PetrosD Αύγουστος 19, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Και εγώ όταν παίζω GT5 στο PS3 στους 50-60 πόντους είμαι και γεμίζει το οπτικό πεδίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixa Αύγουστος 28, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 και να φανταστουμαι οτι καποτε παιζαμε στο sega mega drive σε μια 14αρα απο αποσταση ενος μετρου και μας πεταγονταν τα ματια εξω για να δουμε κατι...ενω τωρα θελουμε 40αρα στο μισο..αχ ρε τεχνολογια..αποψη μου ειναι να ακολουθησεις τους κανονες θεασης για αποσταση αναλογα τις ιντσες και οποτε να μην εχεις ουτε προβλημα στα ματακια σου ουτε πονοκεφαλους και τετοια.Βεβαια αν τους παραβαινεις και λιγο ενταξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Αύγουστος 30, 2011 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 επειδη ειχα μεινει χωρις μονιτορ,ειχα κοτσαρει πανω στο γραφειο μια 32 lg που ειχα..για χρηση υπολογιστη ηταν αρκετα κουραστικη..οταν επαιζα παιχνιδια ας πουμε richard burns με g25 στους 60 ποντους οκ γιατι το ματι ηταν καρφωμενο στο δρομο..οταν ομως σερφαρα κουραζομουν αρκετα γιατι το ματι πηγαινε πανω κατω πλαι αρκετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Αύγουστος 31, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Και γω 32αρα εχω στο μισο μετρο (καλη TV για desktop στο PC) και μου φαινεται normal πλεον ... ακομα και η 50αρα plasma στα (ούτε) 2 μέτρα δεν μου φαίνεται πολύ. Όλα ειναι θέμα συνήθειαςΠήγαινε για ΚΑΛΗ 32αρα TV αν θες την γνώμη μου, FULL HD πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 31, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Μα όλες οι ταινίες σήμερα βγαίνουν με κάδρο 2,35:1. Οπότε πάλι έχουμε μαύρες μπάρες πάνω-κάτω που μειώνουν το οφέλιμο μέγεθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.