεις να τα περάσεις ξανά είτε με sync είτε με Restore from backup μέσω itunes.

Στην 4.3.3 το jailbreak είναι τόσο απλό που η συσκευή δε χρειάζεται ούτε reboot. Οπότε δε χάνεις τίποτα κατά τη διαδικασία του jb, μόνο στο restore/update.

επειδη μπερδευτικα

λιγο

ας τα παρουμε απο την αρχη

η φιλη μου δεν εχει κανει ποτε jb στην συσκευη της

θα ειναι πρωτη φορα

σε εναν φιλο μου που εχει iphone 3g του ειχα κανει jb στην 4,2,1 και δεν χαθηκε τπτ

αλλα επειδη εκεινος το εχει στο ios 4 ηδη λεω μηπως για αυτο δεν χαθηκαν

η φιλη μου εχει την 3.2.1 οποτε φοβαμαι μηπως επειδη εχουν περασει τοσες εκδωσεις δεν γινεται

Συνεπως λετε πως δεν γινεται να κανω τωρα jb στην 4.3.3?

μονο στην 4.3.5?

στην 4.3.5 εχει βγει το jb??

To jb θα γινει με redsnow 0.9.6 rc 15

επισης το SHSH blobs τι ειναι? πρωτη φορα το ακουω αυτο?

oσο για τις επαφες βρηκα αυτο το βιντεο και δειχνει πως τις αποθηκευεις στο pc

[ame]

[/ame]

αλλα μετα πως της περνας παλυ στο κινητο οεοε?

Παιδιά εάν γίνεται κάποιος να μου λύσει τις απορίες γτ αύριο το πρωί θα φύγει η κοπέλα στην πόλη που σπουδάζει και θα ήθελα να της το κάνω jb μέχρι να φύγει ευχαριστώ προκαταβολικά

Η τελευταία έκδοση του iOS είναι η 4.3.5. Αναγκαστικά θα πρέπει να βάλεις αυτή. Δεν μπορείς να βάλεις την 4.3.3!

Το jb που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι για εκδόσεις μέχρι 4.3.3, οπότε πες την φίλη σου να το ξεχάσει για τώρα.

Nick thx πολυ για τις αμεσες απαντησεις

αλλα βρηκα αυτο εδω

Jailbreak 4.3.5 iOS iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch With Redsn0w [Tutorial] | Redmond Pie

και κατεβασα τα αρχειακια που εχει ωστε να γινει jb on 4.3.5

ισχυει η οχι??

επισης μου φενεται περιεργο που πρεπει πρωτα να κανεις jb on 4.3.4 και μετα παλυ στην 4.3.5 γιατι γινεται αυτοο???

Και μια αλλη ερωτηση σε παρακαλω δες το βιντεο το προηγουμενο

λεει πως σωζει τις επαφες στο pc μετα ομως πως της περνασ παλυ στο κινητο???

Ευχαριστω προκαταβολικα

Nick επισης

βρηκα αυτο στο youtube

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yrWcPt84fdo&annotation_id=annotation_599515&feature=iv]Jailbreak 4.3.5 iPhone 4/3GS iPod Touch 4G/3G & iPad - Redsn0w 0.9.8b5 - YouTube[/ame]

και οντως πιανει το jb on 4.3.5

αλλα η βλακεια ειναι πως πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια οταν κλεινει το κινητο ητε απο reboot ητε απο power losses

Οποτε ξανα επανερχομαι και ρωτω πως γινεται SHSH blobs για να βαλαω την 4.3.3

στην κοπελα μου που εχει και αυτη 3gs της ειχα βαλει την 4.3.3 χωρις να εχω κανει αυτο το πραγμα

οποτε αμα δοκιμασω να περασω την 4.3.3 σε αυτην την φιλη τι συνεπειες μπορει να υπαρξουν??

Στο 4.3.5 jailbrake ειναι tethered. Δηλαδη εαν κλεισει η συσκευη για καποιο λογο θα πρεπει να την συνδεσεις με το pc και να ξανακανεις την ιδια διαδικασια για να ανοιξει.!

Εαν δεν εχεις σωσει τα SHSH(με TinyUmbrella) δεν μπορεις να βαλεις 4.3.3!(δεν σε αφηνει η Apple) Μπορεις να της κανεις JB στην 3.1.2 ομως κανονικα!

Και εγω που ειχα σωσει τα SHSH για 4.3.3 προσπαθησα να βαλω 4.3.3 απο 4.2.1 γιατι το ειχα σκισει το μηλο και κολαγε αλλα μετα απο 4ωρες προσπαθειας και τρελων error εβαλα 4.3.5 για να εχω κινητο. Οταν εχω χρονο θα ξαναπροσπαθησω για downgrade, αλλα δεν ειναι ευκολο. Εχεις να κανεις με πολλα error, host κτλπ.

Αρα ? κατσε εκει που εισαι και κανε JB στην 3.1.2.

Κανεις backup μεσω itunes και μετα το JB restore from backup και εχεις sms,notes, contacts , photos, ρυθμισεις οπως ηταν πριν.

Υ.Γ: Τοτε που εκανες στην κοπελα σου jb στην 4.3.3 ηταν η τελευταια official εκδοση που ειχε δωσει η Apple. Τωρα ομως ειναι η 4.3.5 και σε αναγκαζει να πας εκει.!

οχι φιλε μου οταν εκανα της κοπελας jb πριν απο 3 βδομαδες περιπου υπηρχε η 4.3.5

αλλα το κινητο το πηρε μεταχειρισμενο και φορουσε πανω 4.3.3 αλλα οχι με jb ισως για αυτο μπορεσα να το κανω??

αρα δλδ επειδη η φιλη μου επειδη εχει εκδοσι 3.2.1 μονο σε αυτη μπορει να κανει jb η στην 4.3.5 οπως στο video

για αυτο παρεξενευομαι

Αυτο το Shsh πως γινεται γιατι θελω να το κανω στην συκευη μου

επισης πως κανω back up δες λιγο σε παρακαλω τα προηγουμενα ποστ μου και το βιντεο σχετικα με τις επαφες που ειναι

Γενικα και κατι last

ποιες ειναι οι διαφορες απο την 4.3.5 στην 4.3.3??

Αν εχεις έκδοση μικρότερη απο 4.3.3. μπορείς να το κάνεις μέσω JailbreakMe 3.0

Δεν μπορείς να βάλεις καμία αναβάθμιση πέρα της τελευταίας σε μι jailbreak κινητό.

διαφορές ανάμεσα στις 4.3.5 - 4.3.3 ? Τι τις θες.

απο περιεργεια ρωταω ποιες ειναι οι διαφορες

σε μενα δεν προκεται να αλλαξω απο 4.3.3

το θεμα ειναι πως στην φιλη μου ηθελά να κανω jb sthn 4.3.3

γιατι πολλες εφαρμογες θελουν ios 4

και οχι στην 4.3.5 αλλα αμα δεν γινεται ισως της κανω στην 4.3.5

Οποτε παιδια εαν αποφασισω να της κανω στην 4.3.5

να κανω update πρωτα απο το itunes στην 4.3.5?

η απευθειας να κανω jailbrake with redsnow απο 3.1.2??

Αν θέλει οπωσδήποτε jailbrake τότε με redsnow την 3.1.2.

Αν θέλει να έχει αναβαθμισμένο τηλέφωνο για να παίζει της εφαρμογές που είναι δωρεάν ή με μικρή τιμή αγοράς τότε πέρασε την 4.3.5.

Δεν νομίζω να βγάλουν σπάσιμο για την τελευταία αφού σε λίγες μέρες θα βγάλουν την 5,.0 όπου εκεί θα ρίξουν το βάρος για jailbrake.

Γενικα και κατι last

ποιες ειναι οι διαφορες απο την 4.3.5 στην 4.3.3??

Οι διαφορές είναι το κλείσιμο της τρύπας για το jb της 4.3.3

Για τα SHSH blobs, αφού κάνεις jb ανοίγεις το cydia και πατάς το κουμπί "Make my life easier".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.