yanni Αύγουστος 19, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Αν δεν βλέπεις συνωμοσίες στην ύπαρξη ενός ωκεανού κάτω από το υπέδαφος και την χρήση υπερβολικού tessellation πάνω σε επίπεδες επιφάνειες.... οκ... η Crytek η Nvidia και όλοι οι άλλοι θέλουν απλά το καλό των πελατών τους Το μόνο που μένει να δούμε είναι το πόσο θα τους πάρει για να βγάλουν ένα patch που θα τα διορθώνει αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 19, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Βασικά ότι και να είναι ψιλό στα π@πάρια μας.Open console -> water_tessellation_level X, objects_tessellation_level_XΑν προλάβω να τελειώσω με τις ετοιμασίες θα το κάνω μια install το game να σας δώσω τις ακριβείς εντολές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Αύγουστος 23, 2011 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION]γραψε και καμμια εντολη παραπανω ναχουμε να παιζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 23, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Θα σας βρω τα πάντα και θα κάνω threadάκι, αλλά αυτά όταν γυρίσω σε κανά 20ήμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Αύγουστος 23, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION]αυτη η εντολη που εδωσες καταργει το tesselation η τo κανει πιο ελαφρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 23, 2011 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Ρε παιδες δινεται τα μισα λεφτα στην Ati και θελετε ιδιες επιδοσεις με την Nvidia ; Θελετε Te$$elation trick? Δωστε μια 500αρα και παρτε τα 47.5 καρε του φιλου μου του alexopus. http://www.thelab.gr/1063058707-post65.html 1090Τ & 6970 Stock 1090T@4.2 & 6970 Stock 1090T@4.2 & 6970 @ 950/1450 Τα μινιμουμ ειναι χαλια λόγω μηχανικού δίσκου(80GB sata hitachi dekstar). Κόλλαγε όλη την ώρα. Μόλις βρώ 2500κ θα ξαναδοκιμάσω με την 6970 γιατί είναι πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ stock / overclocked 6970. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 23, 2011 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION]αυτη η εντολη που εδωσες καταργει το tesselation η τo κανει πιο ελαφρυΤο tessellation έχει levels ( δηλαδή μπορείς να "ορίσεις" μέσω "επιπέδων" σε πόσα τρίγωνα παραπάνω να χωρίσει τα αντικείμενα, μεγαλύτερο tessellation level = περισσότερα τρίγωνα, πιο πολύ λεπτομέρεια ( που λέει ο λόγος στα τωρινά games, στην θεωρία μπορεί να έχουνε μεγάλο επίκτυπο στην εικόνα ) = μεγαλύτερο φορτίο για την κάρτα γραφικών )Μέσω εντολών στην console ή στο .cfg του παιχνιδιού, μπορείς να του πείς π.χ. να κάνει level 3 tessellation στο νερό, level 6 tessellation στα αντικείμενα ( πόρτες, μπάρες, κάγκελα, αγάλματα ), level 4 στους τοίχους, κλπ κλπΓενικώς το Crysis 2 είναι πολύ παραμετροποιήσιμο αφού βρείς τις ξεκλείδωτες στην κονσόλα εντολές, ή τις αντίστοιχες εντολές για το cfg, μπορείς να επιτύχεις ολόιδιο ή πάρα πολύ παραπλήσιο επίπεδο εικόνας, με λιγότερο stress, άρα περισσότερα fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastashs Σεπτέμβριος 1, 2011 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 file billpeppa makari na htan opws ta les alla meta apo mia dokimi twn entolwn ston sandbox3 editor opoiadhpote timh kai na valeis de fainetai kammia allagh oute optiki oute sta kare..............i kaki apodosi twn ati me energopoihmeno to tesselattion ofeiletai ston nvidia friendly tropo me ton opoio ginetai to tesselattion implementation sto sygekrimeno paixnidi kathws kai sta axreiasta polugwna pou upologizei px otan kanei render oloklhrh th thalassa tin opoia de vlepeis!!!opws ekshgeitai stin arxi tou thread ap to filo vaki.apo proswpiki empeiria loipon.............me ati 5970 kai tous 11.8 drivers me cap 2..........................to tesselattion sta touvla mporei na fanei swsta mono kanontas force ap to radeon pro application controls tesellattion factor i amd optimized me to amd optimized na dinei elaxista kare parapanw.dokimazontas to teselattion bar apo 2x mexri 64x to tesellattion s alles epifaneies fainetai swsta s alles einai paramorfwmeno kai kati paei strava i apodosi omws apo thema kare einai polu dunati.(ati 5970) ..tha anevasw sxetika screenshots.............................................makari file mou na vreis to kolpo na to apolausoume to paixnidi s olo tou to megaleio..ta 600 p dwsame den itane liga estw kai prin ena xrono............!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastashs Σεπτέμβριος 14, 2011 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 παιδια μετα απο δοκιμες με τον sandbox 3 editor δοκιμαστε το παρακατω optimization.δινει +10-12 fps με την σχεδον την ιδια ποιοτητα γραφικων.r_tesselationtrianglesize=14r_tesselationmaxdistance=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 14, 2011 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 1090Τ & 6970 Stock 1090T@4.2 & 6970 Stock 1090T@4.2 & 6970 @ 950/1450 Τα μινιμουμ ειναι χαλια λόγω μηχανικού δίσκου(80GB sata hitachi dekstar). Κόλλαγε όλη την ώρα. Μόλις βρώ 2500κ θα ξαναδοκιμάσω με την 6970 γιατί είναι πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ stock / overclocked 6970. Λοιπόν, έβαλα πάνω στο ίδια σύστημα έναν i7-2600k στα default του. Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα ίδια... minimum 9κάτι και max γυρω στα 32. Αλλά έκανα δοκιμές με το tesselation setting του CCC. Αν το βάλεις στο off, ενώ η εικόνα στο μονοπάτι (δάπεδο με τα τουβλάκια) δεν χαλάει σαν βάθος(tesselation) τα minimum εκτοξεύονται στα 18+ ενώ τα max πάνε στα 48+ Πρέπει να έχει πέσει πολύ δουλειά στο παιχνίδι με το tesselation για να κόψουν τις κόκκινες. Πραγματικά στο IQ δεν είδα διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 15, 2011 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 παιδια μετα απο δοκιμες με τον sandbox 3 editor δοκιμαστε το παρακατω optimization.δινει +10-12 fps με την σχεδον την ιδια ποιοτητα γραφικων.r_tesselationtrianglesize=14r_tesselationmaxdistance=7δοκιμασες με maldo hd+ black fire mod 2και θα ξεχασεις αυτα που λες για το tessalationblack fire mod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 15, 2011 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Λεπόν, testing. Βρείτε τις διαφορές. Τις εικόνες τις έχω αφήσει σκόπιμα BMP για να μην έχουμε αλλοιώσεις: Tesselation OFF απο CCC Application Settings AMD Optimized Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 15, 2011 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Ρε παιδες δινεται τα μισα λεφτα στην Ati και θελετε ιδιες επιδοσεις με την Nvidia ; Θελετε Te$$elation trick? Δωστε μια 500αρα και παρτε τα 47.5 καρε του φιλου μου του alexopus. http://www.thelab.gr/1063058707-post65.html Μάλλον κάτι λάθος κάνει ο φίλος σου. Δες minimum με 580SLi Crysis 2 Benchmark Tool - Page 3 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 16, 2011 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Παιδες ειναι πραγματικα ΚΡΙΜΑ που λετε για τα πολυ καλα αυτα MODS σε τελειως μα ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετο θεμα.δεν εχεις δικιο στην ενοτητα gaming στο crysis 2 εχω ξεκινησει ποστ με το mod και επισης εχω ανεβασει και δικα μου screens απο το παιχνιδι με το modhttp://www.thelab.gr/gaming/crysis-2-a-64881-48.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 18, 2011 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 δεν ξέρω τι παίζει με το te$$alation, εγώ παω να παίξω pokemon red στο gameboy advance γενικά έχω βαρεθεί να τα δίνω σε hw γιατί σε gaming δεν παίρνω αυτό που θέλω και πλέον έχω μείνει στις κονσόλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 18, 2011 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 με blackfire2mod και maldo hd textures το tesselation στους τοιχους φαινεται να απενεργοποιειται.δυστυχως οι εντολες r_tesselationtrianglesize=14 αντι για 8 και r_tesselationmaxdistance=7 αντι για 30 ενω λειτουργουν στον editor δε φαινεται να λειτουργουν στο κανονικο παιχνιδι.επισης r_tesselationfactor=20 οσο κι αν το αλλαξουμε δε φαινεται καμμια διαφορα στα γραφικα ενω λογικα θα επρεπε να φαινεται και να επηρεαζεται και η αποδοση του παιχνιδου.παντως κατι το οποιο θα ανεβαζε οπτικα το παιχνιδι θα ηταν καποια φωτορεαλιστικα tod αντιστοιχα του real lifesis για το crysis 1.......κι οχι το ανουσιο και υπερβολικο tesselation το οποιο ριχνει κατακορυφα την αποδοση.Οι εντολές αυτές είναι restricted ( Locked ) από την in-game console, πρέπει να τις βάλεις στο cfg ( autoexec.cfg νομίζω το όνομα αυτού ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastashs Σεπτέμβριος 22, 2011 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Μα αυτο λεω................μπορει να λειτουργουν στον editor και να φαινεται η διαφορα στα fps +10+15 fps αλλα οταν τις περναω μεσα στο autoexec.cfg η στο system.cfg δεν αλλαζει τπτ.το δοκιμασα ακομα και με r_tesselationtrianglesize=64 η 128 που <<χαλαει>> το tesselation στα τουβλα................αγαπητε φιλε bill peppa πρεπει να γινεται μεσω mod αυτη η ρυθμιση αλλα δε ξερω πως.το κανει ομως ο maldo αντι για μας!!chekare MaLDo HD Texture Mod for Crysis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.