rafail1994 Αύγουστος 24, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Παιδιά πρώτη προσπάθεια για την εγκατάσταση και μου βγάζει αυτην την οθόνη .Τη κάνω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 25, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Παιδιά πρώτη προσπάθεια για την εγκατάσταση και μου βγάζει αυτην την οθόνη .Τη κάνω ;Εγώ μια φορά την είχα δει αυτή την οθόνη στην εγκατάσταση και από τότε πληκτρολογώ PCIRootUID=1 πριν μπω στο DVD εγκατάστασης του SL από το iBoot και δεν την έχω ξαναπετύχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 7, 2011 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 kakewalk.seΔοκίμασα το παραπάνω σε 1155 i5 και μια ati6850, έτσι που πάει σε λίγο η γυναίκα θα περνάει μόνη της το mac osx !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvasil1 Σεπτέμβριος 22, 2011 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 εγώ παιδια εχω gigabyte p35-ds4 rev2 4 gb memory ssd 60gb vertex2 ati5770 saphire. το μηχανημα τα σπάει παιδεύτηκα λιγο αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο. και αυτο εγινε πριν ενα περιπου χρονο , μετα απο εκει δεν υπηρχε επιστροφή σε win. ολα δουλευουν τελεια σαν ενα original mac ο οδηγος φυσικά tonymacx86 Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Νοέμβριος 10, 2011 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 σκεφτομαι να δοκιμασω αυτη την μεθοδο iBoot + MultiBeast to pc μουIntel Core 2 Duo E6700, 2666 MHzMotherboard Asus P5KATI Radeon Hd2400 seriesCreative SB X-Fi XtremeGamer Sound CardMemory 2gbhard disk Western digital 320gbπρεπει να κατεβασω καποια συγκεκριμενη εκδοση του Mac OS X Snow Leopard Retail DVDαυτο τι σχεση εχει με τα iatkos κ.α.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvasil1 Νοέμβριος 10, 2011 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 tonymacx86 Blogεδω ειναι οσα ζητάς διάβασε και θα εισαι super Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Νοέμβριος 10, 2011 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 tonymacx86 Blogεδω ειναι οσα ζητάς διάβασε και θα εισαι superνα βαλω τα lion δηλαδη?πρεπει να αγορασω αυτο που λεει η και να τα κατεβασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Νοέμβριος 11, 2011 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 καταφερα να περασω το iatkos s3 v2 ATI Radeon Hd2400 seriesCreative SB X-Fi XtremeGamer Sound Cardαν μπορειτε να βοηθησετε με οδηγους σας παρακαλωγιατι στη οθονη εχει 1024χ768και να σημειωσω οτι δεν επελεξα σχεδον τιποτα απο τους οδηγους κατα την εγκαταστασηγιατι απλα δεν εβγαλα ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 12, 2011 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Εγω αυριο θα κανω οτι λεει αυτος ο οδηγος, μιας κ εχω το ιδιο λαπιτοπι. Δεν εχω παιξει με λειτουργικο σε υπολογιστες της Apple και ειναι καλη ευκαιρια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 12, 2011 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Δεν θα σε ενθουσιασει κιολας. Εγω καταφερα κ το κρατησα 1μηνα...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 12, 2011 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Πήγα να εγκαταστήσω το iatKOS L2 με LION 10.7 , και ενω εγκαθιστάται κανονικά, στο βοοτ κλείνει η οθόνη, δεν στέλνει σήμα η vga ποιοα έκδοση να κατεβάσω και να εγκαταστήσω;; να αγοράσω retail το leopard ;;;;; έχω και αυτό το DMG Mac.OSX.Snow.Leopard.v10.6.7-HOTiSO 6.7GB Η ΑΤΙ HD 5870 παίζει στο OS X ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Δεκέμβριος 12, 2011 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 ναι φιλε η 58χχ παιζει μια χαρα χωρις μοντες κλπδοκιμασε να μπουταρεις σε safe mode και περνα τα kext της η το multibeast γενικα αν το μηχανημα σου ειναι αυτο της υπογραφης σου ειναι μια χαρα συμβατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 6, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Hello guys. Το λοιπόν.Προμηθεύτηκα ενα retail DVD snow leopard 10.6.3Κάνω εγκατάσταση με το iBoot. Η εγκατάσταση ξεκινάει μόνο με "GraphicsEnabler=No" αλλιώς μένει στο loading.το περνάω κανονικά στον 2ο SSD (agility 3) , bootάρω " κανονικά" (πάντα χωρίς 'γραφικά' ) , βρηκα ενα .pkg απο το insanelymac για την μητρική μου και έχω κανονικά δίκτυο (marvell yukon). Αναβαθμίζω σε 10.6.8 , επανεκινώ, bootάρω πάλι με iBoot , ξεκινάει το boot και σβήνει η οθόνη.. ( δοκιμασα και -x, και graphisenabler=no, τίποτα) . Δοκιμασα και σε προηγούμενη εγκατάσταση να τρέξω το Multibeast αλλα κ παλι δε μπορούσε να ξεκινήσει μετά.πρέπει να εγκαταστήσω αυτό το kext ;; πως θα ξεκινήσει η VGA ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 7, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Τα κατάφερα!! τελικά το προβλημα ηταν στο displayport . το γυρισα σε VGA, περασα τα KEXT για την ATI Radeon και δουλεύει κανονικά τώρα σε native ανάλυση. Επίσης δουλεύει και το multibeast άψογα. Πάμε για lion Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 8, 2012 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 απο που το προμηθευτηκες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 8, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Mac App Store δουλεύει smooooothly το Lion. Τρομερή ταχύτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 8, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 σορρυ το snow leopard εννοουσα, ωστε μετα να κανεις το upgrade απο το app store. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 8, 2012 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 από ebay ! 10.6.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιανουάριος 14, 2012 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Καλησπερα στο προηγουμενο desktop μου ειχα βαλει hackintosh και ειχα πληρη συμαβατοτητα εκτος τις καρτας ethernet και τωρα θελω να μαθω αν το laptop που εχω εχει πληρη συμβατοτητα που μπορω να το μαθω δεν θυμαμαι πλεον :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 15, 2012 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 κοίτα εδώ:InsanelyMactonymacx86 Forum • Index page Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts