kreach Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2011 Kαταρχάς έχω το λαπτοπάκι της υπογραφής. Αγόρασα τις προάλλες τα Windows 7 Upgrade Familly Pack. Αφού κάνω ένα backup στον εξωτερικό μου σκληρό, τραβάω ένα "ψευτο-format" (τα recovery disc της ΗΡ με τα οποία επαναφέρω το λάπτοπ στις εργοστασιακές ρυθμίσεις) και κάνω όλα τα updates των windows vista (πέρασα δηλαδή στο SP 2 και ξανά ό,τι update προκύψουν) Βάζω τώρα το dvd με τα 7 και προκύπτουν 2 επιλογές: Upgrade και Custom [κάτι που δεν περίμενα, νόμιζα πως custom (συνεπώς κ clean) install κάνεις μονάχα με τις dsp, retail εκδόσεις] Tα περί upgrade γνωστά. Ερώτηση: Τι δυνατότητες δίνει η custom εγκατάσταση ενός Upgrade dvd? Mπορώ πχ να τραβήξω κανονικό φορμάτ και να κάνω μια "καθαρή" εγκατάσταση (clean install) των 7? Αν ναι, τότε θα μπορώ να περάσω στα 64bit αν θέλω, σωστά? (τα vista είναι 32bit και το upgrade υποχρεωτικά γίνεται στα ίδια) Τι άλλα να έχω υπόψιν? BTW στο παρελθόν έχω εμπειρίες format υπολογιστών με windows xp και κάτι "ψευτο-format" με τα recovery δισκάκια της HP. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά PS Aν και άργησα να περάσω στα 7... κάλιο αργά παρά ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Αύγουστος 25, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 BUMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 To «ψευτο»format καταρχήν είναι κανονικό format και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με το cd του εργοστασίου.Αφού το έφτασες μέχρι εδώ δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση και θα δείς που θα σε βγάλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Και μην βαλλεις το κλειδι στην εγκασταταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.