Snips Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2011 ACER Laptop μπαταρία, APPLE Laptop μπαταρία, Dell Laptop μπαταρία, HP Laptop μπαταρία, IBM Laptop μπαταρία, SONY Laptop μπαταρία, TOSHIBA Laptop μπαταρία, SAMSUNG Laptop μπαταρίαEκτός από αυτό, υπάρχει κάτι φτηνότερο στην εγχώρια αγορά ή πάμε για ebay ?(κίνα δηλαδή με free shipping) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Αύγουστος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Sorry κι όλας αλλά το site το οποίο μας δείχνεις μόνο ελληνικά δεν έχει μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 20, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Δήσιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Αύγουστος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 ebay φυσικά.Έχω αγοράσει μπαταρίες για laptop, κινητά, rc και τη φωτογραφική μου μηχανή. Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 O Δήσιος δεν είναι φθηνότερος από το ebay αλλά η διαφορές είναι μικρές για να το ρισκάρεις να πάρεις απέξω με μεταφορικά, τελωνεία, καθυστερήσεις. Τώρα αν στη συγκεκριμένη που ψάχνεις, βρεις μεγάλη διαφορά, οκ, αλλά προσωπικά δεν έχω βρει τόση που να αξίζει. Επίσης ο Δήσιος σου δίνει και εγγύηση για 6-12 μήνες σε πολλές από αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 20, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Δήσιος: MultiEnergy Laptop HP Pavilion DV5 (4,4Ah) 54 ευρώΣτο link, στο πρώτο μου ποστ, έχει 45ευρώ και στο ebay με free shipping (Να ναι καλά τα container στον Πειραιά και οι φίλοι μας οι σχιστομάτηδες) με 5.5mah και όχι 4,4 βγαίνει στα 35 δολλάρια, γύρω στα 25ε δηλαδη (από top sellers). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Αύγουστος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 ebay φιλε μου, ουτε τελωνεια ουτε καθυστερησεις μην ακους βλακειες.απο taiwan με απλο ταχυδρομειο μπορει να ρθει σε λιγοτερο απο 8 εργασιμες. απλα να προσεξεις να ειναι li-ion η ion polymer και οχι n-mh.οσον αφορα για λαπτοπ παντα.απο θεμα κοστος μπορει να γλυτωσεις μεχρι και 50% σε σχεση με την εγχωρια αγορα...χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.