Jump to content

HP Pavilion G6-1170SV vs Asus X53SV-SX100V

saez

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!Εχω χαθει κ γω στην καταιγιδα των λαπτοπ κ ψαχνω μια προταση στα 600ε.Εχω καταληξει σ αυτα τα 2 κ θα ηθελα καποιος να μου πει την εμπειρια του κ φυσικα αν εχετε να μου προτεινετε κατι διαφορετικο σ αυτα τα χρηματα.Ευχαριστω πολυ!

Edit:Ποιες οι διαφορες της gt540 με την 6470?

Μιλάω για σύγκριση στην ποιότητα κατασκευής, λαμβάνοντας τα macbook ως σημείο αναφοράς. Έχεις δίκιο για το :offtopic2:, αλλά έχω υποστεί πολιτισμικό σοκ από το κλακ-κλακ των κουμπιών του touchpad, το τανκ όταν ανοίγεις το dvd drive, το θεοσκότεινο πληκτρολόγιο, την ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ του σασί, την μετριότατη οθόνη (LED μάλιστα) που αμφιβάλλω αν το βγάλεις το λαπτοπ έξω μέρα μεσημέρι θα δεις τίποτα και το κερασάκι ένα λευκό (σχεδόν εκτυφλωτικό) φωτάκι στο power buton στυλ δεκαετίας '70. Δεν έχω άποψη για το hp, αλλά παραθέτω την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο μοντέλο της asus.

Πήρα asus laptop (X53SV με i7 2630) πριν μια εβδομάδα. Σε σχέση με macbook μπρορώ να το χαρακτηρίσω ψευτοκατασκευή με καλά components. Επίσης η οθόνη είναι τραγική.

αν επιτρεπεται, ποσο το πηρες και πιο μοντελο ειναι ακριβως?

X53sv-sx103v 736€ από special price. Σαν επιδόσεις πετάει και με το που το βρήκα σε τέτοια τιμή το χτύπησα αβλεπί. Μπες skroutz να δεις τιμές. Η απογοήτευσή μου αναφέρεται στο εξωτερικό όχι στα components. Συμπέρασμα ότι πληρώνεις παίρνεις. Με έναν SSD Crucial που του έβαλα δεν παίζεται σε ταχύτητα πάντως. Αλλά και με τον εργοστασιακό σκληρό 7200 στροφών μια χαρά πάει.

Είδα από κοντά το hp και κατά τη γνώμη μου σαν κατασκευή είναι στιβαρότερη. Βέβαια ο καθένας επιλέγει με τα δικά του κριτήρια και ανάγκες.

πολυ καλα χαρακτηριστικα. μεγειες και καλοδουλευτο.

και θα σου πω μονο τουτο. με τετοια τιμη και τετοια τεχν. χαρακτηριστικα, εε, λογικα καπου θα εχανε! ομως μπορει τα υλικα κατασκευης του πλαισιου του να ειναι φθηνα, αλλα απο την αλλη ειναι ASUS. και την θεωρω καλη εταιρεια!

αν ειχε και αλουμινενιο σωμα, επρεπε να το πληρωσεις τουλαχιστον €900+...!!

Ευχαριστώ. Το μουλτιράμα γύρω στα 900 το είχε. Μάλλον παραεισαγωγή ήταν αυτό που πήρα. Μου έκανε εντύπωση ότι πουθενά δεν έγραφε αναλυτικά τα specs. Π.χ. Ότι υποστηρίζει sata3 ρητά ή χρονισμούς και βολτ από μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.