Jump to content

Touchpad από Αμέρικα/Καναδά σε τιμή ξεφτύλα;

Volrath

Recommended Posts

Πάντως εγώ παράγγειλα ένα σε κολλητό που μένει Καναδά... Δεν ξέρω αν θα το βρει όμως, αφού σχεδόν όπου και να κοιτάξεις λέει "out of stock". Εδικά δε στο site της ΗΡ, έχουν μήνυμα στην κεντρική σελίδα που ζητάει να αφήσεις τα στοιχεία σου να σε ειδοποιήσουν όοοοοταν υπάρχει πλέον διαθέσιμο... :wassat:

Το amazon.co.uk το εiχε μεχρι χτες μεσω τριτου στα 249 λιρονια.....

Ναι...και παλι 249 που το ειχε δεν συμφερε...για ενα προιον διχως σιγουρο μελλον. Στα 99 ομως θα το χτυπαγα χαλα:sick:ρα...

100e σίγουρα. 150ε οκ. 200, αν ήταν από ελληνικό κατάστημα. Στα 300+ δε το ρισκάρω, δε πάω να πάρω το galaxy tab; Ναι είναι μικρότερο κ.τ.λ, αλλά έχει σαπορτ και μέλλον.

Εχω ενα σε εκρεμμοτητα απο Γαλλια και ειμαι σε que απο Αγγλια σχετικα με τιμη. Αλλα αυτο που με καιει ειναι να παρω ενα Pre3.

I <3 WebOS

Έχουν γίνει ανάρπαστα ρε γαμώτο, σε όσες δημοπρασίες παίρνω μέρος, κλείνουν πάνω από 300 $. Βάλε μεταφορικά και πιθανό χτύπημα στο τελωνείο, πάει πολύ. Στο Amazon, η χαμηλότερη τιμή που είδα είναι 200 λίρες από τρίτους, πάλι too much νομίζω.

Μέχρι 150 ευρώ, άντε 180 τα διαθέτω άνετα αλλά μάλλον με την όρεξη θα μείνω...

Εγώ που επικοινώνησα σήμερα με κολλητό που μένει Καναδά, δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και πήγε σε 3 Best Buy

Χαλαρα μαυρη αγορα πανε και βγαζουνε τουλαχιστον τα διπλα οι κυριοι..

Εγώ που επικοινώνησα σήμερα με κολλητό που μένει Καναδά, δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και πήγε σε 3 Best Buy

λογικο μιας και τα best buy αρνηθηκαν να τα πουλησουν σε τετοια τιμη και τα αποσυρανε !

Εμένα πάντως μου ακύρωσαν χθες την "αγορά" που είχα κάνει στις 23/8 @ 00.05GMT από το amazon.co.uk και ξενέρωσα...

λογικο μιας και τα best buy αρνηθηκαν να τα πουλησουν σε τετοια τιμη και τα αποσυρανε !

Τα ΒΒ ξεπουλησανε λεμε! Δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο :tomato:

εμένα κάτι πήρε το αυτί μου ότι μερικοί στο εξωτερικό σηκώσανε 1000δες κομμάτια για να τα πουλήσουν μετά στις αντίστοιχες αγορές των χωρών τους. Οπότε λογικό μου ακούγεται το ότι δεν έμεινε κανένα για του υπόλοιπους.

Βασικά η βλακεία ήταν τον εταιριών (Amazon, best buy ktl.) Έπρεπε να δίνουν 1-2 κομμάτια μόνο ανά χρήστη/πιστωτική.

Προσωπικά δεν με πείραξε που έδωσα κάτι παραπάνω από την επίσημη τιμή ξεπουλήματος για να κλείσω ένα από Αγγλία αλλά δεν θα έδινα τα 200Ε που ζητάν στο ebay.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.