Jump to content

Tank question...

SLN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hola,

Εχω αυτη την αντλιουλα OCZ Hydro Pulse Water Pump 800 *EOL - OCZ η οποια πρεπει να ειναι η ιδια με την DD CPXpro και την ΕΚ DCP 4.0. Θα ηθελα να αλλαξω λιγο διαρυθμιση και να ξεφορτωθω το ξεχωριστο αντλια-τανκ και να πηγαινα σε κατι πιο compact. Ειδα οτι η ΕΚ βγαζει αυτα για την δικια της EK-Reservoir Combo DCP 4.0 - Reservoir Pump Combo - Reservoirs & Accessories αλλα μου φαινονται ψιλοπεταμενα λεφτα. 1) Κατ'αρχην κανουνε για τις αλλες αντλιες, αν ξερει κανεις και 2) υπαρχουνε εναλλακτικες λυσεις για την αντλια μου?

Μερσι

Hola,

Εχω αυτη την αντλιουλα OCZ Hydro Pulse Water Pump 800 *EOL - OCZ η οποια πρεπει να ειναι η ιδια με την DD CPXpro και την ΕΚ DCP 4.0. Θα ηθελα να αλλαξω λιγο διαρυθμιση και να ξεφορτωθω το ξεχωριστο αντλια-τανκ και να πηγαινα σε κατι πιο compact. Ειδα οτι η ΕΚ βγαζει αυτα για την δικια της EK-Reservoir Combo DCP 4.0 - Reservoir Pump Combo - Reservoirs & Accessories αλλα μου φαινονται ψιλοπεταμενα λεφτα. 1) Κατ'αρχην κανουνε για τις αλλες αντλιες, αν ξερει κανεις και 2) υπαρχουνε εναλλακτικες λυσεις για την αντλια μου?

Μερσι

Αγαπητη Λουκια

νομιζω οτι αυτο που προτεινεις ειναι μονη λυση για compactοποιηση της υπαρχουσας αντλιας...

αλλιως εαν θες κατι σχετικα οικονομικο αλλα υποδεεστερου επιπεδου αποδοσης πας σε κανενα τετοιο

ενω εαν αποφασισεις να φας και την υπολοιπη συνταξη της θειας Ευτερπης

κοιτας σε combo ddc ή D5 ενσωματωμενη σε dual 5,25 XSPC τανκ

(παιζουν καποια τεμ σε μτχ στις αγγελιες εαν θες)

Αυτα τα ολιγα προς το παρον

Φιλια πολλα

Θενξ φορ δι ανσερ.

Απλα βλεπω οτι με την υπαρχουσα φαση δεν γλυτωνω τρομερο χωρο απο το να "κολλησω" το κολλεκτερ στην αντλια, απλα θα κερδισω στο οτι παω σε "εργοστασιακα συμπαγες" πραγμα. Θα βολευε οντως να παω σε laing DDC με τοπ-τανκ που ειδα αλλα δεν ξερω αν αυτες ειναι το ιδιο καλες αντλιουλες. Παροχη στο μισο και ιδια πιεση στα 4μ εχουνε νομιζω? Θα κανει ιδια δουλεια?

Αν θες ρε Αγλαϊα στειλε ενα πμ με τιμη για laing+top tank να δω μπας και το παρω Σεπτεμβρη που θα περασω απο τα μερη σου.

A ναι... δεν νομιζω οτι μου κανει dual 5.25 λυση... Εχω βαλει 2 bays για σκληρους στο lian li 2010 και εχει μονο μια 5.25 ελευθερη... :)

[MENTION=5123]mech[/MENTION]... Τι εννοεις? Εχει fillport αυτο... ή εγω δεν ξερω τι ειναι το fillport :p

Λεώ μιας και θές να χάσεις το τανκ, γιατί δεν τραβάς μια σωλήνα με ένα Τ απο την είσοδο της αντλίας μέχρι ξέρω γώ, στο ταβάνι του case, να γεμίζεις απο κει?

Σαν τον παλίο καλό καιρό...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VZ8Lsb5wECo]BlinkerFluid - YouTube[/ame]

Α ναι! Να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει. Γενικα η ιδεα του να εχω απλα μια ακρη σωληνας ανοικτη "ετσι να καθεται" δεν μου γεμιζε το ματι. Θα κοιταξω για κανενα "Τ" να δω αν αξιζει τον κοπο να κινηθω προς τα εκει...

Θενξ φορ δι ανσερ.

Απλα βλεπω οτι με την υπαρχουσα φαση δεν γλυτωνω τρομερο χωρο απο το να "κολλησω" το κολλεκτερ στην αντλια, απλα θα κερδισω στο οτι παω σε "εργοστασιακα συμπαγες" πραγμα. Θα βολευε οντως να παω σε laing DDC με τοπ-τανκ που ειδα αλλα δεν ξερω αν αυτες ειναι το ιδιο καλες αντλιουλες. Παροχη στο μισο και ιδια πιεση στα 4μ εχουνε νομιζω? Θα κανει ιδια δουλεια?

Αν θες ρε Αγλαϊα στειλε ενα πμ με τιμη για laing+top tank να δω μπας και το παρω Σεπτεμβρη που θα περασω απο τα μερη σου.

A ναι... δεν νομιζω οτι μου κανει dual 5.25 λυση... Εχω βαλει 2 bays για σκληρους στο lian li 2010 και εχει μονο μια 5.25 ελευθερη... :)

εαν τελικα οντως χτυπησεις την συνταξη που λεγαμε οποτε κανεις την υπερβαση

αλλα δεν εχεις χωρο διαθεσιμο διπλα στα δυο κομό των 5,25

τσεκαρε κι αυτο μαζι με μια DDC1Tplus που παιζει μτχ στις αγγελιες θα εισαι υπερκομπλε

και για δευτερη καρτα εαν θελησεις ποτε (μη ξεχνας οτι πλησιαζει και το εφαπαξ της θειας...)

εαν παλι αποφασισεις να συγκρατηθεις

παιζει οντως κι η λυση του mech με T-connector και fillport στην οροφη με σεμεδακι για καμουφλαζ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.