Jump to content

Αλλαγή μητρικής αλλά με 2-3 προβληματάκια..

nikolasr200

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από ένα bios update, η msi gma880-e45 μητρική μου "πέθανε" και αντικαταστάθηκε σε εγγύηση με μία gigabyte 990x-ud3..ΧΩΡΙΣ να γίνει format..

Ωστόσο έχω εντοπίσει δύο-τρία προβλήματα, αλλά δεν έχω βρει τις αιτίες/λύσεις..

α) σε κατάσταση αναμονής, ο υπολογιστής επανέρχεται μόνος του..χωρίς κάποιο εμφανή λόγο..και μάλιστα έτυχε 2 φορές που το πρόσεξα να επανήλθε τη στιγμή που ξύπνησα (perfect timing) δε μπορώ να καταλάβω το γιατί όμως..

β) χρησιμοποιώ την πράσινη έξοδο για ήχο, εφόσον τα ηχεία μου είναι απλά 2.1 κάτι που συμβαίνει όμως εδώ και δύο μέρες είναι κατά την αναπαραγωγή κομματιών είτε από το ;internet είτε από player να ακούγονται παραμορφώσεις στον ήχο..επανεγκατέστησα τους drivers της realtek..αλλά τίποτα.. (το σημαντικότερό μου πρόβλημα)

γ) έχουν μείνει κάποιοι οδηγοί από την msi εγκατεστημένοι, πως μπορώ να τους ξεφορτωθώ..??

τους drivers, της κάρτας γραφικών τους επανεγκατέστησα..

τα υπόλοιπα components, είναι των μητρικών, π.χ. usb3.0 που νομίζω είχα διαφορετικές εταιρείες η μία και η άλλη, το lan και ο ήχος..

οι καινούριοι drivers, έχουν εγκατασταθεί οκ, δεν ξέρω ποιοι έχουν μείνει εγκατεστημένοι από την προηγούμενη μητρική ώστε να τους βγάλω.."καθαρίσω"..

επίσης στο κομμάτι του ήχου, έχουν μπει, της gigabyte Οι drivers, αφού έγινε κατάργηση της εγκαταστασης για καθε ενδεχόμενο..αλλά η παραμόρφωση παραμένει..

μόλις επανήλθα από format..περιμένω να δω αν θα εμφανιστεί το πρόβλημα με τον ήχο...

πόσο τα βαριέμαι τα format...

ναι ο τελευταίος driver...

η ειρωνεία είναι, ότι δεν ξεκίνησε το πρόβλημα αμέσως, αλλά μετά από λίγο...αυτό με παραξένεψε, και είπα να βάλω ένα live cd με debian να δω αν είναι θέμα hardware...και το άφησα όλο το βράδυ να παίζει μουσική...και σήμερα που ξύπνησα, συνέχιζε να παίζει κανονικά.. :s

πάρε εδώ τώρα..

κάνω restart το live cd για να μπω στα windows...κατά τον τερματισμό των υπηρεσιών κολλάει το Live cd και κάνω restart από το κουμπί..

ξεκινάει, πριν φορτώσει τα windows μου βγάζει ένα error ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποια υπηρεσία ess ή ees? κάπως έτσι..πατάω να συνεχίσει..φορτώνει windows, κάνει κάτι ενημερώσεις, ξανακάνει restart, και από εκείνη τη στιγμή παίζει κανονικά (προς το παρόν) τα τραγούδια..

από πλαίσιο..

αλλάχθηκε επειδή η msi που είχα τα φτησε μετά από bios update και έτσι διάλεξα να πάρω την συγκεκριμένη..

stoke../???

μπορείς να με βοηθήσεις λίγο..?

όλα φαίνονται εντάξει τώρα..αλλά σήμερα το πρωί μου "χτύπησε" καμπανάκι..τι εννοώ..

βγήκε μήνυμα ότι έχω νέα έκδοση προγράμματος οδήγησης για την κάρτα γραφικών, και είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι πριν το φορμάτ, το πρόβλημα έγινε αισθητό, όταν έκανα το συγκεκριμένο update της κάρτας γραφικών..δεν ξέρω πως και αν συνδέονται αυτά, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι άρχισα να παρατηρώ το πρόβλημα και πριν αφού έκανα το update...

κοίτα δεν ήμουν μπροστά στην τοποθέτηση, αλλά πρέπει να ήταν καινούρια, γιατί πριν φύγω από το κατάστημα είδα στο ράφι τι υπήρχε διαθέσιμο, και ήταν και αυτή μία από τις διαθέσιμες.. + ότι μου δωσαν βιβλιαράκια cd και τέτοια όλα κομπλέ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.