niva013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μόλις εγκατέστησα το FreeNAS 8 σε έναν υπολογιστή ο οποίος προορίζεται για κατεβαστήρι και κοινόχρηστος δίσκος. Δεν ξέρω από πού να ενεργοποιήσω το Transmission, είδα tutorials αλλά δεν είδα για την έκδοση 8 που τρέχω στον υπλογιστή μου. Είχα δοκιμάσει βέβαια και με Ubuntu αλλά δεν τα κατάφερα, κάπου σκάλωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Αύγουστος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 FreeNAS forum • View topic - [HOW TO]: Freenas 8 with Transmission (newbie guide) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 22, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Θα το χρειαστώ και εγώ μόλις πάω στο 8.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Αύγουστος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 πιο παλαια ειχα στησει ενα freenas file server και απο οτι θυμαμαι ειχε εγκατεστημενο καποιο client για torrent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Ναι οι παλιες εκδόσεις είχαν το transmission.Η 8 δεν έχει σχεδόν τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Αύγουστος 22, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Εχεις δικιο, εγω ειχα βαλει την 7.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.