Chosen Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2011 Ό,τι λέει ο τίτλος θέματος, έχω μια εγκατάσταση που έγινε σε RAID mode και θέλω να την γυρίσω σε AHCI. Μητρική είναι η Gigabyte H67N-USB3-B3.Αν το αλλάξω σε AHCI και πάω να μπω, τρώω την κλασική μπλε οθόνη. Αν κάνω την αλλαγή στο registry που κάνεις για να πας από IDE -> AHCI, εξακολουθώ να τρώω μπλε οθόνη (την ίδια).Δοκίμασα ενδιάμεσα να κάνω uninstall τον controller για να τον "ξαναδεί" μετά την επανεκκίνηση, δοκίμασα να κάνω repair, τίποτα δεν δούλεψε.Το έχει καταφέρει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 ποιος ο λόγος της αλλαγής Πέτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Έσπασα το RAID για να έχω τον έναν Samsung με OSX, το οποίο θέλει AHCI για να παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Αύγουστος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Για κοίτα στη registry, στο HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Iastorv, το start δεξια τι τιμή έχει; 0;Αν ναι, δοκίμασε να της βάλεις 3 και σπασε μετά το raid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 22, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Το δοκιμάζω και σου λέω. Το RAID είναι ήδη σπασμένο, ο ένας SSD έχει τα 7άρια και ο άλλος τα απομεινάρια από τις αποτυχημένες απόπειρές μου για Hackintosh Edit: Δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.