Chosen Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2011 Ό,τι λέει ο τίτλος θέματος, έχω μια εγκατάσταση που έγινε σε RAID mode και θέλω να την γυρίσω σε AHCI. Μητρική είναι η Gigabyte H67N-USB3-B3.Αν το αλλάξω σε AHCI και πάω να μπω, τρώω την κλασική μπλε οθόνη. Αν κάνω την αλλαγή στο registry που κάνεις για να πας από IDE -> AHCI, εξακολουθώ να τρώω μπλε οθόνη (την ίδια).Δοκίμασα ενδιάμεσα να κάνω uninstall τον controller για να τον "ξαναδεί" μετά την επανεκκίνηση, δοκίμασα να κάνω repair, τίποτα δεν δούλεψε.Το έχει καταφέρει κανείς;
Chosen Αύγουστος 21, 2011 Author #3 Αύγουστος 21, 2011 Έσπασα το RAID για να έχω τον έναν Samsung με OSX, το οποίο θέλει AHCI για να παίξει.
altri Αύγουστος 21, 2011 #4 Αύγουστος 21, 2011 Για κοίτα στη registry, στο HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Iastorv, το start δεξια τι τιμή έχει; 0;Αν ναι, δοκίμασε να της βάλεις 3 και σπασε μετά το raid.
Chosen Αύγουστος 22, 2011 Author #5 Αύγουστος 22, 2011 Το δοκιμάζω και σου λέω. Το RAID είναι ήδη σπασμένο, ο ένας SSD έχει τα 7άρια και ο άλλος τα απομεινάρια από τις αποτυχημένες απόπειρές μου για Hackintosh Edit: Δεν...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.